ela03 Publicat Octombrie 17, 2009 Raport Distribuie Publicat Octombrie 17, 2009 Sanatate si multi ani sarbatoritilor. Claudia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudia74 Publicat Octombrie 18, 2009 Raport Distribuie Publicat Octombrie 18, 2009 LA MULTI ANI TIMOTEI AUGUSTIN SA AI PARTE DE TOT CE E MAI FRUMOS SI SANATOS IN VIATA, SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR id="blue"> [cor] si PTR VLADUT, IERI LA MULTI ANI FERICITI, SANATATE si NUMAI BUCURII IN VIATA fetelor sa va traiasca flacarii [flo] [cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea] INGERASUL EMMA AIDAid="red"> ALATURI DE SEBI id="blue"> Album Claudia Eu pe culinario id="purple">[yami] Banatule Colt de Raiid="blue">[9cer] Fete de nota 10id="red">[biz] 'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
L5845 Publicat Octombrie 18, 2009 Raport Distribuie Publicat Octombrie 18, 2009 LA MULTI ANI CU SANATATE ! draga TIMOTEIid="green"> !id="red"> Sa cresti mare si sanatos, sa le aduci parintilor multe bucurii si impliniri! Povestea licuriciuluiid="navy"> EMMA !id="red">id="size1"> Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte! si [biz] " Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi " Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalisid="purple">id="size1"> Spre tzel! Empty arms Bio Poz(n)e Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudia74 Publicat Octombrie 19, 2009 Raport Distribuie Publicat Octombrie 19, 2009 Buna gimineata [cafea][cafea][cafea][cafea] si o saptamana minunata va doresc, eu de miercuri voi pleca la statiune cu Andi,deci voi 'disparea' de aici ptr vreo luna [alcool]. INGERASUL EMMA AIDAid="red"> ALATURI DE SEBI id="blue"> Album Claudia Eu pe culinario id="purple">[yami] Banatule Colt de Raiid="blue">[9cer] Fete de nota 10id="red">[biz] 'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
L5845 Publicat Octombrie 19, 2009 Raport Distribuie Publicat Octombrie 19, 2009 Buna gimineata si da la minie, banatanshe draji ! [flo] Multamim da cafa, draga claudiaid="purple">. Wow...o luna intraga? O sa ne fie dor da cinie, o sa ni-e lipsashci dar iti dorim distractiunie faina si odihna.[grup] Da' las ca pana mercuri mai ii vreme da givaneala [;)]. Povestea licuriciuluiid="navy"> EMMA !id="red">id="size1"> Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte! si [biz] " Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi " Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalisid="purple">id="size1"> Spre tzel! Empty arms Bio Poz(n)e Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudia74 Publicat Octombrie 19, 2009 Raport Distribuie Publicat Octombrie 19, 2009 Multam Laurico draga [loveyou][flo] [tube] [/tube] ptr voi ca is banateni si ei . INGERASUL EMMA AIDAid="red"> ALATURI DE SEBI id="blue"> Album Claudia Eu pe culinario id="purple">[yami] Banatule Colt de Raiid="blue">[9cer] Fete de nota 10id="red">[biz] 'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digutix Publicat Octombrie 19, 2009 Raport Distribuie Publicat Octombrie 19, 2009 hello fetele. vreme gri la timisoara[bang]...si ce frumos a inceput toamna asta... fetele va multumesc mult de urarile pt timo!am pus poze la semnatura de la party.timo a fost tare incantat de tot ce sa intamplat si toata lumea ne a confirmat ca s a simtit excelent:) claudia sa aveti un timp fain la statiune.si sa ne reauzim cu bn la revenire.dar ce fel de statiune e si pt ce, si unde[:D]? ela cum se mai simte robi?cum merge cu figurinele? laura succes cu sala![aerob] DIANA-mami de pitici nazdravani http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ela03 Publicat Octombrie 20, 2009 Raport Distribuie Publicat Octombrie 20, 2009 Bine v-am gasit pe toate. Eu acu am scos ochii din curriculum, metodici si modele de planificare. Figurinele nu le-am terminat, intai ma ocup de documente si incep maine sa le torn pe toate. Robi e bine, l-am dus azi la dr Boia si a spus ca nu mai are nimic copilul, era de la otita. Cat despre ganglioni astept sa vad daca se retrag, cica ei se maresc atunci cand are o boala infectioasa si se retrag in timp. Eu cred ca se vor retrage. Noapte buna, merg sa dorm ca nu mai pot. Claudia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudia74 Publicat Octombrie 20, 2009 Raport Distribuie Publicat Octombrie 20, 2009 Buna gimineata,haidati la cafa mai azi si manie o dau, restul ciu-ciu [cafea][cafea][cafea] Claudia spor la treburi. Dorinoooooooooooo unde umblii fata? Diana pai am mai scris ca merg la statiune, am primit de la casa de sanatate bilet cu Andi ptr problemele mele de sanatate : discopatie lombara, sinusita, sa nu uitati azi seara la 10! Corino tu ne-ai uitat? a fost o placere sa te revad pe tine,burtica si copilasii dragalasii tai si multam fain ptr tot,joi trimit sotu la tine . Va . INGERASUL EMMA AIDAid="red"> ALATURI DE SEBI id="blue"> Album Claudia Eu pe culinario id="purple">[yami] Banatule Colt de Raiid="blue">[9cer] Fete de nota 10id="red">[biz] 'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudia74 Publicat Octombrie 20, 2009 Raport Distribuie Publicat Octombrie 20, 2009 avem capitol nou aici INGERASUL EMMA AIDAid="red"> ALATURI DE SEBI id="blue"> Album Claudia Eu pe culinario id="purple">[yami] Banatule Colt de Raiid="blue">[9cer] Fete de nota 10id="red">[biz] 'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts