Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

o sa am un copil sanatos? ce risc e pt o malformat

Recommended Posts

am o problema foarte delicata... tocmai ce am aflat ca sunt insarcinata numai ca nestiind am luat mai multe medicamente fiind racita. Am avut febra pana la 39, am luat un pliculet de fervez, aspirina, nurofen raceala si gripa2 pastile, nurofen plus 2 pastileapoi am luat solpadeina 6pliculete, mig 400 2pastile, codeina fosfata 3 pastile,eurespal 6pastile, iar acum ca am aflat nu stiu dak pot sa merg inainte cu sarcina,pt a avea un copil sanatos?va multumesc

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui yna_smiley
am o problema foarte delicata... tocmai ce am aflat ca sunt insarcinata numai ca nestiind am luat mai multe medicamente fiind racita. Am avut febra pana la 39, am luat un pliculet de fervez, aspirina, nurofen raceala si gripa2 pastile, nurofen plus 2 pastileapoi am luat solpadeina 6pliculete, mig 400 2pastile, codeina fosfata 3 pastile,eurespal 6pastile, iar acum ca am aflat nu stiu dak pot sa merg inainte cu sarcina,pt a avea un copil sanatos?va multumesc
align="right" id="quote2">Ce mix de medicamente, of, cine ti le-a prescris asa?Niciun tratament nu e complet...Daca ai facut amestecul asta la sfatul unui medic, cu el ar trebui sa vorbesti. Daca ai facut amestecul asta din initiativa ta, nasol, consulta SI un medic, de preferinta, pe cel care te gandesti ca iti va urmari sarcina.Blogul meu - de la noi, pentru ei!id="green">NOU - colectia de martie! id="purple">Bazar general - fiecare implicare conteaza!id="orange">Daria-Nandini, haiosenii si dragalaseniiid="teal">

Ca sa incep cu inceputul ... titlul e total nepotrivit ce sanse pt. o malformatie ... poate ce riscuri, nu sanse. Da' asta e o scapare cred.id="size1">

Cum mi s-a spus si mie la vremea respectiva, daca e sa fi influentat medicamentele sarcina, vei pierde sarcina si asta e. Acum, la varsta asta a sarcinii functioneaza totul sau nimic. Insa e ff posibil sa nu dauneze si sa ai un bb sanatos. Insa numai un medic iti poate spune care e situatia.

Acum, exemplul meu, nefericit insa ... eu faceam tratament cu antibiotic, fara sa stiu de sarcina, iar cand am aflat l-am intrerupt. Sarcina s-a dezvoltat bine, dar copilul a fost grav bolnav, o boala genetica. Insa nu din cauza tratamentului, ci asa a fost sa fie, iar eu nu am stiut toata sarcina ca sunt probleme cu bb. De ce am povestit astea ... ca sa iti arat ca numai D-zeu stie pana la urma ce fel de copil iti da, indiferent de medicamente etc.

Am auzit insa cazuri (chiar aici, pe forum), de copii sanatosi, cand mamicile urmau fel si fel de tratamente.

Bafta si sa fie cum va doriti!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.id="size1">id="Comic Sans MS">id="purple">

faptul e consumat...de ce le-a luat asa haotic si cine le-a prescris ori ba, zau ca nu mai are importanta, imp e sa nu se mai repete, draga mea, nu te crede si medic, vezi doar de profesia ta. stai linistita ca nu existe nici un sisc de genul asta la ceea ce medicamente ai luat. sarcina usoara si de acu pt orice problema, pt ca nu esti doar tu in calcul, mai e si un sufletel care creste si depinde de tine, intreaba un medic in tot ceea ce faci..... si dupa nastere

nu te ingrijora :) cum au zis si celelalte fete nu cred ca e ceva in neregula dar oricum ar fi mai bine daca ai merge la un medic.

si eu cand eram insarcinata am luat aspirina c fiind tot racita. apoi medicul mi-a spus ca administrarea aspirinei c poate duce la ruperea placentei sau avort spontan.

sora mea a ramas insarcinata in timp ce lua anticonceptionale si la fel si ea era foarte speriata.dar a fost la medic si totul s-a rezolvat.acum are o fetita scumpa foc de un an si o luna si nu a avut deloc probleme cu ea.

deci pt orice problema de sanatate mai bine mergi la medic decat sa iei de capul tau sau ca ti-a zis cineva ca el/ea cand a fost racit(a) a luat nu stiu ce. nu toti suntem construiti la fel.

ai mare grija de tine. o sarcina usoara :*

Eu in saptamanile 4-5 am luat la indicatia unui medic ginecolog antibiotice si alte pastile interzise in sarcina pt cervicita,iar in saptamana a 6a am aflat de sarcina,desi el imi facuse teste de urina si sange pt a se asigura ca nu sunt insarcinata nu mi-a spus ca ar fi pozitive ci mi-a sugerat,pe langa tratament si sterilet (la 24 de ani [:-@])

Si spre surprinderea mea si a dr care m-a urmarit in sarcina totul s-a dezvoltat perfect normal,la 7 saptamani i-am auzit inimioara iar acum el e sanatos.

Tu mai bine ia si vb cu medicul tau gine despre aceasta problema.Pupici si sanatate[flo]

Bytz si Ovi, parinti fericiti deid="green"> [bebic] PAUL CHRISTIAN id="Comic Sans MS">21.07.2010id="blue">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...