Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Un sfat, va rog

Recommended Posts

Am si eu nevoie de ajutor pt ca habar nu am cum sa ma descurc. sambata este ziua lui bb face un an si vom avea o multime de musafiri. Aperitivele sunt ok. Problema mea este la friptura...ma gandeam pt ca tot vin parinti cu copii sa fac pulpe la aburi (sunt copii peste un an pana la 8 ani) dar nu stiu ce garnitura sa fac. Mamicile sunt majoritatea la regim iar sa fac piure pt 20 de persoane zau ca nu imi vine. [q] Ma gandeam sa fie ceva care sa se poata pregati cu o zi inainte sau cu cateva ore inainte.... Aveti va rogggg vreo idee....
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Poti fierbe cartofii in coaja.Ii cureti si ii tai bucatele intr-o tava si razi apoi niste cascaval peste ei.In momentul in care vrei sa servesti ii pui in cuptorul incins pana se topeste cascavalul. Sunt foarte gustosi. Petrecere frumoasa. ali Mama fericita de Andrei

Este o idee buna. Multumesc. Totusi nu stiu daca va ajunge o tava pt toata lumea si alta tava nu am ca sa mearga toate o data...adica am o tava dar mai fac si niste ciuperci la cuptor si vroiam sa le las in tava si cand vine friptura decat le incalzesc un picut. uffff probabil ca tot la piure ajung...

Poti face mix de legume congelate (mazare, morcov, fasole verde, porumb, etc) pentru mamicile care sunt la regim si faci si piure pentru copii (sunt mai putini). Ca sa faci mai repede piure-ul iti recomand sa fierbi cartofii in oala subpresiune si daca poti sa cumperi cartofi pentru copt (se gasesc in saculeti de 2 kg la Carrefour). Iese un piure delicios, foarte cremos si dulce[pofta] La multi ani si petrecere frumoasa ! Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010) [url="http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/"]poze[/url] [url="http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu"]poze noi[/url] [url="http://family.webshots.com/album/570346169EHssAl"]Teodora 2 ani+ si Anca[/url]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...