Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Delyutz
Nikole, ce voiam sa te intreb, cum e uleiul de cuisoare? am citit undeva ca ti-ai facut (nu mai stiu la ce subiect) [:I]
align="right" id="quote2">

Delyutzid="red">, eu uleiul de cuisoare l-am facut pentru unghii, mai ales ptr sot, ca are o micoza la o unghie si nu vrea sa mearga la medic, asteapta sa-i pice degetul[alcool]...
si binenteles ptr mine, ptr ingrijirea unghiilor, am si eu un pui de nu~s ce-o fi la o unghie[q]...
aici la manichiura se face masaj al degetelor, unghiilor, cu uleiul asta.

http://stiri.acasa.ro/social/uleiul-de-cuisoare-tratament-de-baza-impotriva-virusurilor-si-infectiilor-92097.html

Nikole, mami de Albastrelid="blue"> si Albastricaid="blue">

And I saw the river
Over which every soul must pass
To reach the kingdom of heaven
And the name of the river was suffering –
And I saw the boat
Which carries souls across the river
And the name of that boat was
Love.

---Saint John of the Cross

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Nikole uleiul de rosa mosqueta il aplic ca pe orice ulei direct pe fata, pe gat si pe decolteu(aici insist ceva mai mult pentru ca am cateva pete mici de la soare).Mie imi place pentru ca nu ramane gras si patrunde destul de repede in piele.

Cait

www.biomonde.ecosapiens.ro

Postat
Citat:
citat din mesajul lui cait
Nikole uleiul de rosa mosqueta il aplic ca pe orice ulei direct pe fata, pe gat si pe decolteu(aici insist ceva mai mult pentru ca am cateva pete mici de la soare).Mie imi place pentru ca nu ramane gras si patrunde destul de repede in piele.Caitwww.biomonde.ecosapiens.ro
align="right" id="quote2">Multumesc Cait!Am sa-l caut si eu, aveam in gand sa-mi cumpar zilele astea roosehip oil, insa am sa-l incerc pe asta intai.Am citit un articol f interesant despre rosa mosqueta, insa e in portugheza.[flo]Nikole, mami de Albastrelid="blue"> si Albastricaid="blue">And I saw the river Over which every soul must pass To reach the kingdom of heaven And the name of the river was suffering – And I saw the boat Which carries souls across the river And the name of that boat was Love. ---Saint John of the Cross
Postat

Eu nu prea folosesc uleiurile direct pe fata, inca n-am gasit unul cu care sa ma inteleg bine... Ma mai dau cu cel de migdale dupa vreo masca mai agresiva (de ex cea cu aspirina). Insa cand m-am dat cu el constant in fiecare seara, m-am umplut de cosuri micute... S-ar parea ca cel de argan nu are acest efect, insa mie mi s-a parut prea gras si ala... Cocos insa n-am incercat in mod constant...

Insa i-am cumparat sotului meu ulei de sambure de struguri. El are ten gras si il ajuta f mult la echilibrarea secretiei de sebum, dar si la mentinerea senzatiei de hidratare...

Pe decolteu si gat ma dau cu cel de migdale si de cocos. Cel de migdale si calmeaza f bine iritatiile de pe corp.

Si evident ca-mi fac masti de par cu uleiuri: de migdale, masline, cocos, ricin etc etc etc.

Caro

Postat
Citat:
citat din mesajul lui carolinah
Insa i-am cumparat sotului meu ulei de sambure de struguri. El are ten gras si il ajuta f mult la echilibrarea secretiei de sebum, dar si la mentinerea senzatiei de hidratare...Caro
align="right" id="quote2">Caro[flo] ce chestie, eu am un ten normal spre mixt(vara) insa sensibil....acum folosesc uleiul de seminte de struguri, si m-am umplut de cosulete mici pe fata, gat decolteu...nu mi s-a intamplat asa ceva de la cocos, migdale, argan, jojoba, sau ce am mai folosit.Nikole, mami de Albastrelid="blue"> si Albastricaid="blue">And I saw the river Over which every soul must pass To reach the kingdom of heaven And the name of the river was suffering – And I saw the boat Which carries souls across the river And the name of that boat was Love. ---Saint John of the Cross
Postat

Am o intrebare care poate parea stupida: rosehip oil si rosa mosqueta oil nu e acelasi lucru?

Am cercetat si mie asa mi s-a parut, dar numai din unele informatii..

Pls (i)luminati-ma si pe mine[:D]

Caro

Postat
Citat:
citat din mesajul lui carolinah
Am o intrebare care poate parea stupida: rosehip oil si rosa mosqueta oil nu e acelasi lucru?Am cercetat si mie asa mi s-a parut, dar numai din unele informatii..Pls (i)luminati-ma si pe mine[:D]Caro
align="right" id="quote2">Ai dreptate, e unul si acelasi...ulei[:I]uleiul de maces[:D]nu am stiut, noroc de tine[flo]edit:Delyutz, nu stiu sa-ti spun, eu imi cumparam uleiurile de aici:http://www.nealsyardremedies.com/insa, multe fete de pe DC comanda de pe akoma si se pare ca sunt multumiteNikole, mami de Albastrelid="blue"> si Albastricaid="blue">And I saw the river Over which every soul must pass To reach the kingdom of heaven And the name of the river was suffering – And I saw the boat Which carries souls across the river And the name of that boat was Love. ---Saint John of the Cross
Postat
Citat:
citat din mesajul lui nikole
Caro[flo] ce chestie, eu am un ten normal spre mixt(vara) insa sensibil....
acum folosesc uleiul de seminte de struguri, si m-am umplut de cosulete mici pe fata, gat decolteu...
nu mi s-a intamplat asa ceva de la cocos, migdale, argan, jojoba, sau ce am mai folosit.
align="right" id="quote2">
Tot asa sunt plina de bubite pe decolteu. La inceput am crezut ca ar putea fi o alergie la pielea noii genti, dar nu e asa... Am pielea sensibila, T-ul cu o productie mai ridicata de sebum. O sa incerc si eu cu uleiul de cocos

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
id="size1">

Am folosit uleiul din samburi de struguri ca si crema de fata. Este potrivita pentru orice tip de ten, nu incarca, lasa pielea catifelata. Am citit ca este foarte buna pentru ridurile de la ochi.

Costa cam 6 lei o sticluta, dar va ajunge cam o luna, deci e foarte ieftin.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...