Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

de felul meu sunt destul de antipatica pt. persoanele din jur. nu stiu de ce, insa greu se leaga prietenii, iar cand se leaga, ori se dezleaga mai repede sau mai tarziu, ori se lasa cu certuri.

asa au fost si parintii mei, cand eram mica nu prea avem musafiri care sa ne viziteze, parintii si acum au extrem de putini prieteni. aproape deloc, as spune.

eu la fel. trec saptamani in sir si nu-mi suna telefonul sa ma invite cineva undeva, suna doar daca e nevoie de ceva, insa asa, de curtoazie, nu.

sunt mai rece, mai detasata, mai distanta, asa sunt eu. sunt suspicioasa, nu imprumut lumea cu bani, nu prea ofer ajutor (nici nu cer de la altii, ce-i drept), am devenit pt. unii antipatica, probabil pe buna dreptate. nu invit lumea acasa la mine decat din an in Paste si atunci cu grija sa nu cumva sa se faca firmituri pe jos... [alcool]

oricum mi-e ciuda pe cei sociabili, po****ri, care au prieteni, se intalnesc mereu, se viziteaza.

as fi vrut sa fiu si eu asa.

oare am vreo sansa sa ma schimb?

stiu ca totul tine de mine si daca vreau o schimbare, eu tre sa fiu cea care o initiaza, insa mi-e greu.

mai am vreo speranta?

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Ciudat subiect.............iarta-mi duritatea.Constientizezi ca esti destul de rece dar vrei atentie.Ok,sa o luam punctual:

Cati oameni feliciti de ziua lor?

Cati oameni feliciti de ziua numelui?

Cati oameni feliciti de sarbatori?

de ce nu ceri niciodata ajutorul?

Ce se intampla daca fac invitatii firimituri pe jos?Cu sau fara acele firimituri,oricum aspirai.....crezi ca stranuta aspiratorul ?

Lucreaza cu tine,zambeste,invata sa asculti si ofera dezinteresat atentie.Incheie orice telefon cu o vorba buna pentru interlocutor...si de suni la un call center tot un om iti raspunde..

Respecta cuvantul dat,nu intarzia la intalniri si poarta-te cum ai vrea sa se poatre ceilalti cu tine.

Nu-i nici o alchimie la cei cu lipici la oameni e doar bucuria de a fi intre oameni.

Poate raspund si fetele care citesc sau stiu psihologie,eu am dat niste pareri de bun simt...........

Postat

Hai sa-ti raspund si eu ... Nu trebuie sa inviti oamenii la tine acasa ca sa fii sociabila[:)] Poti sa te intalnesti cu prietenii in oras, la o terasa, la o cafea, la shopping ...

Ca sa intelegem putin de ce spui ca nu esti sociabila, ar tebui sa ne spui un pic mai multe despre tine. E cam greu sa-ti dam sfaturi la modul general, fara sa stim situatia ta un pic mai "particulara". De exemplu cam care e programul tau intr-o zi de lucru si intr-una de week-end. Ce-ti place sa faci ? Ai o activitate preferata, un hobby ?

Cum te porti cu cei cu care lucrezi ? Cand vine cineva sa-ti dea o sarcina, cum te achiti de ea ? Lucrezi singura sau in echipa ?

Postat
Citat:
citat din mesajul lui ni-na
Cati oameni feliciti de ziua lor?
Cati oameni feliciti de ziua numelui?
Cati oameni feliciti de sarbatori?

de ce nu ceri niciodata ajutorul?

Ce se intampla daca fac invitatii firimituri pe jos?Cu sau fara acele firimituri,oricum aspirai.....crezi ca stranuta aspiratorul ?

align="right" id="quote2">

felicit doar prietenii mai apropiati, restul un mesaj offline, sau un e-card.
de ziua numelui mai rar felicit, recunosc.
de sarbatori de obicei pe cei cu care ne vedem.
nu cer ajutorul pt. ca nu prea am nevoie de ajutor (mai ales banesc), imi place sa ma descurc singura. si nici nu-mi place tiganeala, de genul da-mi o cana de zahar vecine etc. implicit, nici nu vreau sa mi se ceara ajutorul.

faza cu firmiturile e pur si simplu tipicarism din partea mea, imi dau seama, insa asa simt.
crezi ca n-as vrea sa nu ma stresez pt. o firmitura? as vrea, insa simt ca imi fac nervi...
chestia e ca ma astept ca toti sa fie perfectionisti cum sunt eu. si de aici dezamagire mare daca nu sunt la fel ca mine. desi nici mie nu-mi place ca sunt asa.
e un cerc vicios, vedeti. vreau ca ceilalti sa fie ca mine de corecti, atenti, insa in acelasi timp nu-mi place ca-s asa tipicara... [:-@]

de intarziat nu intarzii la intalniri sub nici o forma. [:)]

bucuria de a fi intre oameni? cred ca la mine nu exista. sincer.
tocmai asta e problema, ca nu sunt sociabila, de aici plecam.
Postat
Citat:
citat din mesajul lui bogdanai
De exemplu cam care e programul tau intr-o zi de lucru si intr-una de week-end. Ce-ti place sa faci ? Ai o activitate preferata, un hobby ?

