Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Am o fetita de 10 ani nascuta prin cezariana. As mai vrea un bebe, dar mi-e tare frica. Cele care ati nascut dupa o cezariana, cum a fost? Am mare nevoie de sfaturi, incurajari. Diferenta e mare, stiu, dar nu ne-a fost prea usor, a trebuit sa ne descurcam singuri, eu si sotul meu. Am 35 de ani si RH negativ. Oare imi fac sau nu prea multe griji?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna "buburuza" Si pe mine ma bate acest gand de vreo 2 ani. Eu am un baiat care are 12 ani. Eu am 38 de ani. Anul trecut am pierdut o sarcina la 8 saptamani. Imi doresc enorm sa mai fac un copil dar imi este foarte frica. In fiecare luna stau si ma gandesc daca ar trebui sa mai incerc, dar nu am curaj. Ma gandesc ca sunt prea batrana. Cred ca tu, la 35 de ani nu ar trebui sa ai nici o retinere. Cu cat te gandesti mai mult o sa iti piara curajul. Iti spun din experienta mea.

E normal sa-ti faci griji. Si eu am nascut cu cezariana de 2 ori. Sa inteleg ca vrei sa nasti natural dupa cezariana? In afara de asta, la al doilea copil este mult mai usor decat la primul, cel putin mie asa mi s-a parut. [:)] _________________________ [url="http://immunocalromania.blogspot.com/p/immunocal-prezentare.html"]Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau[/url]

Fetita ce Rh are? daca are pozitiv, ai facut vaccinul dupa nastere? Eu am 35 de ani, Rh negativ, sunt insarcinata, am o fetita de 3 ani (cu Rh pozitiv), am facut vaccinul dupa nastere, pana acum n-au fost probleme. Am nascut prin cezariana, medicul meu spune ca la stat nu se poate VBAC [url="http://myeva.wordpress.com/"]blog[/url] The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Si eu sunt cam in aceeasi situatie: 34 ani, rh negativ, fetita mea de 4 ani rh pozitiv - facut vaccin, dar imi este tare teama. Tot cezariana (de nevoie, desi am vrut pe cale naturala) nascuta si acum as opta tot pentru cezariana. Mi-e frica din cauza varstei, a rh-ului... [mamica]Anca cu [copil]Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)[url="http://www.flickr.com/photos/9330118@N03//"]poze[/url],

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Fetita ce Rh are? daca are pozitiv, ai facut vaccinul dupa nastere? Eu am 35 de ani, Rh negativ, sunt insarcinata, am o fetita de 3 ani (cu Rh pozitiv), am facut vaccinul dupa nastere, pana acum n-au fost probleme. Am nascut prin cezariana, medicul meu spune ca la stat nu se poate VBAC [url="http://myeva.wordpress.com/"]blog[/url] The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
Eu am nascut in spitalul judetean din Tg Mures natural la 2 ani fara 8 zile de la cezariana. Aveam 38 de ani impliniti - a fost mult mai bine decat la cezariana. S-a intamplat in vara anului 2008. In acelasi spital a nascut o buna prietena un baietel de 4 kg in noiembrie 2010 - la 2 ani fara 2 sapt de cezariana. Deci, se poate [:)] Edit sa adaug: primul copil l-am nascut la 36 de ani si al doilea la 38. Varsta este f potrivita [:)] pentru ca atunci i-am dorit amandoi, si sotul si eu. PS - la primul copil am avut cezariana pt ca bebe avea o pozitie pelvino-transversala. Fetita insa a mers ca la carte. Nu am nici un fel de pb de sanatate si m-am refacut mult mai rapid ca dupa cezariana. mami de [zana] (intr-o zi de vineri... 13 iunie ) si [bonjovi] (ziua cea mai lunga: 21 iunie) Priveste partea buna a lucrurilor

Medicul meu nu face cezariene la cerere, la primul copil a fost sarcina transversa+placenta previa. Acum nu stiu ce va fi, mi-as dori natural, mi-e frica rau de cezariana, mai ales ca am avut anestezie generala, cred ca asta m-a ingrozit cel mai tare. Rh-ul negativ nu este indicatie de cezariana, iar 34 de ani nici atat[:)] [url="http://myeva.wordpress.com/"]blog[/url] The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Andra cezariana a fost pt ca dupa 24 ore de la ruperea membranelor si cu toate eforturile, dilatatia era 2.5-3 si desi copilul era in pozitie, corpul meu nu a putut si au incercat si moasele si medicul meu in toate felurile[q], iar sarcina avea fix 41 saptamani. Eu cumparasem pana si truisa de epidurala pt nastere naturala. Anestezia la mine a fost locala. [mamica]Anca cu [copil]Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)[url="http://www.flickr.com/photos/9330118@N03//"]poze[/url],

Fetita mea are tot RH negativ, a fost prea mare, de aceea am nascut prin cezarina. Nu, nu as dori sa nasc natural, in niciun caz, mi-e frica sa nu se rupa vechea cusatura. Acum, nu prea stiu ce politica mai au cei de la Polizu, eu acolo am nascut, acolo am medicul. Elle_seb, de ce spui ca la al doilea copil a fost mai usor?

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...