Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 251
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

[s]Vlad - catzariciul, Catalin - tzipariciul si Stefan-Alexandru[s]

Gigelica,mami[grasa] de [copil] Victor-Andrei - Pitonul[i]

[bis]30 martie 2009 [bis]
id="size1">
Postat
Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
[s]Vlad - catzariciul, Catalin - tzipariciul si Stefan-Alexandru[s]
align="right" id="quote2">La multi ani si de la noi![s]
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdanid="blue">,Varsta lui Donu' Bodoid="blue">,Varsta Isabella-Elenaid="red">
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!id="red">id="Script MT Bold">id="size4">id="size1">
Postat

Buna dimineata si LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor! Sa creasca mari si sanatosi!id="size2">id="red">[s][s]

Ps. Ce le aduce Mos Craciun bebelinelor si bebelinilor?

Acum vizionez site-ul www.mothercare.com si e minunat ce vad eu aici: haine, jucarii super super faine! cei de la bebeshop am inteles ca pot aduce pe comanda. Cred ca ma bag, ca nu rezist tentatiei[:D]

Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim![flo][flo][flo]

Postat

Petrean/Rivali - sa va traiasca feciorii!!! sa se faca mari si frumoshi, destepti si sanatoshi.....si....cuminti-cuminti[:D][s]

[copil]

25 martie 2009

Postat

aseara am vrut si eu sa va mai scriu dar nu am apucat. mi-ati dat de lucru cu pozele asa ca am tot..[pofta] la fiecare ghiocel in parte

al meu copil declar ca a trecut la faza de maimutza. am murit de ras, aseara l-a invatat unchi-su sa fie rau. adica sa se incrunte asa serios si sa faca un bot de te spargi de ras. acum e suficient sa ii zici:"fi rau"si sa te incrunti la el ca imediat te imita. l-am invatat sa scoata limba imitandne pe noi...pe bune faza asta de maimutza e tare haioasa

alina - am vazut ca ai intrebat de humana de noapte. mie una nu mi s-a parut ca ar ajuta la ceva. am renuntat la ea pt ca mi se parea ca ii da o ....agitatie asa...oricum nu e altceva decat lapte formula si cereale(hrishca). depinde cum reactioneaza Naty la cereale seara. al meu nu doarme bine daca are stomacul prea plin.

monnvas - stii ca acum ceva timp imi povesteai ca atunci cand incep sa se ridice in picioare se trezesc din somn direct in pozitia asta. pe atunci nici nu stiam cat de aproape e momentul[alcool]. are asa o viteza la ridicat si e atat de incantat ca ii iese in orice conditii incat este primul lucru pe care il face cum dezlipeshte o geana macar[alcool]

aaa si inca o chestie. copilul asta a tot boborosit mama,tata,papa,baba timp de o saptamana de ne durea capul si acum de 2 zile nu mai zice nimic,de zici ca a vrut doar sa ne arate ca poate si gata ca ne invatam[:-@]

[copil]

25 martie 2009

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...