Cum te porti cu cei cu care lucrezi ? Cand vine cineva sa-ti dea o sarcina, cum te achiti de ea ? Lucrezi singura sau in echipa ?
lucrez de la 8 la 5, casatorita, fara copii. am o rutina formata, cand ajung acasa mai fac una-alta, mai rar ies in timpul sapt. in w-e vizitat rude, cumparaturi, mancare, o iesire ocazionala cu prietenii. activitate preferata nu prea am TV, net, muzica, citit, ceva de genul...

ma port frumos cu cine lucrez, sunt pe post de executie, nu sef... [:)] sunt singura in birou, lucrez disciplinat, la timp, corect, lumea e multumita, in general lucrez singura.
Postat

principala chestie e ca am mari pretentii de la oameni. imediat le gasesc o hiba si uneori nu-mi tace gura si le zic sau le dau de inteles ce gandesc. sau chiar de nu le zic, se observa in comportamentul meu mai antipatic.

asa ca normal ca si persoanele respective sesizeaza ca ceva nu e in regula si se distanteaza de mine. eu la randul meu, percep distantarea ca pe ceva negativ (normal) si ca pe o confirmare a "suspiciunilor" mele anterioare si uite asa intru in lantul slabiciunilor si se duce de rapa toata treaba.

imi dau seama ca nici eu nu-s perfecta, din contra... [:-@] insa nu e asa usor sa ma controlez, cred ca e ceva din firea mea de-a fi sa fiu asa si nu stiu cum as putea sa ma schimb.

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Ramona25

mai am vreo speranta?

no offence, dar cred ca nu...
Poate daca o sa ai intr-o zi copii, prin intermediul lor, o sa ajungi sa te apropii de mame cu copii de aceeasi varsta, desi ma indoiesc si de asta.

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue">
Postat
Citat:
citat din mesajul lui Laura25
Citat:
citat din mesajul lui Ramona25mai am vreo speranta?
align="right" id="quote2">no offence, dar cred ca nu...Poate daca o sa ai intr-o zi copii, prin intermediul lor, o sa ajungi sa te apropii de mame cu copii de aceeasi varsta, desi ma indoiesc si de asta.
align="right" id="quote2">[:(] asa ma gandeam si eu, ca asta-s eu si n-am ce face. adica pur si simplu asta mi-e caracterul de la mama natura si mult timp m-am multumit cu "scuza" asta.insa uneori ma dispera ca sunt asa si incerc sa caut solutii.
Postat

O persoana nu se poate schimba ptr totdeauna.

Lasa firmiturile,invita-ti prietenii(pe care ii ai),numai gasi hibe,nimeni nu e perfect,nici tu nu esti.Viata e scurta,si daca maine ar fi ultima zi de trait decat sa-ti bati capul cu firmiturile mai bine bei o cafea cu cineva si te distingi.Ca sa oferi ajutor nu trebuie neaparat sa ceri si tu la randul tau sau sa astepti sa-ti fie cerut.O faci cu inima.

Cati ani ai?

Cum crezi ca vei fi la batranete daca vei continua sa fii asa?

Ce pret(nu bani) trebuie sa plateasca cineva ca sa-ti devina prieten si de ce?

Irinaid="purple"> mamica sefului mic Pierre-Sebastienid="teal">

[aerob][foto][tv]

*Miracolul nostru*[bebic]id="brown">

id="Script MT Bold">id="size3">

id="left">

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"

Michael Jackson

id="Trebuchet MS">id="red">id="size1">
id="right">
Postat

Ba eu cred ca mai exista totusi sperante ...

Ok, deci inteleg ca esti o tipa competenta, deci presupun ca esti apreciata de sefi la locul de munca. Asta ar trebui sa-ti ofere incredere in tine si o siguranta din punct de vedere profesional.

Esti casatorita, deci presupun ca ai gasit un barbat care sa intruneasca toate conditiile, sa-ti satisfaca dorinta de perfectiune ... Ar trebui deci sa te simti in siguranta si din punct de vedere afectiv si emotional.

Atunci eu cred ca ar trebui sa te relaxezi ... Sa stii ca si eu sunt perfectionista, in sensul ca nu las un lucru pana nu e bine facut, sunt foarte atenta la detalii, sunt tipicara, inteleg perfect faza cu firimiturile, dar asta nu inseamna ca sunt antipatica sau ma consider mai putin sociabila ... Adica, nu sunt genul "sufletul petrecerii" si in general ma simt bine singura, nu ma duc in vizite in fiecare we, dar cred eu ca ma integrez destul de bine si, mai important, ma simt bine cu mine insami.

Presupun ca tu nu te simti bine in situatia asta, de vreme ce vrei s-o schimbi ...

Un prim pas ar fi sa accepti ca toti au defecte, ca nu sunt toti asa cum ai vrea tu sa fie ... si sa nu le spui si lor [:D] Adica sa-ti tii parerile pentru tine [:D] Poti sa le impartasesti si altora, dar nu celor in cauza [:D]

Nu trebuie sa fii excesiv de volubila sau de prietenoasa, dar sa stii ca un zambet si o fata vesela fac minuni !

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...