mgabi Publicat Martie 10, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 10, 2011 Buna. Mie tare mult, dar se gasesc ceva mai rar. Sunt super si uscate. Am observat ca dac le pui in apa se umfla si devin ca si cum ar fi proaspete. Gatite in unt sunt super la gust. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amalisimona Publicat Martie 10, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 10, 2011 Ca fel principal le fac pane, tocanita sau la gratar. Sotul meu este innebunit insa dupa salata din pleurotus....ca un fel de muraturi. Le mananca asa, goale, de fapt le mancam.....ca ajungem sa ne batem pe ele . Eu gasesc mereu la Selgros. Rar de tot am vazut sa lipseasca de la raft. Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si [zana] Irina (5 Mai 2006) FOTOGRAFII BLOG Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanouela Publicat Martie 10, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 10, 2011 pane, prajite cu ceapa in unt si papate cu muldei de usturoi, cu orez, la gratar.....mmmmmm. acum am aruncat 2 maini de pleurotus in orezul cu carne de vita, mazare si morcov....o nebunieeeee[:D] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_b Publicat Martie 11, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2011 Ciupercile pleurotus proaspete se gasesc relativ usor, din cele uscate nu prea am gasit. Si eu le consum in preparate simple: trase la tigaie cu unt si sare sau salata cu ulei. Dar am facut mai demult si o varianta de "ciorba de burta" ( da, stiu, nu suna prea grozav cuvintul "burta" aici[:D]), nu a iesit deloc rau. Eu nu am facut-o dupa o reteta anume dar ca sa ilustrez cumva, pun o reteta de pe net: http://www.haisagatim.ro/2010/11/ciorba-falsa-de-burta.html o falsitate de burta, ciupercile astea[:D] Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciresica_roz Postat Martie 14, 2011 Raport Distribuie Postat Martie 14, 2011 mie imi e cam teamade ciupercile astea, nu stiu de ce mereu m-am ferit de ele Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Candy Publicat Martie 14, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 14, 2011 Mie imi plac foarte mult si stiu ca sunt si sanatoase, insa le-am mancat intr-un singur fel: pane. Din pacate, jumatate din ele arunc, ca sunt codite pe care nu le folosesc, iau doar partea plata. Amalisimona, tu le cumperi murate sau le murezi tu? Ne poti da si noua reteta, te rog? Blogul meu de calatorii - http://www.consiliervacante.ro Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alra Publicat Martie 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 15, 2011 Tocanita de cartofi cu pleurotusi, ceapa verde si patrunjel cret la sfarsit. Am mancat la taverna sarbului un fel de salata cu ulei si otet insa mie nu imi iese la fel. Bunica-mii ii reuseste perfect. Vacanta cu Laura in Romaniaid="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo1970 Publicat Martie 19, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2011 eu iau pleurotus proaspete de la Billa sau MegaImage si le fac trase la tigaie, cum spunea si Daniela, dar in ulei - prajite mai mult, cu usturoi, piper si sare. folosesc toata ciperca, nu arunc cozile, le spal doar intr-un jet de apa, le scurg bine si apoi le rup fashii cu mana, nu le tai cel mai mult imi plac cu mamaliguta si castraveti murati in saramura, dar le folosesc si ca garnitura la fripturi (in loc de vesnicii cartofi) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex@Sara Publicat Martie 19, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2011 Eu am gasit pe un blog,o tocanita.........de dai cu caciula de pamant...sa se ascunda carnea in fata lor [pofta].Si se pot folosi si mare parte din coditele lor,care se calesc cu 5 min inaintea palariilor,ca sunt mai tari.Blogul e al Gabrielei Cara,dati cautare dupa tocanita pleurotus gabrielacara .Pofta buna sa aveti(la urmatorul shoping,le pun in cos ca deja visez la ele) Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lisssa_ana Publicat Martie 20, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 20, 2011 Citat:citat din mesajul lui CandyMie imi plac foarte mult si stiu ca sunt si sanatoase, insa le-am mancat intr-un singur fel: pane. Din pacate, jumatate din ele arunc, ca sunt codite pe care nu le folosesc, iau doar partea plata.Amalisimona, tu le cumperi murate sau le murezi tu? Ne poti da si noua reteta, te rog?Blogul meu de calatorii - http://www.consiliervacante.roalign="right" id="quote2">nu arunca coditele,le poti folosi la o tocanita dew exemplu sau in pilafMama de Ana si [gravi] 24+fashion Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.