livia72 Publicat Martie 9, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2011 Buna ziua, Am o fetita de 4 ani care vrea la balet. Noi stam in Militari la Lujerului si as vrea niste cursuri pentru ea la o distanta rezonabila pentru ca eu nu pot sa ajung sa o duc, iar bunicii se misca mai greu. Ne recomandati si noua o scoala de balet/dansuri care sa corespunda descrierii? Multumesc, Livia Mami de Alex (10.11.2002) si Irina (19.01.2007) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Publicat Martie 9, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2011 Valea Oltului pt dansuri sau P-ta Operei pt balet. Daca te intereseaza iti dau amanunte. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livia72 Publicat Martie 9, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2011 Da, multumesc mult, as vrea niste detalii. Livia Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda2008 Publicat Martie 10, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 10, 2011 Buna, Casa de balet(ii gasesti pe net )stiu ca mai au un centru in Drumul Taberei, pe langa cel de langa P-ta Victoriei. Succes, Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julia23 Publicat Martie 13, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2011 Claujro,te rog mult sa imi dai si mie cateva detalii despre dansuri,program,tipul de dansuri... Ti-am dat si PM dar nu stiu daca ai primit. Noi stam in zona si as vrea sa o dau pe July la dansuri,se fac cursuri si la ea la scoala dar sunt doar in wk dimineata,eu as vrea in timpul saptamanii. Mersi mult[pup] Adriana si Julia(06.11.2003) http://community.webshots.com/user/julia062003 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buburuzica_2005 Publicat Martie 13, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2011 Incearca la Clubul Copiilor Sector 6 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Publicat Martie 13, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2011 Programul e de la 17-18.00 sau 16.30-17.30 dar tipul de dans nu il stiu...pe mina ma intereseaza sa topaie si s afaca miscare. Nu e dans sportiv si nu cred ca e nimic din gama "Dansez pt tine". De Craciun au pregatit ceva dragut si vesel, au fost reni... Iti dau nr. profei pe PM. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julia23 Publicat Martie 13, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2011 Ms mult[pup][pup].O sa sun maine sa intreb ce fel de dansuri se fac.La scoala speciala 11 se face dans sportiv,o sa merg cu Julia in ambele parti sa vad ce o incanta mai mult.Ei ii place mult sa danseze dar ii place dansul modern,poate o incanta si dansul sportiv,o sa vedem ce alegem,bine ca avem de unde. Adriana si Julia(06.11.2003) http://community.webshots.com/user/julia062003 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.