Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Tatal meu a cumparat bilete de avion prin ei si din cauza unor dificultati care au aparut a pierdut banii pe doua bilete de avion Bucuresti- California. I-au vindut niste bilete fara posibilitate de modificare si nu a fost anuntat de asa ceva. In plus, nu a fost pus in tema cu ce acte calatorie ii trebuie, in plus fata de pasaport si viza. I-a trebuit un act de care agentia nu stia. Sint o gasca de fatuce tinere si fara pic de training, fara customer service si de o prosite rara. Nu mai spun ca isi incep toate frzele cu "pai."Smaranda Ioana, 3.11.2005

Povestea nasterii

Info utile despre cresterea copiilor

Dr. Sears

Disciplina afirmativa

Breathe, count to ten, think happy thoughts, and count your blessings.

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Bic,

despre ce act e vorba?

Mie, pe aceeasi ruta nu mi-a tebuit decat pasaport si viza. Dar, asta a fost acum 3 luni.

Pentru modificarea datei de calatorie fiecare companie aeriana percepe o taxa care este aproximativ 100 usd/euro + diferenta intre costul de achizitie al biletului la data initiala a zborului si data efectiva la care a ales zboare.

La ei pe site scrie: " modificarea datei zborului depinde de tariful cu care a fost achizitionat biletul. Cu cat tariful a fost mai ieftin cu atat modificarea este mai restrictiva si in anumite cazuri modificarea poate fi imposibila."

In principiu, fiecare calator ar trebui sa se intereseze daca si in ce conditii poate modifica aceste date.

Eu, daca as fi in locul lui, m-as adresa direct companiei aeriene si nu agentiei vanzatoare de bilete.

Cu ce companie ar fi trebuit sa zboare?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit

vivi

Postat
Bic - imi pare rau pentru incident, insa din punctul meu de vedere (si am ceva experienta), agentia nu a gresit cu nimic.Biletele cumparate la oferta nu "prea" permit schimbarea de data, cele care permit schimbarea de data sunt si cu 30%-50% mai scumpe fata de cele fara schimbare. Daca accepti pretul cel mai mic, este clar ca lipseste ceva. Chiar si atunci cand cumperi biletul online, nu te anunta nimeni daca poti schimba data sau ba, insa, eu mereu sun la companie si intreb, pentru a nu avea surprize. De regula, tot ce-i la sale, nu se poate schimba.Customer service ---eheeeee, mai e pana acolo. cat despre actul suplimentar, chiar te rugam sa detaliezi, de regula, pe site-ul ambasadei gasesti informatii complete.
Citat:
citat din mesajul lui Bic
Tatal meu a cumparat bilete de avion prin ei si din cauza unor dificultati care au aparut a pierdut banii pe doua bilete de avion Bucuresti- California. I-au vindut niste bilete fara posibilitate de modificare si nu a fost anuntat de asa ceva. In plus, nu a fost pus in tema cu ce acte calatorie ii trebuie, in plus fata de pasaport si viza. I-a trebuit un act de care agentia nu stia. Sint o gasca de fatuce tinere si fara pic de training, fara customer service si de o prosite rara. Nu mai spun ca isi incep toate frzele cu "pai."Smaranda Ioana, 3.11.2005
Povestea nasterii
Info utile despre cresterea copiilor
Dr. Sears
Disciplina afirmativa
Breathe, count to ten, think happy thoughts, and count your blessings.
align="right" id="quote2">
Postat

Lum0880 eu cred ca biletele despre care vorbesti mai scumpe cu 30-50 % sunt acelea care se numesc bilete deschise.

Asta vara cautand bilet de avion am sunat la o gramada de agentii si am gasit multe oferte. Indiferent de cat de mic a fost pretul,(am avut o gramada de oferte ieftine) am avut posibilitatea schimbarii datei contra unei taxe.

Am intrebat-o pe Bic despre ce act suplimentar este vorba deoarce una dintre agentii mi-a dat de completat o hartie pe care trebuia sa o completez cu 3 zile inainte de intrarea in State pentru a cere acordul. Citind mai bine m-am dumirit ca ea trebuie completata numai de cei cu Visa Waiver. Si atunci nici nu mi-am mai batut capul.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit

vivi

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...