Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce leacuri folositi pentru raceala?

Recommended Posts

• Administrators
Multe mamici incearca adesea leacuri babesti pentru raceala; spre exemplu lamaia cu miere sau supa de pui, iar cei mici sunt uneori chiar incantati de aceste "medicamente" Mai stiti alt "leac" care a dat rezultate? La ce apelati cel mai des? Acest topic face parte din campania Imunogrip-DC.[url="http://www.desprecopii.com/info.asp?id=imunogrip_lupta_cu_raceala"]Informatii aici[/url] Asteptam sfaturile voastre [:)] O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Fac un ceai din coji de ceapa ff concentrat, il amestec cu muulta miere si ii tot dau pe parcursul zilei. Si lui Bubu chiar ii place! Sau miere cu propolis - si asta ii place [8D] "Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark Mami de [cavaler] Denis (17.06.2006)

Supa de pui nu mai e considerata un "leac babesc" la raceli. S-au facut studii si s-a constatat ca ajuta. Pe bune. Noi la raceli apelam la miere, propolis, echinacea (asta nu stiu e de "babesc"), "abureala" cu ceai de musetel sa iasa mucii. Ceaiuri nu vrea sa bea nici s-o tai...Si mult suc de mandarine (ca-s mai dulci ) proaspat stors. Si multa odihna. Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa: http://aloneinholyland.blogspot.com/

In raceli, pana acum le-am dat cu rezultate bune, multumesc lui Dumnezeu: - Imunorezistan Junior, in prima zi nu doar de 3 ori pe zi ci de 6 ori pe zi. - Pe langa acest sirop, fiindca nu consuma nici unul din copiii mei ceai cu lamaie si miere, le dau suc de citrice stors de mine, cu miere sau terci de fructe crude de sezon cu cereale. - Supa de pui la pranz este nelipsita mai ales in raceli. - usturoi frecat pe paine prajita - ceapa verde rondele presarata pe sandwich - ulei de lavanda/menta picaturi puse in vasele de apa de pe calorifer lia

Pentru bronsita si tuse, noua pediatrul ne-a recomandat fie saculet cu sare calda pe piept (o incalzesc in tigaie sau la cuptor si apoi o pun intr-un saculet de bumbac), fie o mamaliguta moale pusa pe un prosop impaturat. Au efecte miraculoase. Ca sa nu mai spun de sosetutele imbibate in otet, pentru febra... Blogul meu de calatorii - http://www.consiliervacante.ro

• Administrators
Mai adaug si eu: un galbenus frecat bine cu zahar pentru tuse si zahar ars cu lapte - foarte bun [asia] Mai asteptam si alte idei de leacuri [flo] O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)

stiti ca atunci cand tusesc copii rau de tot citricele nu fac decat sa agraveze gatul deja iritat? eu habar n-am avut dar la cel mic s-a intamplat. asa ca la bronsite punem acum felii de cartof pe piept si bea lapte caldut cu un pic de miere. aerosolii sunt de baza la orice viroza plus supa crema de legume (mult mai usor de digerat decat cea de pui in aceste momente).

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...