Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cursuri balet sau de dans

Oaspete livia72

Recommended Posts

Buna ziua, Am o fetita de 4 ani care vrea la balet. Noi stam in Militari la Lujerului si as vrea niste cursuri pentru ea la o distanta rezonabila pentru ca eu nu pot sa ajung sa o duc, iar bunicii se misca mai greu. Ne recomandati si noua o scoala de balet/dansuri care sa corespunda descrierii? Multumesc, Livia Mami de Alex (10.11.2002) si Irina (19.01.2007)
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Claujro,te rog mult sa imi dai si mie cateva detalii despre dansuri,program,tipul de dansuri... Ti-am dat si PM dar nu stiu daca ai primit. Noi stam in zona si as vrea sa o dau pe July la dansuri,se fac cursuri si la ea la scoala dar sunt doar in wk dimineata,eu as vrea in timpul saptamanii. Mersi mult[pup] Adriana si Julia(06.11.2003) http://community.webshots.com/user/julia062003

Ms mult[pup][pup].O sa sun maine sa intreb ce fel de dansuri se fac.La scoala speciala 11 se face dans sportiv,o sa merg cu Julia in ambele parti sa vad ce o incanta mai mult.Ei ii place mult sa danseze dar ii place dansul modern,poate o incanta si dansul sportiv,o sa vedem ce alegem,bine ca avem de unde. Adriana si Julia(06.11.2003) http://community.webshots.com/user/julia062003

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...