Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Maple-syrup babies - mamici de Canada (5)

Recommended Posts

Editia veche

Capitolul (1) (2) (3) (4)

Subiect dedicat gravidutelor si mamicilor din Canada, c-avem noi unele chestiuni mai specifice de discutat si informatii mai particularizate de adunat, sa nu plictisim alte audiente... Sa nu mai vorbesc de confortul mental ca "hey, I'm not alone in this" (cineva cu franceza ma ajuta cu asta sa fiu corecta politic?) si suportul pe care ni-l putem oferi cu informatii si experiente particularizate.

Cine se mai inscrie la canucks dulci si lipiciosi?

Bummies:

DPN: 13.11.2009 [fetita] de Laura B

DPN: 02.12.2009 [am] de Monica8

DPN: 21.12.2009 [am] de mini_me

DPN: 11.12.2009 [am] de Katyuscha21

DPN: 18.01.2010 [am] de mami dulce

DPN: 29.03.2010 [am] de magdone

Babies & mommies:

DN: 09.10.2009 [bebic] Darius de andreea-ana

DN: 22.09.2009 [bb] Addison Catherine de Simonna

DN: 21.09.2009 [bb] Sofia de Delia79

DN: 15.09.2009 [bb] Sonia Teodora de Diana2007

DN: 08.09.2009 [bebic] Daniel de Llaura

DN: 04.08.2009 [bebic] Lukas James de maya.maya

DN: 26.06.2009 [bb] Mara Nicole de romanitza

DN: 04.07.2009 [bebic] Oliver Nicholas de mQQm

DN: 12.05.2009 [bebic] Daniel de alberta72

DN: 16.04.2009 [bebic] Aidan Victor de MonaB

DN: 04.04.2009 [bb] Sophia de Olga Tarziu

DN: 26.02.2009 [bb] Cristina de Crinia

DN: 13.02.2009 [bebic] Tudor de Daiopri

DN: 01.02.2009 [bb] Arianna Timea de fil_lily

Toddlers & mommies:

DN: 06.10.2008 [copil] Chris Anthonyid="blue"> de khristin

DN: 31.05.2008 [copil]Oliviaid="red"> de Magdone

DN: 05.07.2007 [copil]Mark Alexid="blue"> de Denisam

DN: 24.07.2007 [copil]Victor Christianid="blue"> de Diana2007

DN: 24.11.2007 [copil]Lisandruid="blue"> de Nelia

DN: 27.01.2008 [copil]Anna Lauraid="red"> de anca74

DN: 03.02.2008 [copil]Andrea Biancaid="red"> de matgravidut

Alumni cu experienta:

mamaana

Mikiion

Donia

Teste in sarcina si alte linkuri utile

Ontario: pamflet si ghid teste

BC: site

Alberta: site teste

Quebec: concediu parental 1

concediu parental 2

scutece bumbac

Intocmirea actului de nastere romanesc:id="red">

Certificatul de nastere canadian trebuie sa fie in forma lunga si trebuie sa fie supralegalizat

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Diana, avind in vedere ca n-ai sunat, cred ca n-ai nascut... inca. Iti tin pumnii tare!

Delia, eu abia acum imi dau seama ca tu vii f. puternic din urma cu bb... in capul meu era cam o luna de diferenta! Las' ca-i bine ca esti in concediu. Sa nu uiti ca din momentul in care ai dreptul sa incepi concediul de maternitate ai cam trei sapt la dispozitie sa faci aplicatia, altfel "poti sa pierzi din indemnizatii". Cel putin asa scrie pe site.

Da, si nici eu nu m-as fi dus sa fac intoarcerea aia de bb!

Pe la noi toate bune, Miss Z. s-a hotarit sa-si intinda picioarele in burta mea, adica nu-s unde e unul, dar unul e sigur de-a curmezisul, 8-10 cm. mai jos de linia sinilor. Si, din cind in cond se impinge de vad clar piciorul, ca sa nu vorbesc de calcii, asa ca-l acopar cu mina siin apas inapoi, usurel, na, ca doar n-o sa-i rup picioarele copilei... Da' cind ii vad asa piciorul iesind din burta mea, frantz, parca-s in avans la Halloween si nu ma pot uita!!!!!

Acum plec la dr, totul pare bine, daca zice ca nasc miine va zic si voua cind ma intorc, daca zice ca all fine vin si ma trintesc iar pe canapeu, ca de miscat ma misc tot mai greu.

SI ma dor talpile. Tal-pi-le, dom'le! Primii pasi dimineata sint dezastru! Pricep eu ca vorbim de 15 la 20 de kile mai mult ca acum 9 luni, dar zau ca e neplacut! Sincer, as naste acum acum!

Ha! Am cumparat pampersi de-aia cu gaura de buric cum m-a invatat Diana! Da' cine stie de sales sa scrie si aici!

