Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Antonescu: Sunteti un mincinos domnule Geoana

Recommended Posts

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Mi-am amintit de ce spunea Basescu despre Stolojan, Stoica, Boureanu: Theodor Stolojan - "un lacheu", "un tehnocrat scos din baie", "un candidat trucat al PDSR", persoana care, "daca va ajunge presedintele Romaniei, va determina Guvernul sa acorde garantii guvernamentale grupului Tofan". Valeriu Stoica - ministrul care ?a penibilizat actul de justitie", sub conducerea caruia ?justitia trece prin cea mai neagra perioada de la razboi", a carui reforma "inseamna dispret pentru oameni", cu care "regret ca am fost coleg". Cristian Boureanu - un tinar care "are excese in consumul de alcool" si care este ?absorbit de alcool cind vorbeste public". Alina
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui copiloi
Mi-am amintit de ce spunea Basescu despre Stolojan, Stoica, Boureanu: Theodor Stolojan - "un lacheu", "un tehnocrat scos din baie", "un candidat trucat al PDSR", persoana care, "daca va ajunge presedintele Romaniei, va determina Guvernul sa acorde garantii guvernamentale grupului Tofan". Valeriu Stoica - ministrul care ?a penibilizat actul de justitie", sub conducerea caruia ?justitia trece prin cea mai neagra perioada de la razboi", a carui reforma "inseamna dispret pentru oameni", cu care "regret ca am fost coleg". Cristian Boureanu - un tinar care "are excese in consumul de alcool" si care este ?absorbit de alcool cind vorbeste public". Alina
Asa, si? Sa inteleg ca, pe langa basescu, iti plac si gogosile lui antonescu? Iti plac astfel de oameni? [url="http://community.webshots.com/user/tora97"]RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor[/url][foto][url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email "] Surpriza 2008[/url][foto] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb
[tube]http://www.youtube.com/watch?v=LOlNEouKaig&feature=player_embedded[/tube]
[:D] hai mai Ruxandra ca asat e clar trucaj, tu nu vezi cite sinceritate in glas, dar ochii, oh cita credibilitate ies prin ei! Dincolo de glume, regret ca Romania nu are sansa unui partid de dreapta cu adevarat. Vikinga [gravi]35+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica AMR 5 saptamini[majoreta]

Pentru mine amaraciunea cu privire la Antonescu sunt cel putin doua: 1. Absenta lui fizica din Parlament desi a fost platit din bani publici. 2. Alinierea cu un partid de stanga din interes politic. Pentru primul punct eu nu as fi mers deloc sa candidez pt presedentie pentru ca mi-ar fi fost rusine sa vina cineva s sa-mi reproseze ca desi am fost platit (si nu putin) in loc sa-mi fac treaba am lipsit constant da bani i-am luat Pentru al doilea punct e greu si de comentat cum sa ajungi din politician de dreapta cu doctrina de dreapta, cu afirmatii categorice acuzatoare pentru un candidat de stanga sa faci alianta politica cu stanga? Sfideaza insasi conceptul de baza. Respect orice politician declarat fie de stanga fie de dreapta atata vreme cat isi sustine pozitia si isi argumenteaza pozitia. Insa fariseismul este greu de inghitit. Personal consider ca Antonescu a pierdut definitiv sanse politice in viitor. [url="www.romleas.ro/eu"]Eu pur si simplu[/url] / [url="www.marius.rdsor.ro"]Pagina familiei[/url] /[url="http://secure.smilebox.com/ecom/openTheBox?sendevent=4e5449344d7a51784e4877784d4441324d7a51334f413d3d0d0a&sb=1"] Tot noi[/url] / [url="http://community.webshots.com/user/mariuspernes"]Mai multe...[/url] / [url="http://www.youtube.com/user/mariuspernes"] Video [/url] [url="www.romleas.ro/legi/juridic.html"]Pagina legislativa[/url]

Citat:
citat din mesajul lui marius greu si de comentat cum sa ajungi din politician de dreapta cu doctrina de dreapta, cu afirmatii categorice acuzatoare pentru un candidat de stanga sa faci alianta politica cu stanga?
Dar Basescu cum a ajuns peste noapte din politician de stanga (PD), politician de dreapta? Aliante intre partide de dreapta si de stanga am mai vazut (de exemplu, CDU si SPD in Germania), dar sa te muti de la stanga la dreapta (peste noapte), asa numai la Basescu o puteai vedea. Bine, el mai are si performanta, ca din comunist se da acum anticomunist [:D][:D][:D] Alina

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
Citat:
Asa, si? Sa inteleg ca, pe langa basescu, iti plac si gogosile lui antonescu? Iti plac astfel de oameni? [url="http://community.webshots.com/user/tora97"]RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor[/url][foto][url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email "] Surpriza 2008[/url][foto] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Nu, nu-mi plac niciun fel de gogosi. Dilema mea este cum de voua va plac gogosile lui Basescu, si va vine greata la alea ale lui Antonescu?[alcool] Alina

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui marius greu si de comentat cum sa ajungi din politician de dreapta cu doctrina de dreapta, cu afirmatii categorice acuzatoare pentru un candidat de stanga sa faci alianta politica cu stanga?
Dar Basescu cum a ajuns peste noapte din politician de stanga (PD), politician de dreapta? Aliante intre partide de dreapta si de stanga am mai vazut (de exemplu, CDU si SPD in Germania), dar sa te muti de la stanga la dreapta (peste noapte), asa numai la Basescu o puteai vedea. Bine, el mai are si performanta, ca din comunist se da acum anticomunist [:D][:D][:D] Alina
Ah Alina dar nu se poate compara alianta CDU+SPD cu ce a facut Antonescu. Nici conjunctura si nici nimic altceva. Poti poate sa compari cu ce a fost la noi coalitia PD-L+PSD. FDP cu Westerwelle sunt liberalii germaniei, sunt cei mai de dreapta din tara asta, is preferatii mei si crede-ma chiar i-am urmarit in campania asta, nu are westerwelle de a face cu antonescu si cu ce a facut el acum... PD-L eu-l vad fiind de centru-dreapta, PD nu a fost de stinga ci de centru. Deci miscarea a fost centru-centru dreapta. Vikinga [gravi]35+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica AMR 5 saptamini[majoreta]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...