Crissellena Postat Martie 7, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Martie 7, 2011 Buna! Cine imi poate recomanda un "tratament" pentru pistrui? Stiu ca sunt in straturile profunde ale pielii si cele mai bune rezultate se obtin dupa tratament cu laser, dar eu inca mai sper ca se poate face ceva fara laser... Sunt pistruiata de cand ma stiu, motiv pentru care inca din liceu cel mai bun prieten al meu este fondul de ten... Dar dupa nastere (am o bebelina de 4 luni) parca au inflorit pistruii mei, desi nu am iesit mai deloc din casa, deci expunerea la soare nu ar fi o explicatie pentru marirea pistruilor In sarcina nu mi-au aparut deloc pete, dar uite ca acum nu mai pot acoperi pistruii cu nici un fond de ten [q] Cine stie sa-mi dae un sfat? Merci![flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ileana_d Postat Martie 14, 2011 Raport Distribuie Postat Martie 14, 2011 vezi ca sunt pe net niste creme, insa eu una nu am mare incredere in ele. dar daca tii mortis sa inceri orice si sa nu ajungi la laser, cauta dermato-cosmetice si poate te ajuta, eu insa nu inteleg de ce vrei sa renunti la pistrui. nu toata lumea ii are, sunt haiosi, sunt un "ceva" aparte, care te fac mai speciala. ei eu ma, iar cand ma pride soarele parca explodeaza, insa sunt "ceva"ul meu si nu as renunta la ei nici moarta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crissellena Publicat Martie 14, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 14, 2011 Hi hi, daca m-ai vedea pe mine, ai intelege de ce vreau sa scap de ei Crissellena, mamica de Daria - Anastasia (15.11.2010) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luisa1983 Postat Martie 14, 2011 Raport Distribuie Postat Martie 14, 2011 Unora chiar le sta bine cu pistrui dar daca tu zici ca este o problema.....cu un autobronzant natural http://www.cosmetica-bio.ro/dha_autobronzant_natural-52929.p.html ai incercat ? Probabil iti sunt cunoscute si sfaturile de aici http://www.fete24.info/esti-pistruiata-interesant/ , daca nu , nu strica sa le incerci. Oricum in felul tau esti deosebita si-ti da totusi o nota de unicitate ! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.