Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Spital Budimex - caut pareri

Recommended Posts

Drage mamici, Ce stiti despre spitalul Budimex? Trebuie sa ma internez cu fetita de urgenta maine si ma intereseaza mult orice informatie pe care mi-o puteti da despre doctorii pediatrii de acolo si despre cum arata saloanele (curatenie, renovat sau nu, nr de paturi in salon, etc). Va multumesc anticipat pentru impilicare!
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

De acord cu ce a spus Narcisa.Am nimerit in salon cu o mama care isi adormea copilul cu manele de pe telefonul mobil.Ca era 00.00 sau o8.00 dimineata pentru ea nu conta.Iar toaleta era jalnica. Ce-i drept asta a fost acum 2 ani si am nimerit pe un etaj care nu se renovase inca. Incearca la Alexandrescu.

Trecand peste tot e inseamna saloane sau colegi de salon, e poate cel mai bun loc unde sa-ti tratezi copilul. EU nu ash merge cu ai mei in alta parte. Noi am fost bine tratati de fiecare data, desi am mers in urgenta, nu la vreun doctor cunoscut. La Alexandrescu, de curand am avut o persoana apropiata internata in saloane renovate (rezerve de 2 paturi): curent, 2 patutzuri mici petru bebelusi, un pat mare pentru 2 mame (adica tot dormit pe scaun) si in salon cu cine te nimeresti. Ana Teodora (22.12.2005), Razvan Dimitrie (26.10.2007) si Petru Octavian (11.08.2009)

Fetelor va multumesc pentru raspunsuri dar din fericire nu ne-am mai internat. Am ajuns la Grigore Alexandrescu intr-un final ca am aflat ca e cel mai ok ca si curatenie, lucru care ma interesa fff mult avand in vedere ca sunt insarcinata in 8 luni, dar erau super aglomerati si nu ne-a internat dr de garda ci ne-a dat sa facem analizele in ambulatorul de specialitate si tratament la domiciliu. Asa ca am scapat [pk] Ceea ce am observat insa este ca pe nicaieri nu se vorbeste despre conditiile din sectiile de pediatrie din spitalele noastre. Eu as propune ca un moderator sa creeze un topic special unde mamicile sa impartaseasca idei si poze din aceste locuri in care din nefericire unii din noi ajung cu probleme. Macar sa stie fiecare la ce sa se astepte cand are un necaz. -------------------------------------------- Mami de bumbi mic si zapacit [fetita] Francesca-Maria (1 anisor si 6 luni) [gravi] in 32 saptamani cu bebe Isabela Maria

• 2 weeks later...
Stiu ca acum nu iti mai folosesc comentariile mele, dar poate alte mamici vor deschide ac subiect pt a afla pareri. Asadar acum 3 zile m-am internat cu baietelul meu in sectia ORL a spitalului Budimex. Tot spitalul este renovat recent, totul este nou, saloanele au 4 paturi, au plasma in camera, personalul s-a purtatfff frumos.Puteti gasi poze la ei pe site. Eu eram fff speriata(de operatie in mod special, dar era si prima oara can ajungeam cu baietelul meu la spital)asistentele erau f dragute cu copiii. Mie mi-a placut dar cu toate astea sper sa nu mai ajungem niciodata. Referitor la tigani nu stiu daca este plin spitalul, la noi in camera a fost o tiganca cu 2 baieti gemeni dar pe langa faptul ca nu m-a deranjat cu nimik m-a mai si ajutat. Cred ca poti gasi oriunde si oameni nesimtiti si oameni cu bun simt si nu cred ca acest lucru tine de culoarea pielii. Pupici si multa sanatate puiutilor vostrii!

• 2 weeks later...
Citat:
citat din mesajul lui Tessh Ceea ce am observat insa este ca pe nicaieri nu se vorbeste despre conditiile din sectiile de pediatrie din spitalele noastre. Eu as propune ca un moderator sa creeze un topic special unde mamicile sa impartaseasca idei si poze din aceste locuri in care din nefericire unii din noi ajung cu probleme. Macar sa stie fiecare la ce sa se astepte cand are un necaz. -------------------------------------------- Mami de bumbi mic si zapacit [fetita] Francesca-Maria (1 anisor si 6 luni) [gravi] in 32 saptamani cu bebe Isabela Maria
Ma intereseaza si pe mine, le rog pe mamicile internate de curand la M.Curie sau Alexandrescu sa impartaseasca ceva pareri. La Budimex ma pot interna cu copila( mentionez ca e mare, pubera)?? Am vazut ca la Alexandrescu se poate, legal, cu tarif pe zi. Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Am avut cateva experiente, din fericire putine, cu Budimex si Gr.Alexandrescu. Parerea mea este ca la Budimex este mult mai bine din numeroase puncte de vedere. Ultima data cand m-am dus la Gr.Alexandrescu de la "Urgente" m-au trimis la ortopedie, la camera de garda. E drept, copilul nu era in pericol dar chiar avea dureri (avea "torticolis traumatic"). La camera de garda ortopedie era o "coada romaneasca", adica o gramada dezordonata de oameni, cei mai multi cu copii veniti la control (cu gips-uri). Am plecat si ne-am dus la Budimex unde la "Urgente" ti se face o fisa si apoi esti chemat si unde problema s-a rezolvat. Am fost internata si la ORL, mi s-a parut curat, toaleta era chiar curata-curata. Intr-adevar nu am avut unde sa dorm, copilului meu, fiind mic, i-au repartizat un patut mic si eu am dormit pe scaun, cu capul pe pat. Tot personalul mi s-a parut in regula.

Problema e ca daca ai o urgenta si copilul necesita internare, nu mai stai sa intrebi pe forum cati tigani sunt la budimex si cati sunt la grigore. Sunt 2 spitale mari si late de copii , asa cum sunt ele, in care mergem cu totii . Nu ne ducem niciunul de placere , ne ducem cand nu avem de ales. Eu am fost internata cu al meu copil la Budimex si copilul a fost tratat foarte bine. Dar m-am dus acolo ptr medicul in care aveam incredere, habar nu aveam cat este de curat sau nu, nici macar nu mi-am mai pus problema, pentru ca era una minora pe langa febra copilului. Oricum nici nu ma gandesc ca intr-un spital de copii mici sa pluteasca mizeria prin spitale, totusi.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...