bursucelu Publicat Martie 8, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 8, 2011 Buna dragele mele mamici de baieti,am nevoie de sfaturile voastre pentru a cumpara un cadou unui nepotel de 5 ani.Cum eu am fetita nu ma prea pricep la cadouri de baieti si am nevoie de ajutor.va multumesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_lex82 Publicat Martie 8, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 8, 2011 Eu te pot ajuta..sper dac ce ai dori sa fie, haine sau jucarii? De cati bani dispui? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meb Publicat Martie 8, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 8, 2011 un telescop astronomic! au la imaginarium pt 6 ani, e in jur de 100 de lei. meb Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tala Publicat Martie 8, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 8, 2011 Meb, ce idee grozava! Eu ma gandeam sa-ti sugerez Bursucelule sa te interesezi care sunt pasiunile pustiului. Al meu de ex a trecut de la trenuri (care a ramas pasiune constanta) la pietre semipretioase, la dinozauri, la spider-man.... Cel mai bine intreaba direct parintii pt ca surpriza trebuie sa fie pt copil si sigur iti doresti sa fie una mare si frumoasa. La varsta asta sigur are o pasiune (chiar si daca pt doua saptamani...) Dar ideea telescopului e super, repet - ii voi lua si eu puiului meu (4 ani si 6 luni) http://tabloute.blogspot.com/ Bucurie! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursucelu Publicat Martie 8, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 8, 2011 dispun de 120-130 lei si cred ca jucarii as cumpara Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Martie 9, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2011 lego, bakugani, gormiti (atomici mai nou), jocuri de constructie, figurine de desene animate - cele care fac cate ceva sunt ideale, telescop sau macheta cu corpul uman - sunt in carrefour, marca lor impreuna cu Discovery. Roxana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorikay Publicat Martie 9, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2011 Poti sa ii cumperi o pista cu masinute electrice. Baietelul prietenilor nostrii a fost super incantat cand a primit de ziua lui asa ceva. Noi i-am luat atunci un costum de Spiderman si niste statii emisie-receptie tot cu spiderman. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.