Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Copilasi de Iulie-August 2004 * 66

Recommended Posts

buna dimineata

Daria, chiar nu-mi imaginam ca e chiar asa dificil cu cariile astea, merci ca mi-ai deschid perspectiva...deci punctuletul e deja carie adanca...off, sper sa nu fie cazul...

Roxana, nu stiu cum au paturile cei de la neoset, dar sper ca au site sa ma uit. Patuturile de care zic eu sunt tare dragute cu birou lateral, etajera, locuri pt jucarii, scarile de urcare la patutul de sus pe post de sertarase in care putem pune lucrusoare, patul de jos are si lada de lenjerie, deci e putin mai complex, nu doar doua paturi suprapuse, nu stiu daca am voie sa pun poza ce am gasit-o pe net la woodesign....

Cu somnul nu stam nici noi exemplar, ai mei nu mai dorm la amiaza nici unul, de la 2 ani fix, asa ca nu nici nu mai aduc vorba, ii trimit la odihna, adica sa stea intinsi in pat o ora, si atunci isi dau drumul la minimax sa se uite la elmo sau mickey mouse. Seara punerea la pat e la 9, dar adormirea propriu zisa a lui Dan e pe la 10-10.30, a buburuzei pe la 9.30-10, se mai joaca si in pat putin, cu plusurile de pe langa ei, cu lanterna ori mici figurine ce si le iau "sa nu ma plictisesc pana adorm"...Noaptea Dea mai bea lapte cu biberonul, se trezeste si ma trimite sa-i aduc cate o sticla pe la 2-3, alta pe la 6-7, dupa care adoarme imediat sau daca nu, ma roaga s-o mangai pe mana, mi-o pune pe piept si eu o mangai, alteori viseaza urat si vine sa imi caute mana sa ma ia de mana si asa trebuie s-o tin aproape de mine pana adoarme iar si chiar si dupa in caz ca reia visul urat, s-a mai intamplat si asta..In weekenduri ne-am facut obiceiul sa dormim toti in patul mare, atunci nu se prea poate zice ca dorm pt ca mai mult am grija sa nu-si dea picioare si coate peste ochi unul altuia, desi patul e mare, tot se duc unul spre altul. Aud uneori pufaieli enervate fie ale lui Deea cand vine fratesu spre ea si-i pune cate o mana pe parul ei lung si o impiedica sa se mai intoarca, fie a lui Danu, cand vine ea spre el si-i pune o manuta peste fata, cum e obisnuita sa faca cu mine, mie manuta ei imi vine peste piept dar lu Danu ii vine peste ochi :) Dar una peste alta nu vor sa renunte la obiceiul asta, le place sa se trezeasca impreuna, de aia de abia asteapta sa aiba patuturi supraetajate...eeeeee, ce credeti, ca eu dorm vreodata neintoarsa cat si cand si unde am chef ? nici vorba, dar na, nu am ce comenta, asta mi-e jobul, io l-am ales si-l fac cu placere

ma duc sa indes un antinevralgic si-o cafea ca n-am avut o noapte prea odihnitoare si ma doare capul din nou

sa nu uit, trezirea generala vreau sa zic, adica aia in care chiar se dau jos de tot din pat si ies din pijamale, dupa pisurile, laptele, apa, somnul de printre, deci trezitul serios acum la amandoi e la 8 pontosh, nu stiu cum o fi din toamna cand la 8 trebuie sa fie in banca la scoala si cu stiloul in mana, apt sa invete....astea practic cu ziceti sunt ultimele lor luni in care mai pot copilari in voie, la liber, ca dupa aia nu mai e loc de intors, vor fi teme de facut zilnic, activitati, vor trebui sa mearga acolo zilnic-zilnic, programul va fi program, nu va mai prea fi loc de cuvantul "chef" sau dupa bunul plac, despre libertatea deplina ce o pot avea acum. O fi cam gata cu boiereala :(.....gata, ma duc la cafea ca numai gandindu-ma incepe sa ma stranga capul mai rau, cred ca mai mult noi ca parinti avem nevoie de acomodare cu noul statut ce=l vor avea, cel de scoleri

edit: vad ca iar au inceput si aici in oras si in tara sa apara cazuri de porcina, nu se mai termina?

o zi buna sa avem

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Lia, io insist pt ca era sa pic jos de pe scaun cand mi-a zis doctorita ca are 2 (doua!!) maselute cu carii si ca spera sa nu fie un varf de aisberg [bang] am avut noroc miercuri cu prima masea ca a fost ok, nu o carie adanca.

Cu patul: prietena mea a luat acu` 2 luni un pat supraetajat - de fapt este dintr-un metal bestial lucrat, in care sa cumpaeri doar saltelele, de la un magazin de mobila sh. Ea este total impotriva, dar s-a gandit ca metalul ala nu e imbibat cu nimic dubios [8D] si a dat fix 400 lei [pk] Si e metal-metal si arata bestial, e facut in germany, poate ai si tu prin zona, e pacat sa ratezi asa ceva, sincer.

