camady Publicat Decembrie 30, 2010 Raport Distribuie Publicat Decembrie 30, 2010 Am deschis o noua odisee. Sper sa ne poarte noroc. [gravi]4+ si mami de Razvan 7 anisori Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ankcta Publicat Decembrie 30, 2010 Raport Distribuie Publicat Decembrie 30, 2010 [pup] Sa fie cu noroc acesta odisee si sa ne ajute DD sa ajungem si noi aici curand! Ancuta , in curand [gravired] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheel Publicat Decembrie 30, 2010 Raport Distribuie Publicat Decembrie 30, 2010 Camady sincer mi-e frica sa ma bucur pana nu vad ca totul este bine.[:-@] Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.[bibe] [ruga] Doamne ajuta! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ankcta Publicat Decembrie 30, 2010 Raport Distribuie Publicat Decembrie 30, 2010 Intru peste voi si aici [neand] pana nu va bagati mintile in cap ca aici va este locul [pup] Si bineinteles pana ajungem si noi oficial aici [flo] Ancuta , in curand [gravired] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheel Publicat Decembrie 31, 2010 Raport Distribuie Publicat Decembrie 31, 2010 anckuta, bine ai venit [pup][pup][pup] de molipseala. Noi va asteptam.[pup] Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt [gravi]. [ruga] Doamne, ajuta-ne in continuare! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camady Publicat Decembrie 31, 2010 Raport Distribuie Publicat Decembrie 31, 2010 Iti multumim ancuta de sprijin si aici. Avem nevoie de voi in odisee. Va asteptam nerabdatoare. Racheel nu mai fi pesimista. Totul o sa fie bine. [gravi]4+ si mami de Razvan 7 anisori Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2ingerasi Publicat Decembrie 31, 2010 Raport Distribuie Publicat Decembrie 31, 2010 Dragele mele, cu un an in urma am ramas insarcinata cu al doilea copil...La doar o luna si jumatate de la pierderea unei alte sarcini. O fetita minunata, mult dorita de mamica ei si cu greu purtata. Sunt o mamica fericita, a unui baietel de Nov-Dec 2007 si unei bebeluse de Sept-Oct 2010. Va doresc sarcini usoare,bebelusi sanatosi si la termen! Si as vrea sa nu va suparati daca va mai citesc si eu din cand in cand... Mi-a fost tare draga burtica si sarcina mea..si din dor de burtica si drag de bebelusi vreau sa traiesc alaturi de voi minunata voastra odisee. Va imbratisez cu drag si va doresc tot binele si toata sanatatea din lune! Anul 2011 sa va aduca tot ce doriti voi! 2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si de Antonia Maria (23.09.2010) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LoraG76 Publicat Ianuarie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 1, 2011 La multi ani fericiti, cu sanatate, din partea unei mamici de bebelus de sept.-oct. 2010! Sa aveti o odisee frumoasa si linistita si, la sfarsit, bebelusi sanatosi si mancaciosi![pup][flo] (ce emotionant..parca retraiesc alaturi de voi momentul de anul trecut) Lora, mami de Iustina si Adelina [url="http://community.webshots.com/album/577049286UYRuhK"]Carti personalizate[/url] - [url="http://www.carteacopilariei.ro/"]Cartea copilariei[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155345"]Bazar umanitar DC - ajutati copiii[/url] (Niciodata sa nu spui niciodata!) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raluk16 Publicat Ianuarie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 1, 2011 Eu sunt o mamica de sept-oct 2009 si tot m-am emotionat cand am vazut acum deschizandu-se o noua odisee [olala][olala][olala] La multi ani! Un an nou fericit, si in toamna sa va tineti in brate comoara iubita! [olala] Multa sanatate! Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samânta si care este pe fata întregului pamânt, si orice pom, care are în el rod cu samânta: aceasta sa fie hrana voastra." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheel Publicat Ianuarie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 1, 2011 2ingerasi, LORAG76,raluk16[pup][pup][pup]si bine ati venit.Va mai astreptam sa ne impartasiti experientele voaste. Camady, andra, danangi, unde sunteti fetelor? [pup][pup][pup] Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt [gravi]. [ruga] Doamne, ajuta-ne in continuare! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts