Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

consultatie Timisoara

Recommended Posts

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui marius272
Buna ziua. As avea nevoie de un sfat: caut psiholog foarte foarte bun in Timisoara, pentru consultatie amanuntita, eventual cu internare, pentru copil de 6,5 ani. As evita psihiatru, prefer psiholog. Aveti vreo idee ? Multumesc.
Un excelent profesionist pentru copii gasesti la Clinica de neuropsihiatrie infantila (unde se fac si internari) de pe strada Corbului, gasesti telefon pe internet, se numeste Tiberiu Mircea, nu stiu dar cred ca are si clinica privata, acum e si profesor universitar doctor. Ar mai fi Violeta Stan, dar insist, dl dr. Mircea este un medic experimentat, extraordinar. Tot la acea clinica gasesti si psihologi, dar iti recomand sa iei legatura intai cu dumnealui si iti poate oferi recomandari de psihologi pentru copii pertinente. lia
Distribuie pe alte site-uri

Il gasiti la clinica de neuropsihiatrie infantila din Timisoara, si in cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, unde preda diverse discipline, de asemenea e posibil ca si la Facultatea de medicina sa activeze...daca vreti sa dati de el NU ezitati, insistati, il veti gasi fara indoiala. Este un om deosebit si un profesionist pe domeniul dumnealui. Nu dezarmati asa usor, nu stiu exact care e situatia dvs. insa va dau un mic exemplu: in urma cu vreo zece de ani, fratele meu dorea sa devina student la limbi straini in Timisoara, insa el era la liceu la vreo 70 km distanta de timisoara. Era dezolat, nu stapanea materia, nu avea profesori titulari, avea nevoie neaparata de meditatii. Intr-o dimineata mi-am luat inima in dinti si m-am dus la Universitate la 7 dimineata, m-am postat in fata secretariatului facultatii de filologie, si am asteptat, am vb cu secretara, apoi am mers printre studenti si am cautat informatii despre cine i-a pregatit de au reusit la admitere. Asa am petrecut vreo 4 ore dar cand am plecat stiam pe cine trebuie sa caut a doua zi, cand la 7 dimineata am venit si am asteptat o ora pe holuri pana la 8 cand au inceput sa vina profesorii. Le aflasem orarul cu o zi inainte de la secretariat. Am stat vreo 6 ore asteptand si urmarind, nu-i cunosteam nici cum arata, ii cunostea portarul universitatii si el imi spunea cand intrau in hol cine sunt. I-am abordat, i-am rugat sa-l primeasca pe fratele meu la meditatii. Si dupa luuuungi insistente au acceptat. Asa a reusit fratele meu la o facultate la care nu ar fi reusit din prima fara ore suplimentare. Asta a fost doar un exemplu despre cum DACA VREI sa gasesti pe cineva NU RENUNTI. Il vei gasi daca vrei. succes si sanatate
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...