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red">

_____________________id="red">"Meglio sole, che mall`accompagnate !"id="red">id="size1">

Salut!

Eu am mare noroc cu somnul copiilor. Cand au gradi se culca pe la 9-9.30 si ii trezesc eu la 7.30 si dorm si la pranz. Ei dorm in aceeasi camera si mai veneau noaptea peste noi, dar am facut regula si in fiecare zi de 4, respectiv 13 vin si dorm cu noi. Daca viseaza urat ma duc si stau un pic cu ei (des adorm langa ei si ma trezesc dupa o ora intepenita :-) )

Si noi facem paturi suprapuse anul acesta, am gasit un model interesant, acum caut o firma de mobila sa-mi faca o prezentare 3d sa vad cum vine in camera. Lia pune si tu linkul de la modelul tau, eu abia luni ajung la calculatorul unde am salvat linkul.

Weekend placut sa aveti!

Pupici,

Andrea [mamica] de Stefania [zana](13.08.2004) si Matei [bb] (04.09.2007)

Poze mai vechi si mai noi

Buna,

Hai sa dau si eu raportu...

Mai intai trebuie sa va zic ca sunt cam suparata, tatal meu e in spital de ieri, a facut pneumonie si pleurezie, asa, aproape din nimic. tare parsiva pneumonia asta, uneori nici nu stii ca o ai. N-ar fi grav si speram sa se faca bine cat mai repede.

Cu plantatul, eu am avut toata iarna ceapa verde din productia proprie, ca am plantat in jardinierele in care peste vara am avut flori. Mare bucurie pe Tudor care ar manca ceapa dimineata la amiaza si seara. Pentru el o mancare e buna daca are ceapa (sa vedeti ce-o sa ma injure nevasta-sa [:D]). Acum mi-am luat seminte de patrunjel si marar, ca suntem mari consumatori de ambele si vreau sa pun. Altfel abia asteptam primavara sa mergem la gradina (eu sa gradinaresc, copiii la joaca).

Cu dormitul e nasol si la noi si va marturisesc ca pentru la anul, la scoala, principala mea problema e cu dormitul. Respectiv domnul Tudor e genul care doarme pana la 10-11 daca il lasi. In fiecare seara avem scandal cu culcatul, respectiv Cosmin vine tarziu de la servici si vor si ei sa petreaca ceva timp impreuna, asa ca eu sunt cea care trage de ei sa-i culce, ei vor sa se joace. Cu greu reusesc sa-i pun in pat pe la 10, si adorm cel mai devreme la 10 jumate. Dimineata bineinteles am mari probleme cu Tudor cu trezitul, imi ia cate o jumate de ora sa-l urnesc din pat. Vreau sa va spun ca eu il imbrac ca pe un copil mic, si el motaie inca. Urat... Apoi imbracat fiind se duce la baie. Si il vad dimineata ca e ca lovit, efectiv doarme pe el, pana ajunge la gradi. Dimineata acum ii trezesc pe la 8, la 8 jumate e imbracat si ridicat din pat, pe la 8.45 plecam de acasa si ajungem la 9 la gradi [bang], in conditiile in care programul e de la 8. la gradi bineinteles nu doarme, oricat ar fi de obosit. Nu-mi dau seama ce vom face la anul.

Cu Mara nu am probleme, ea doarme la gradi si se si trezeste destul de usor dimineata, dar Tudor e ca tunul. Nici eu nu-l vad la ora 8 fresh si cu capacitate de concentrare, eu cred ca va dormi in banca in primele doua ore.

Dar la mine asta a devenit efectiv o obsesie. In fiecare seara calculez cate ore va dormi in noaptea respectiva, iar cand vine de la gradi se vede cat e de obosit, nici nu se poate concentra la ce ii spun.

Va pup ca m-am lungit prea tare.

Mitzu, sanatate multa tatalui tau!!! eu as zice sa incepi sa schimbi ora de culcare. incet, pe parcurs. ca daca se culca la 10.30 clar nu poate sa dea randament ziua. dar o sa se rezolve, sunt sigura [;)]

si sa stii ca Tudor are obiceiuri sanatoase, ceapa verde e plina de vitamine, si nu ingrasa!!

ieri am scris mesaj..ma jur..si azi vad ca a disparut..nu mi s-a mai intamplat [alcool]

Daria felicitari pt curaj!

Ioana super culoarea!!

Cristal apoi daca se culca as devreme mi se pare normal sa se si trezeasca mai devreme ..mai ales Maria..ei nu mai au nevoie de mai mult de 10 ore pe noapte..Luca se culca la 11 se trezeste sculat de ceas la 7.15 si doarme si la pranz. In we se culca toto la 11 se trezeste la intre 9 si 10 si nu doarme la pranz..

