Angelinne Publicat Noiembrie 28, 2009 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 28, 2009 Am auzit ca ar fi f bun acest intaritor...e adevarat ca face minuni? Angelinne [foto] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deianira Publicat Noiembrie 28, 2009 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 28, 2009 Minuni nu face , dar e foarte bun. Explore. Dream. Discover.id="right">id="size2">id="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angelinne Publicat Noiembrie 28, 2009 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 28, 2009 Eu am unghiile f subtiri si se si exfoliaza, mi-a spus cineva ca in 2 luni si le-a facut atit de tari... ca nu se mai rup deloc. Angelinne [foto] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Noiembrie 28, 2009 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2009 Eu il folosesc cam de 5 luni, in fiecare saptamana. Am unghiile foarte tari, pot sa scorojesc o scandura cu ele insa cred ca efectul e dat in proportie de cel putin 85% de un lac protector de la OPI (pe care il folosesc tot de cateva luni). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annie80 Publicat Noiembrie 29, 2009 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 29, 2009 era foarte bun [alcool] lam testat prin 2003 si eram super incantata de el, anul trecut lam comandat si era..apa de ploaie acum am ceva de la opi, care impreuna cu un ulei pt unghii mi-a refacut unghiile dupa acryl foarte repede! --------------------------------------------- "Someone's pleasure is another's pain!" Alergic at stupidity. "There's nothing can't be done, if we raise our voice as one."id="right">id="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brotacel03 Publicat Noiembrie 29, 2009 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 29, 2009 Am folosit acum cateva luni, si am fost multumita. Aveam ca o unghie care se tot rupea "din carne", si dupa vreo 8 zile de folosit lotiunea pentru tratat unghiile de la Farmec, cu vit. B5, unghia si-a revenit. Poate si datorita formaldehydei din compozitie. Si pretul de 4.7 ron e ok. N-aduce anul ce-aduce ceasul... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aandreea76 Postat Noiembrie 29, 2009 Raport Distribuie Postat Noiembrie 29, 2009 Da, e foarte bun. In general produsele Farmec sunt bune. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angelinne Publicat Noiembrie 29, 2009 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 29, 2009 Fetelor am si eu unul de la OPI...nu se mai vede exact ce scrie pe sticluta...decit NAIL ENVY ceva cu verde....ma fac cu el de vreo 3 sapt deja de cind mi-am scos unghiile de acryl..m-am dat si de la Flormar cu unul.... mi le-am tinut si in ulei de masline vreo 10 zile zilnic si lamaie...nu vad nici o imbunatatire. Sunt f subtiri si ma gindesc ca nu au cum sa mai devina mai grosute... oricum nu am avut eu unghii groase niciodata...O manichiurista mi-a spus de curind ca abea in 3-4 luni...timpul in care se reface complet o unghie....abea apoi voi avea alte unghii... Angelinne [foto] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angelinne Publicat Noiembrie 29, 2009 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 29, 2009 Citat:citat din mesajul lui Annie80era foarte bun [alcool] lam testat prin 2003 si eram super incantata de el, anul trecut lam comandat si era..apa de ploaie acum am ceva de la opi, care impreuna cu un ulei pt unghii mi-a refacut unghiile dupa acryl foarte repede!---------------------------------------------"Someone's pleasure is another's pain!"Alergic at stupidity."There's nothing can't be done, if we raise our voice as one."id="right">id="red">align="right" id="quote2">Angelinne[foto] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina22 Publicat Noiembrie 29, 2009 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 29, 2009 Brotacel-8 zile si gata? Ma uit pe sticluta si scrie ca in prima saptamana se foloseste zilnic, apoi se aplica de 2-3 x/saptamana. [pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam] C+C=Andrei "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata." id="pink">id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.