Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

buna, m-am uitat in carnetul de sanatate a celui mic al meu si la 2 ani avea 82 cm circumferinta capului, iar in carnetul celui mare am gasit la 4 ani 96 cm circumferinta.La 3 ani probabil ceva intre aceste valori.Sanatate multa baietelului tau si sa gasiti rezolvare problemelor cu care va confruntati.[pup]

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

[i]

Postat

revin, m-am uitat la pozele pe care le ai la semnatura, [pup]iar baietel frumos .Oricum din poze este proportional dezvoltat, cel putin aparent, adica ce se vede in fotografie.Scuza-ma ca te intreb o prostie , esti sigura de masuratoare? Pentru ca nu pare un copil cu capul mic, adica disproportionat fata de restul corpului.Nu te superi ca am scris asta, nu am facut-o cu rautate, din contra.Ai un baietel foarte frumos.Sper sa gasiti macar o parte din rezolvare daca nu chiar tot.[flo]

[i]

Postat

roxy-ma intreb cum se masoara circumferinta asta craniana de la voi e 82 la 2 ani si 96 la 4 ani..cand nici eu nu am atata si-s adult....

Cata,David are 48cm si in dec face 2 ani..apoi m-am masurat si eu si mi-am zis k nu mai are mult si ma ajunge:)

http://www.reclamamascataatentie/bebelusi/sanatate/Perimetrul-cranian-la-nou-nascuti-a1938.html

sper sa mearga linkul..acolo sunt datele..

citez,in cazul in care nu merge linkul ''Perimetrul cranian este de 45-46c

m la 1 an, 48cm la 3 ani, 50cm la 5 ani si 55cm la 15 ani.''

POZE CU NOI

[mamica] de David Christian[copil]

Speranta si incredere pentru David id="red">

Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.id="red">

Postat

Cata,nu merge linkul ala..citez aici:

''Perimetrul cranian la nastere este in medie de 35 de cm la nou-nascutii la termen normal. Ritmul cresterii perimetrului cranian in primul an de viata este urmatorul:

# 2 cm in primul trimestru;

# cate 3 cm in trimestrele II, III,IV.

Perimetrul cranian este de 45-46c

m la 1 an, 48cm la 3 ani, 50cm la 5 ani si 55cm la 15 ani.

Evolutia perimetrului cranian in primii ani de viata este paralela cu dezvoltarea continutului cutiei craniene-creierul. Din aceasta cauza, urmarirea evolutiei acestuia in primul an de viata este obligatorie.

Paralel cu urmarirea perimetrului cranian este necesara urmarirea evolutiei fontanelelor si a suturilor, la nivelul acestor zone realizandu-se cresterea oaselor craniene.''

editez,sa-ti zic ca te imbratisez cu mare drag.[pup]..va imbratisez pe amandoi.[flo]

POZE CU NOI

[mamica] de David Christian[copil]

Speranta si incredere pentru David id="red">

Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.id="red">

Postat

IERTARE ; VA ROG MULT; mare prostie am facut, oboseala e de vina.Iarta-ma pisellino , te rog mult.Am citi din patratul de langa .De fapt la 2 ani circumferinta capului e de 48,3 cm , 82 era inaltimea, iar la 4 ani 50 e circumferinta capului, 96 e inaltimea...

MULTUMESC MULT LEDITIA ca mi-ai atras atentia.

Deci 47 cm la 3 ani e ok...

Iarta-ma inca odata, nu a fost cu intentie.

[i]

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...