Apropo de culcare..aseara la 11 ne culcasem si incepe sa planga ca el are de dus tema si nu si-a facut-o si capata 10 buline negre ...si da-i plans [:D]..am incercat lasa -le mama de buline ca nu conteaza..nu a mers..Am aprins lumina..si-a facut pana la 5 (cite 3 rinduri din fiecare cifra)..dupa care s-a culcat zicand ca maine cand suna ceasul face restul pana la 10. Chiar asa a facut!!!Nu mi-a venit sa cred..s-a trezit, a oprit ceasul si s-a pus pe scris...a ajuns la cifra 11 dupa care l-am oprit pt ca trebuia sa luam taxiul..tati era lovit, toata noaptea a scos lichide..pe toate gaurile [bang]..eu cred ca s-a enervat cu ce-am patit la cadastru ieri[q]Deci mai sunt sperante cu Luca in clasa I!!![olala]

Adela sanatate tatalui tau! Rabdare..ca trece..

Lia dar patul de la Ikea ce are??? Noi din ala avem si costa 4 milioane..si este super!Plus saltelele.Doar ca-l asamblati voi!

am fugit sa-l iau pe Luca si apoi la plimbare si cumparaturi prin mall..este ziua socrelei intr-o saptamana si se apropie 1 si 8 martie![bang]

Kim, esti o norocoasa [pk] Pupam elevul silitor si constiincios [bis]

Mitzu, sanatate multa tatalui tau [flo]

Io am dus cupilu` la gradi ca tot jelea, o bucurie enorma i-am facut, doamna noastra e ok, asteapta marti sa vada ce zic medicii de la Cluj [ruga]

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red">

_____________________id="red">"Meglio sole, che mall`accompagnate !"id="red">id="size1">

Neatza[flo][pup]Maria este bine,multumim de intrebare[pup]nu a mai facut febra de mai mult de 24 de ore,tuseste un pic doar cand se trezeste,in rest a imprastiat toate jucariile prin casa de plictiseala,ii lipseste gradi[:D]

Mtzu multa sanatate tatalui tau[flo][pup]

Cristalina si mie mi se pare normal sa se trezeasca asa de dimineatza daca se culca devreme,adik asa s-ar trezi si mandra[:D]...io nu poci sa o culc mai devreme de 10-10.30.. mai tarziu da[alcool]in schimb nu are nici o problema cu trezitul de dimineatza...dar doarme si la pranz doua ore...la anu sigur va trebui sa o culc mai devreme...

Vivia pupacim Uka silitorul[pk][pup]....si sanatate lui Sorin[flo]

Roxi multumesc pentru sfaturi am sa le transmit jamie-gorodelului...da' numai dupa ce se chinuie un pic cu semintele lui[:D]

Si noi avem in vara asta in plan de facut camera scolaritei,deja a decretat ca vrea pat ca lui Ric,tip corabie[pk]si pictat pe un perete intreg pe spiderman[:D]....io nu vreau sa ma complic prea tare mai ales financiar[:D]asa ca o sa aleg un mobilier cat mai practic si mai simplu...

hai pupicei,sunt prin zona

filmuletze,filmulete noi,gorodeii,aripile mele,

gorodeii noi

Mitzu, sanatate tatalui tau!

Ioana, ma bucur ca Mariuca e mai bine.

Olivia, felicitari prescolarului silitor!

Maria plange cand vede chestii care se fac la gradinitza fuge si zice ca nu vrea "lectii" [:D].

Daria, ma bucur ca doamna voastra are vesti bune!

Si noi avem in plan camera scolaritei....complicat, o sa caut la mobexpert si kika dar parca vad ca tot pe masurile si schitele mele o fac la nenea la care am facut si celelalte mobile...

Pai la noi ora normala de culcare e 21 (Maria adoarme imediat si Ioana adoarme intre 21.30 si 22.00 in zilele in care n-am ghinion [:D]).

Avem program de armata 19.00 masa, 20.00 baia, 21.00 stingerea [:D].

Dar din cauza ca sunt obosite si casca de la 7 seara de cateva zile le culcam mai devreme. Dar degeaba, ca n-au recuperat un minut (mie tot mi se pare devreme la 5.45 sa se trezeasca cu toate ca s-a culcat ea la 20.30 [:D])

Maria la pranz nu mai doarme de vreo 2 ani. Ioana nu a fost mare fan somn in timpul zilei nicicand, azi a dormit la pranz 20 de minute.

[bang][:D] viezure!

"Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.” (Mark Twain)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)

poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Multumim!

Ioana merci si pt urarile de sanatate..

Io-s de garda si ma dau[:D] pe net..vreau sa mergem la balet (inclusiv cu Luca). We trecut am fost la bowling (va scrisesem in mesajul evaporat[:D])..apoi la un bar pana pe la 3 noaptea, duminica la teatru,ambele dati fara Luca ...asa ca vrem sa-l mai scoatem si pe el!

edit Monicule daca vrei sa-ti spun ce analize sa faci..

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...