Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu i-am facut fetitei prima cura de Bronchovaxom in toamna anului trecut si acum am inceput-o pe a doua. Mie mi-a spus pediatra ca se da 3 luni toamna cate 10 zile/luna (septembrie, octombrie si noiembrie) si 2 luni primavara 10 zile/luna (martie, prilie si mai) timp de 3 ani. Nu stiu daca a avut efect sau pur si simplu copilul a capatat mai multa imunitate intre timp dar, fata de anul trecut am trecut super bine peste iarna. A racit doar de 2 ori, fara febra, doar mucisori si tuse. Poate iti spun mai multe alte mamici care l-au administrat mai demult copiilor.
Distribuie pe alte site-uri

Le-am facut si eu la piticii mei asta toamna "cura" cu bronhovaxom, tot trei luni (10 zile pe luna), si pot spune ca pana acum nu au lipsit niciodata de la scoala sau de la gradinita. Din cand in cand au mai fost usor "muciosi", insa nimic important. Deci, s-ar parea ca functioneaza vaccinul. Acum trebuie sa le incep "cura de primavara", dar abia saptamana viitoare. Tisina

Citat:
citat din mesajul lui erika85
Va multumesc! Acum din pacate nu putem sa incepem tratamentul, deoarece a facut pneumonie...sper sa nu mai trecem prin asta, si sa dea rezultat acest Bronhovaxom...
Bronchovaxom-ul poate fi administrat concomitent cu alte tratamente, chiar si cu antibiotic (asa ne-a spus pediatra si scrie si in prospect).

Bronchovaxom-ul poate fi administrat concomitent cu alte tratamente, chiar si cu antibiotic (asa ne-a spus pediatra si scrie si in prospect). [/quote] Acum doctorita ne-a recomandat sa nu incepem si tratamentul cu Bronhovaxom, deoarece organismul lui e foarte slabit din cauza pneumoniei, si sa nu-i slabim si mai tare. Dar dupa ce se face bine, sa-i incepem neaparat cura de Br., prima luna 30 de zile incontinuu, pauza 20 de zile si apoi 10 zile din nou. Va doresc multa sanatate Voua si puiutilor vostri! Erika

Noi luam de 3 ani, primavara + toamna si ne merge f bine. Am scapat de otite urate din momentul in care am inceput sa luam Bronchovaxom, iar racelile le facem in forme usoare, asa incat nu am mai avut nevoie de antibiotice. Multa sanatate!!! [regblond] Simona, [8**] Sorina (12 Noiembrie 2004) si [zana] Irina (5 Mai 2006) [url="www.adimage.ro"]FOTOGRAFII[/url] [url="www.adimage.ro/blog"]BLOG[/url]

Dragele mele, vreau sa-i dau si eu BRONHO-VAXOM jr meu , dar de la farmacie m-au bagat in ceata (nu am sunat dr s-o intreb ca oricum merg peste 2 zile cu rez la control) sunt si pliculete si capsule (in prospect scrie ca sunt unul si aceeasi). Voi de care folositi? Am vazut ca si pretul difera destul de mult intre pliculet si capsula (capsula fiind mai ieftina)[bang][alcool] Astept parerile voastre. Multa sanatate puiutilor si LA MULTI ANI MAMICILOR [flo][flo][flo] - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Sorina [mamica] Mamica fericita [9cer] a ingerasului RAZVAN - IONUT [bonjovi] (11 MAI 2009) http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...