Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Papanashid="red"> Si Tudor este fan al jucariilor de impins nortoc ca nu sunt scumpe...avem roti, cowboy pe cal, rata si fluturasi..de fapt aveam pt ca el alearga impingand la ele si le rupe imediat ca sunt chinezarii pana in 10 RON bucata. Si... spre rusinea noastra....avem 3 carucioare de papusi pe care le impingem cu mandrie, dupa preferinte, aproape in fiecare seara in Copou. Am fost nevoita sa ii cumpart pt ca vedea la fetite si plangea mititelul...uite Rox id="red">o alta idee: Carucior de papusi [:D]

Misto orga...avem si noi una mai mica dar fara efect asupra copilului

Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)

• Răspunsuri 207
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Am gasit vesti minunate dupa concediu :

Felicitari, dragele mele Erina id="green">si Yaiaid="green">, ma bucur grozav pentru voi ( in special pt Erina, care zicea ca-i prea batrana pt BB2 si ca nu crede ca "se baga"id="size1"> [:D] )

Sa aveti bebelusi sanatosi, sa va "rotunjeasca" familiile frumoase si sa va umple inimile de fericire !

Sa va bucurati de fiecare moment al sarcinii, cu toate senzatiile minunate si chiar si cu cele mai putin placute, gandul la "cozonacelul" ce se "coace" in burtica sa va ajute in momentele mai grele ! Va imbratisez strans ! [grup]

Luy, fericita mamica de [zana] Maria Teodora id="red">[il] ( 25 august 2007 )

Postat

Yaia, stii doar ca eu in primul trimestru slabisem 5 kg de rau ce mi-a fost. Mancam, vomam si ma culcam. Asta era ordinea seara.

Dimineata nu puteam manca decat paine prajita goala. Sper sa te lase greturile cat de curand, ca ele ca ele dar senzatia aia de sfarseala, te pune in cap.[bang]

Erina, eu mancam cate un borcan de castraveti murati, si a iesit baiat. Poate ca-i faci un fratior Dariei.[:D]

Va [pup] si sarcini usoare , lipsite de greturi!

Nana, [mamica] Andrei Stefanid="size2">id="teal"> ( 26.09.2007) id="Comic Sans MS">id="blue">

Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!

Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoicaid="size1">

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!id="Comic Sans MS">id="red">id="size1">

Postat

Bun venit pe lume noului val :

[bis] Emanuel Marcu id="blue">de Rodica id="green"> [bis]

[bis] Petru Octavianid="blue"> de Beeid="green"> [bis]

[bis] Sara Mariaid="red"> de mihaStroescuid="green"> [bis]

Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti ! Felicitari mamicilor si multa putere pentru viata in 4 ( sau 5 [:D] ) !

Postat
Citat:
citat din mesajul lui carpatina
Papanasho, pana la urma nu mi-ai spus.. ai dansat pe strada pentru MJ? [pup] ghighi si pe mama lui=====================Mami de Ioana id="red"> (27.09.2007)
align="right" id="quote2">nu ti-am zis ? pai sunt uituca sau ma bazam pe telepatie [:D].n-am fost in strada, am exersat acasa, mie imi iesea, insa Adi era scump tare, ca ma imita si ridica mainile si picioarele alandala, apoi se arunca pe burta si radea....sambata dimineata a sunat soacra ca se simte rau socru' si ne-am suit in masina si am mers la ei, ca voia sa-l vada pe Adi tata-socru. Apoi am mers la Galati la o matusa a lui tati, pe care n-o stiam, ca sta in Italia. Ei, matusa asta si-a facut o viloantza misto intr-un sat langa galati, unde am fost rasfatati cu de toate ( nu zic cu ce ca-s gravidute pe-aici), am stat in curte ( flori, piscina, pisici, etc) pana noaptea tarziu si ne-am incarcat bateriile tocite, la cantecul greierilor si al broscoilor de pe prut ( care era la o azvarlitura de batz). Andrei a fost extrem de incantat, s-a plimbat cu magarul, cu motocicleta, a alergat pisicile, le-a hranit...nu-mi pare rau , mai ales ca am citit ca a fost un fiasco tributul din Bucuresti ( poate fiindca n-am fost eu [:D]?). Nu mi-a placut nici faptul ca nu raspundea nimeni ca merge ( pe sub-forumul ala unde sunt multe fete care inca plang zilnic fiindca a murit MJ ), parca nici nu citeau intrebarile.............................................................Mama de papanas Andreiutz id="size3">[copil] id="navy">( 02.10.2007 )id="Script MT Bold">
Postat

Hopa, au aparut Andreea si Luy, bine ati revenit din concediu, asteptam povestiri si pentru unele ( nu pt mine , inca) poze .....

Andreea, la ce gradi merge Criss ?

............................................................

Mama de papanas Andreiutz id="size3">[copil] id="navy">( 02.10.2007 )id="Script MT Bold">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza
Roxana, eu iti recomand urmatoarea idee de cadou: http://www.scauneauto.ro/minimotoare~produs-minimotor-rosu~p-166.htmleste jucaria preferata a Antoniei pt afara si a prietenilor ei din parc, i l-a cumparat sotul anul trecut direct de la sediul Romer din Sf Gheorghe, dar poate fi si lvrat.Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007Poze
align="right" id="quote2">asa e, confirm, are si Adi la gradi si ii place mult. Mai sunt si masinute asa joase, fara pedale, si tot asa des folosite sunt.............................................................Mama de papanas Andreiutz id="size3">[copil] id="navy">( 02.10.2007 )id="Script MT Bold">
Postat

In vacanta a fost minunat, am vazut multe dar partea cea mai buna a fost compania de exceptie pe care am avut-o [pup]. Multumiri familiilor lui Fafan, Iza si bebe Dania Dena, Mihael ( am citat-o pe Me [:D] ) pentru amintirile atat de frumoase pe care ni le-ati oferit ! Deja nu ne putem gandi decat la vacanta urmatoare, in care speram sa ne "combinam" din nou ! [:D]

Din pacate stau fff prost cu timpul acasa, nu am avut timp sa incarc poze, nici macar forumul nu am reusit sa-l deschid decat de 2 ori de cand am ajuns in Bucuresti ( adica asta e a doua oara ). Azi e prima mea zi la serviciu, insa dupa cum vedeti nu ma spetesc pt ca sefii sunt in concediu saptamana asta, abia de luni se intrevede ceva actiune. Insa de aici am restrictionat accesul la site-urile asociate cu yahoo, deci nu pot vedea ce ati trimis pe contul comun de email. O sa ma uit neaparat acasa, inteleg ca voi gasi poze pe acolo.

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...