nemo Publicat Noiembrie 25, 2009 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 25, 2009 Acum vreo 15 ani am vazut la Nottara o piesa de Harold Pinter, in care in rolul principal juca Stefan Iordache. Personajul lui se indragosteste de fata mult mai tinara a unui prieten, cam asta e esenta. Isi aminteste cineva titlul piesei, in romana sau in engleza ? Multumesc. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beshter Postat Noiembrie 25, 2009 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2009 Nemo, esti sigur ca autorul e Harold Pinter? Mie descrierea imi aminteste de 'Printul negru / The Black Prince', numai ca autoarea e Iris Murdoch. Stefan Iordache a jucat, intr-adevar, in piesa asta la Nottara (de fapt, o dramatizare a romanului 'The black prince'. ____________________________________________________ Trouve avant de chercher Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nemo Publicat Noiembrie 26, 2009 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 26, 2009 Mihaelka, ai dreptate, asta e piesa, "Printul Negru", de Iris Murdoch. Nu stiu de ce imi intrase mie in cap ca ar fi de Harold Pinter. Multumesc ca m-ai lamurit, sa incerc sa o si citesc. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beshter Publicat Noiembrie 26, 2009 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 26, 2009 Nemo, cu placere. Lectura placuta! ____________________________________________________ Trouve avant de chercher Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.