Bon, going to the doctor, pupici din mers!

Simonna

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Simonna, te-atept infrigurata![pup]

Pe mine inca ma dor talpile, si am cam scapat de majoritatea surplusului... sper sa treaca, ca zau ca pic in nas la primii pasi dimineata.[:(]

Diana, go!

Common sense is not so common...id="red">[Voltaire]
id="left">

id="size1">id="Comic Sans MS">

Eu sunt tot in capul listei, nici un semn deocamdata. Dar ma astept sa fie cum zice MQQM, odata ma apuca si scap repede, repede, cat ai zice peste o sa am dovlecelul in brate (vine vorba dovlecel, ca am ditamai bostanul de burta).

Socrii ma intreaba intr-una: "te simti rau ?" de ma enerveaza la culme ca doar nu sunt bolnava sunt doar gravida. Si se uita cu asa o mila la mine de zici ca ma asteapta vreo taiere ceva ...

Eu dureri de talpi nu am dar am de solduri, mai ales noaptea, si imi aduc aminte ca dupa ce l-am nascut pe Victor am avut dureri mari de genunchi, tot de la greutatea suplimentara care s-a dus foarte greu.

Ce weekend frumos avem ! Noi am avut vizita unor prieteni de-ai socrilor din State si am reusit sa-i conving (pe socrii) sa nu mai gateasca si sa-i scoata la un restaurant ceva. Mai naspa e ca eu am ramas acasa cu V si sotul s-a dus cu ei asa ca dupa-amiaza asta e la vatra, dar nu-i bai abia am avut timp sa intru si sa scriu pe aici.

Maine ma duc si eu la doctor, nu ma astept la cine stie ce vesti ca nu ma simt prea diferit fata de acum 10 zile, dar mai stii ce surprize imi rezerva Labour Day.

Pe curand !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si [gravi] +38s cu [am]

"Life's a journey, not a destination"

Ziua. Si noi in stand by. Se fac pariuri pe capul meu si al copilei, eu am zis ca nasc azi, dar cred ca nu, desi sper si eu intr-un tratament ``contractie - push - out - there`s Miss Z. ``, ceea ce inseamna ca as mai avea timp pe ziua de azi :))

Radu a zis 10, tata a zis 11 si Colegu` 16. Spera el ca mai are niste liniste :))

Ha, am reusit sa-mi iau pijamale, sper sa ma si incapa, ca eu le-am luat ca pentru dimensiunile mele normale, ma rog, ceva mai mari, na, dar in nici un caz pt. acum. Diseara poate reusesc sa-mi fac si bagajul de spital. Il tot amin, ca in capul meu e ca daca il fac, nasc. Si tare bine stau, cu exceptia factorilor locomotori.

Oricum, se apropie, ca sint obosita crunt si dorm unde ma asez.

Doctora a zis - si asta joia trecuta, deja e marti - ca aveam colul sters 60% si dilatatie spre doi. Tare-s curioasa cum arata Miss Z.!

Pupici,

Diana, tinem pumnii sa-ti fie bine.

Simonna

Multam Simo dar dupa cum evoluam, you're ahead of me !

La mine ieri colul era intact si dilatatie 1 cm.

M-a chemat pe 15 sa vada cum mai merge treaba. N-am intrebat mai multe despre ce se intampla daca nu vine bebe (adica pana cand mai il lasa asa de capul lui ???) si nici ea nu mi-a spus, asa ca asteptam.

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si [gravi] +39s cu [am]

"Life's a journey, not a destination"

Neata...

Nici nu stiu daca sa rid sau sa pling, la mine orice miscare - a mea sau a lui Miss Z. - provoaca o contractie. Aseara zau aveam sentimentul ca a luat-o la vale, pina intr-atit incit am spalat si geanta in care o sa-mi impachetez lucrurile pt. spital. Era in program s-o fac azi dimineata, dar am venit la computer :)

Oricum, mai am un app. azi, deja merg saptaminal, sa vedem unde mai sint si, mai ales, unde-i don'soara noastra.

Diana, noi cred ca tre sa ne mutam pe telefon, ca am ramas noi doua la discutii pe-aici.

Apropos de ce se intimpla daca nu face cucu la termen, mie doctorita mi-a spus ca la Cite de la Sante protocolul este sa te provoace la o saptamina de la due date. Bine, daca tu refuzi ca vrei sa fie totul natural, ei te tin sub supraveghere si te lasa in boii tai inca o saptamina dupa care te provoaca si gata. Asijderi, daca in a doua sapt. observa simptome care pun in pericol bb sau mama, te provoaca.

Of course ca eu iar am dubii cu numele, de unde ziceam ca gata, e batut in cuie :))

Colegu' pune tablouri sai nu stie cum... Gone, va zic eu daca-i cu nascut :))

S.

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...