mara95 Postat Octombrie 29, 2010 Raport Postat Octombrie 29, 2010 flavi a cazut si s-a taiat in muhnia unui scaun pe pometul drept . taietura e cam de 1,5 cm si adanca de cativa mm. ni s-a zis ca indiferent de metoda, chiar si laser, ii va ramane semn.el va creste o data cu inaintara in varsta.sunt distrusa. ma gandesc ca va fi complexata de chipul ei, nu cred ca mi-o voi ierta vreodata. Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) [zana] si Andru (8 ian 2009) [copil] Bijuteriile mele handmade din sarma crosetataid="red"> Citează
miereamara Postat Octombrie 29, 2010 Raport Postat Octombrie 29, 2010 Mara imi pare rau de necaz...dar sa stii ca pielea copiilor se regenereaza extraordinar de repede. Aidan a cazut acum cateva luni si si-a zdrelit tot nasul plus o parte din barbie si obraz. Am crezut ca ii va ramane semn, dar surpriza a fost pe langa faptul ca s-a vindecat f repede, nu i-a ramas absolut nici o cicatrice pe fata. Baby Gatorid="size1"> Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. Citează
mara95 Postat Octombrie 29, 2010 Autor Raport Postat Octombrie 29, 2010 ma gandesc ca taietura fiind profunda,sigur se va vedea.nu-mi vine sa cred ce mi s-a intamplat.nici nu pot dormi,am un gol permanent in stomac.ma gandesc ca i-am anulat poate niste sanse in viata. Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) [zana] si Andru (8 ian 2009) [copil] Bijuteriile mele handmade din sarma crosetataid="red"> Citează
Katya Postat Octombrie 29, 2010 Raport Postat Octombrie 29, 2010 Draga Mara,te imbratisez,stiu prin ce treci ca a patit si una din fetele mele,sub ochisor,cam jumate de cm,tot la muchia unei mobile de la bunici.. As vrea sa te incurajez,dar nu stiu cum,si eu sper ca cicatricea sa se stearga odata cu trecerea anilor,noi am incercat si un unguent rec. de chirurgul plastic(Cimeosil se cheama,da o cautare sa citesti prospectul,oricum,se aplica dupa vindecarea ranii)dar n-a avut efect cine stie ce,se vede liniuta,e o liniuta fina.Si eu am simtit la fel ca tine,remuscari etc,dar sint accidente care se intimpla. Ce pot sa-ti spun e ca te obisnuiesti cu semnul,nu-l mai iei in seama la un mom.dat.Si de fapt poate chiar trece,nu putem sti ce va fi peste un timp,nu? Curaj,te imbratisez! Citează
szivarvany Postat Octombrie 29, 2010 Raport Postat Octombrie 29, 2010 [flo][flo][flo] pt voi . Am o colega care a fost muscata in tinereti de un dulau, de la ureche pana spre barbie avea cusatura. Daca nu ne povestea, nici nu ne dadeam seama ca ea acolo are o cicatrice, sincer, abia se observa cand te uiti foarte, foarte de aproape. Dar, s-a uns vreo 4 ani de zile id="red">cu ceva crema cuicatrizanta cu aloe vera , zi de ziid="red">. Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red"> _____________________id="red">"Meglio sole, che mall`accompagnate !"id="red">id="size1"> Citează
mara95 Postat Octombrie 29, 2010 Autor Raport Postat Octombrie 29, 2010 poti afla denumirea?, te rog mult katya,liniuta are culoarea alba? Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) [zana] si Andru (8 ian 2009) [copil] Bijuteriile mele handmade din sarma crosetataid="red"> Citează
EllaX Postat Octombrie 29, 2010 Raport Postat Octombrie 29, 2010 mara95id="red">, imi pare rau pentru accidentul fetitei tale! Copiii cad, unii raman si cu semne - nu inseamna ca esti o mama rea daca a cazut fetita, cand erai cu ea. Fata mea a cazut sub ochii nostri, cu noi langa ea, de cateva ori - o data a si dat cu ochiul in coltul unui scaun si a fost invinetita doua-trei saptamani, spre curiozitatea si groaza privitorilor diversi. Doctorul ti-a zis ca ramane cu cicatrice, ca nu se va putea repara. In zilele noastre, ramane cu cicatrice. Ce-o sa fie peste 10-15 ani nu stie nimeni. Acum 15 ani, medicina plastica si reparatorie nici nu visa la ceea ce se face azi. Stii ce? Dupa mine, oamenii cu mici imperfectiuni faciale au mult mai multa simpatie din partea celorlalti - pur si simplu, par mai abordabili. Eu am avut colegi si colege cu cicatrici (mici si mari) si totul e in cum au fost invatati sa gandeasca despre cicatricea respectiva: ascunde-o sau asumati-o (tu esti intregul, nu amanuntul). Scaunele, mesele, bordurile si betele, gardurile, pietrele, jucariile - toate pot rani copilul, pentru ca lucrurile astea se intampla. Poti astepta un pic, sa inchida rana, si poti cere parerea unui alt medic. Fruntea sus, in cel mai rau caz, fetita traieste cu o cicatrice! Da' si eu m-as necaji, in locul tau. EllaX cu Ana (30 iunie 2006) Clipele mele de vara (am poze in concurs!): elx-1, elx-2 ina.click 1 Citează
mara95 Postat Octombrie 29, 2010 Autor Raport Postat Octombrie 29, 2010 ella, multumesc mult pentru incurajasri.dupa 7 zile voi vedea cum arata rana, ca va avea plasture pana atunci.ma termina ca va avea semnul pe obraz.nu toata lumea gandeste ca tine.de obicei esti respins, mai ales intre copii. Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) [zana] si Andru (8 ian 2009) [copil] Bijuteriile mele handmade din sarma crosetataid="red"> Citează
alimara Postat Octombrie 29, 2010 Raport Postat Octombrie 29, 2010 la fetita mea am folosit dermatix pt o lovitura la frunte, dupa ce s-a vindecat rana complet. cateva luni si acum arata destul de bine. ne-a fost recomandat de medicul chirurg care a cusut-o Citează
roxanaz Postat Octombrie 29, 2010 Raport Postat Octombrie 29, 2010 Mara, foloseste contractubex. cicatricea se va ameliora cu timpul. nu ai cum sa stii cat de aiurea va fi cicatricea in 8-10 ani asa ca te rog eu linisteste-te. R Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.