Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recomandare ortoped bun!Va implor!

Recommended Posts

Povestea mamei mele incepe acum cativa ani buni cand in drum spre tatal ei,proaspat diagnosticat cu cancer(faza terminala) a avut un accident de masina.Accident in care atat ea ,cat si sotul ei au suferit fracturi.Fractura mamei insa a fost foarte grava(de femur) si a fost de urgenta trimisa la Bucuresti.Mentionez ca locuieste in Tulcea. Dupa un adevarat cosmar ,a fost intr-un sfarsit operata dar operatia nu a fost reusita[q][bang].In sensul ca osul s-a sudat intre timp dar total gresit pentru ca nu a fost aliniat corect.Mama sufera zilnic dar ii este foarte frica de o a doua operatie si nu stie unde sa mearga.Are 53 de ani -dar a imbatranit prematur datorita accidentului.N-a apucat sa-ti vada nici tatal pe patul de moarte si nici la inmormantare n-a mai ajuns.Este in carje de atat amar de vreme. Va rog frumos,daca cunoasteti un ortoped bun sa mi-l recomandati.Am inteles ca la Spitalul Sf Ioan din Bucuresti sau la Spitalul Universitar.Chiar si in Constanta .De preferat ar fi sa fie in zonele antementionate sau alte locuri din tara.Ar fi mai usor la Bucuresti sau Constanta pt ca este mai aproape de Tulcea si in Bucuresti avem rude de o pot vizita in spital. Va multumesc anticipat si sper ca cineva sa-mi raspunda.Trebuie sa fie un om cu multa experienta si nu conteaza banul atata timp cat isi va face treaba. O zi frumoasa[asia]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...