Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

buna am 22 momentan ma aflu in italia ; vreau sa aflu mai multe despre problema mea . Va spun ca acum 2 saptamani am inceput sa am o mare durere in partea dreapta cam in zona ovarului drept , durerea incepuse sa fie tot mai mare incat nu puteam nici sa stau pe scaun incepusem sa schiopatez eu vazand toate astea m'am speriat si am mers la urgente , akolo mi'sa facut un contol: sange ginocologie ... etc prima oara mi-sa spus ca mi-a gasit sange in uter nu mult !! si ar putea fii de la o ruptura a unui chist . oare asa e ?? dupa care ma internat in aceeasi zi al doilea doctor care ma controlat a zis ca am o infectie si trompele trebuiesc desfundate . eu sincer nu-i prea inteleg pt ca in italia e mai greu si as vrea sa stiu ce se intampla exact . mi-sa spus ca trebuie sa imi faca o anumita operatia , imi va face 3 gauri in burta una in zona buricului iar celelalte 2 in zona ovarelor nu inteleg pt ce e aceasta operatie ?? crede-ti ca deasta nu am ramas insarcinata ??? oare daca imi vor face aceea operatie voi putea face un bebe ??? ce stiti depre un medicament antibiotic numit bassado ??? daca pute-ti va rog sa-mi dati cate un raspuns la aceste intrebari va multumesc anticipat o zi buna va doresc
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu n-am inteles nimic ... decat ca ai fost la urgente si ti s-a recomandat laparoscopie (oare depsre asta e vorba????). Incerci sa ramai insarcinata? Ai fost la dr. pt. un control? Daca ti s-a dat un trat. cu antibiotc, fa-l ... or sti aia de ce l-au dat. Oricum, mai bine decat noi aici, pe forum. Fii mai clara daca vrei sa obtii vreo informatie ... __________________________ [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160059&whichpage=11"]Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.[/url]

• 2 weeks later...
Mai eu initial am inteles ca ai 22 saptamani de sarcina , dar trag concluzia ca ai 22 de ani , nu? ca ai spus ca vrei un bebe. Odata ce ti-au spus ca ai trompele infundate , logic ca deaia nu ramaneai insarcinata.Tratamentul odata dat , ia-l ca vorba lui abramburika , stiu ei de ce ti l-au dat. daca nu vrei sa ajungi intr-un stadiu mai grav , atunci fa aceasta operatie , care si eu cred ca e laparoscopia.. si fa-ti un control si analize mai amanuntite daca tot vrei bebe. Multa sanatate! [gravi] 22+ cu [baietel] Gabriel Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi ![ruga]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...