Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Kea

Dodo, ce fericit e Bogdanel!

Keutu cheliutu 5 luni
align="right" id="quote2">
daca-i vorba de gradii ...asa-i

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
id="right">id="size1">
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
id="red">

id="size4">id="Script MT Bold">
Bazarid="purple"> pentru:Bogdan[flo]id="blue">;Mihaitaid="blue">[flo];Sebiid="blue">[flo];Emaid="blue">[flo]
Postat
Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami
noutati de la Monica".....Daca nu face nici o complicatie,si eu sper ca nu,dar sti cum se exprima medicii ca sa dea impresia ca promit ceva,peste maxim 2 sapt plecam acasa"
align="right" id="quote2">[ruga]Doamne ajuta![ruga]
Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donuluiid="right">id="size1">
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!id="red">id="size4">id="Script MT Bold">Bazarid="purple"> pentru:Bogdan[flo]id="blue">;Mihaitaid="blue">[flo];Sebiid="blue">[flo];Emaid="blue">[flo]
Postat

miha1980bun venit si pe forum nasica[:D]

Blogul lui Bogdan Andrei

id="right">id="size1">

Dumnezeu imposibilul!

id="red">

Bazarid="purple"> pentru:Bogdan[flo]id="blue">;Mihaitaid="blue">[flo];Sebiid="blue">[flo];Emaid="blue">[flo]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
Sa ma laud si eu nitzel[:D][:I]?? Priviti burtik dansatoare filmata acum o jumatate de ora..asa un pic(parca simte ca o filmez si se opreste[:D])....pt vizionare mai clara micsorati zoom-ul[:D] [olala][gravi]31+ cu [fetita] Maya Andreea AMR 9 SAPTAMANI id="green">id="size4"> bebe Pentru sotul meu! TE IUBESC!!id="size1">
align="right" id="quote2">oooof draga de ea... m-am emotionat toata!Ce dor imi e de suturile alea..Simona mami de 2 [baietel]: Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian!
Postat
Citat:
Sa ma laud si eu nitzel[:D][:I]?? Priviti burtik dansatoare filmata acum o jumatate de ora..asa un pic(parca simte ca o filmez si se opreste[:D])....pt vizionare mai clara micsorati zoom-ul[:D] [olala][gravi]31+ cu [fetita] Maya Andreea AMR 9 SAPTAMANI id="green">id="size4"> bebe Pentru sotul meu! TE IUBESC!!id="size1">
align="right" id="quote2">Ce miscareata este Maya[olala][olala][olala]Mami fericita!!![9cer]Crestem mari!!!
Postat
Citat:
align="right" id="quote2">[olala][olala][olala][olala][olala][olala][olala]. e superba senzatia nu-i asa??? profita din plin de burtica ta... o sa-ti fie dor sa o stii pe bebelina acolo. oricum o facem dansatoare... asta e clar[olala][olala][olala]diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009mutzunel mic de 5 lunite[cool]EXCURSIE MOECIU
Postat

[flo][flo][flo]

si noi prin zona cu gradi...cautat logoped[alcool][bang]...si in rest ,,,,nik

Blogul lui Bogdan Andrei

id="right">id="size1">

Dumnezeu imposibilul!

id="red">

Postat

si inca o victorie[pk][pk][pk] am inlocuit masa de 12 cu fructisoareeeee!!! (nectarine cu mar[pofta][pofta][pofta][pofta]); o singura data nu mi-a mai cerut laptic dupa fructe, prima zi cand a papat nectarine... dar azi i-am dat in 2 ture asa la 5 minutele distanta si chiar daca nu a papat foarte mult i-au tinut de foame; adica am prins si eu 4,5 ore intre 2 alaptari[:-@][:-@][:-@][pk]

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel mic de 5 lunite[cool]

EXCURSIE MOECIU

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...