Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

placare scara interioara

Recommended Posts

Avem o scara interioara din beton (14 trepte) si trebuie placata. Primul imbold a fost sa placam cu stejar dar pretul m-a cam lasat muta ... 42.5 miloane (vechi)...cu materialul nostru. Voi ce ziceti? multam, Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007 [url="http://picasaweb.google.ro/first1carmen"]Pozicile noastre[/url] [url="http://lb3f.lilypie.com/9ShTp3.png"]Cum crestem noi[/url]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

nu prea inteleg intrebarea: daca e pretul prea mare? DA sau cel putin mie asa mi se pare. Insa exista variante la stejar (care e si el destul de scump, cica noua moda ar fi lemnul de salcam). Alta varianta ar fi blatul de lemn (pt bucatarie) de la hornbach care cu putin bait cred ca ar arata bine. Noi inca suntem la stadiul tot de scara de beton neplacata (din diverse motive ce au alternat constant[alcool]) si deocamdata acoperita frumos cu o mocheta. Nu renunt la ideea de lemn pt ca oricum nu-mi place piatra in casa (de nici un fel: gresie, marmura sau altceva si nici nu mi se pare confortabila sau safe pt copii), dar dupa ce le vom placa, tot va exista o traversa peste (nu prea-mi place sa port papuci de casa...) Mai cauta si alti executanti, poate prin Ardeal ai sanse sa gasesti si oameni seriosi si poate si mai rezonabili la pret. Sa ne spui si noua ce ai facut pana la urma Bucurie!

Pt doar 14 trepte, pretul este exorbitant. Noi avem scara placata cu stejar si e o frumuste. Lemnul incalzeste casa, dar o senzatie de cald si intimitate, iar scara as zice ca este elemntul central din casa si trebuie facuta cu atentie. Daca vrei te pot ajuta si eu cu un furnizor bun, da-mi PM. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Buna, si eu am aceeasi problema. pentru ca posed 2 copii mici, oare nu vor aluneca pe scari placate cu lemn, gresie... cea mai sigura ar fi mocheta, dar oare cat praf va intra in ea? cum o curat daca trebuie lipita pe scari? Cristina [mamica] de [zana] Stefania (20.12.2004) si [baietel] Andrei (23.05.2009)

Cristina, lemnul e mai moale decat gresia, in plus nu da senzatia ai de rece ca si piatra. Acum copiii pot pica daca nu sunt supravegheati pe scara indiferent de modul de placare. Baitelul meu cel mic avea 2 ani cand ne-am mutat in casa si nu a picat nicioadata, nici macar cand se joaca cu frate-sau. Am incercat sa-i directionez catre alte zone pt joaca iar urcatul/coboratul celui mic se facea doar cu mine de mana. Acum se descurca si singur, dar eu tot il supraveghez. Vor creste si lucrurile vor sta si mai bine din acest pct de vedere.[:I] Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...