Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 222
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

buna dimineata! [cafea]

deci saptamana viitoare gradinita este inchisa incepand de miercuri. motivul: concediul fara plata al bugetarilor. chestia asta vine fix ca nuca in perete. [bang]

asta e ...

sa aveti o zi buna!

A fost o data o printesa ... Emma!id="purple">

Bazar - Bogdan are nevoie de noi!id="red">

Ioana mamica lui Matei Stefan [bonjovi] 12.03.2007

Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!id="red">id="size1">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu
buna dimineata! [cafea]deci saptamana viitoare gradinita este inchisa incepand de miercuri. motivul: concediul fara plata al bugetarilor. chestia asta vine fix ca nuca in perete. [bang]asta e ... sa aveti o zi buna!A fost o data o printesa ... Emma!id="purple">Bazar - Bogdan are nevoie de noi!id="red">Ioana mamica lui Matei Stefan [bonjovi] 12.03.2007Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!id="red">id="size1">
align="right" id="quote2">Offf, si eu ma gandesc cu groaza ca si la noi o sa fie asa...[bang]Sa vedem cand se va intampla.Eu astazi si maine trebuia sa-mi iau 2zile de concediu, bineinteles ca nu s-a putut [bang], si sta Andrei cu Teodora...Ieseam mai rentabil daca stateam eu, ca ma si plateau in schimb daca sta sotul...vitraliul nu se monteaza singur [bang]Asta este...poze cu Teodora povestea nasterii Teodorei aiciCarmen si Teodora Ioanaid="red"> ,8 martie 2007
Postat

da, Ioana asa voi face...sa fac insa 6luni de cand lucrez, si atunci imi iau medical pt copil bolnav, medicalul ala fiind decontat 85% fata de un medical obisnuit de 75%.

poze cu Teodora

povestea nasterii Teodorei aici

Carmen si Teodora Ioanaid="red"> ,8 martie 2007

Postat

Bate vantu' frunza-n dunga,

Albinuta mi-o alunga???

V-a alungat de tot vremea asta?

Ia, sa vad, adunaaaaaaareaaaa!Va dau si cafea [cafea][:D]

Aveti sau nu cu ce va lauda , treceti incoa' ![:D]

poze cu Teodora

povestea nasterii Teodorei aici

Carmen si Teodora Ioanaid="red"> ,8 martie 2007

Postat
SIUTA- nu-ti pot trimite PM. Asa ca iti scriu aici. Am vorbit cu mama copiilor si copiii au : Nectarie si Natalia 4 luni, Anais 1 an si 4 luni , Paraschiva 3 ani, Ecaterina 6 ani, Stefan 9 ani, Constantin 11 ani si Marina 18 ani.Am intrebat-o cu ce se descurca cel mai greu si mi-a spus ca ar avea nevoie de ceva de mancare pt sarbatori... nu sunt pretentiosi si saraca mi-a spus ca orezul, uleiul, faina... le-ar fi de mare folos si daca exista posibilitatea sa luam niste scutece pentru bebelusi ca in rest se descurca.
Postat

[:D] baaazzzzz baazzz, sunt pe aici, dar n-am vrut sa ma bag in discutia privata...am crezut ca v-ati deschis capitol separat ca sa povestiti voi doua, Jo si Carmen.

Noi suntem prinsi in vartej, scoala baschet lectii cresa casa mancare curatenie (si cate un taebo miiic [:I]) copii agitati, scandalagii, fitzosi. As avea chef de o dezertare, de o nebunie...ceva altceva...dar de unde atata?

Si la noi o sa fie inchisa cresa pe motiv de bugetari...asta ne mai lipsea, o sa ne descurcam cumva.

Atat pentru acum, nu e momentul..

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007

Poze

slideshow

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...