Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Copilasi de Iulie - August 2004 * 63

Recommended Posts

Roxana, tin pumnii!

Andreea, multa sanatate baietilor si sa treaca repede!

Ioana, eu folosesc varianta supersimpla (gen chec)

5 oua

5 linguri apa

5 lingui ulei

5 linguri cu varf de faina

4-5 linguri de zahar

1 lingurita praf de copt

zahar vanilat, vcoaja de lamaie

Pui stafide, nuci in compozitie sau numai pe deasupra

(compozitia nu se prinde asa tare daca pe fundul formelor de briose pui rounduri din hartie e copt)

"Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.” (Mark Twain)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)

poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Andreea multa sanatate si de la noi

Roxana,drum bun si baftaaaaaaaaaaaaa!

Ioana poti sa pui orice cred...bucatele de fructe dulceata,stafide ,nuci .

Lia eu pun si forme de hartie in formele de teflon...desi am facut si fara hartie dar ungeam tavile si tapetam cu faina.Bicarbonat eu am de sodiu...poti sa incerci si amoniac...ca nu stiu diferenta.

Mey am scris cred ca de trei ori ...repet iar pina raspundeti ca ati retinut.Cine face sport trebuie sa i-a magneziuuuuu...si cine vrea rezultate mei bune trebuie sa ia L-carnitine...ati priceput?[:D]

Acu ma duc sa-mi pun bucatareasa la treaba...ca prea se odihneste de vreo trei ore[:D]

Ema, eu nu raspunsei ca se subintelegea! Am inteles, sa traiti!...:)))

Magneziu luai ca am tot timpul in geanta [:D], l-carnitine iau maine de la farmacie.

"Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.” (Mark Twain)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)

poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Ema, retinut, maine imi iau magneziu,parca stiu ca ajuta si la stres, nu? L-carnitine, nu stiu ce e dar caut pe net sa nu ma duc la farmacie nestiutoare:P

Andrea, sanatate baietilor, au enteroviroza presupun.

Daria, eu inca am biberonul pe pozitie cu Dea, o data, dimineata. Desi in rest peste zi bea din cana, pahar sau direct din sticla apa, laptele, sucul, totusi la prima ora cere biberonul sa-si tzoscaie laptele. Seamana inca mult a bebe cand bea asa stand pe spate din biberon.

Roxana, calatorie placuta sa ai!

Deci imi trebuie forme de hartie, pt briose, oare unde gasesc? eu nu am tava de briose ci forme de metal, cumparate cu ani multi in urma, dar nu le-am folosit niciodata.

noapte buna

Scuze ca am ridicat tonul...dar am avut senzatia ca nu ati bagat de seama ce bodoganeam eu acolo.

Lia...daca citesti din urma vezi ce i-am spus Adelei de filmulete...poti si tu sa incerci...seria de 8 min.dar ca regula abdomenele trebuie cam zilnic si completezi cu alt filmulet din seria de 8 min.azi picioare,maine brate,poimaine fund si tot asa.

IMPORTANT...ca sa vedeti...cele care faceti acasa...va dau un sfat...investiti intr-o saltea de fitness,yoga sau cum i-o zice pe romaneste...eu am investit 6 euro[:D]...este incomparabil mai confortabila decat ceea ce ati putea improviza.Si este ffff important sa nu simti disconfort pe parcursul antrenamentului...si mai are un avantaj ptr. mamici...se pot da copiii tumba pe ea...si nu-i dor genunchii sau spatele[:D]...vorbesc din experienta...Ricardo cum am terminat exercitiile e direct pe matt-ul meu.

Buna dimineata.

Capitoul nou il gasiti aiciid="size4">id="Comic Sans MS">id="red"> [pk]

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red">

_____________________id="red">"Meglio sole, che mall`accompagnate !"id="red">id="size1">

*** Concursul KloraneBaby *** mam.jpg ***id="purple">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...