A_Iulia Publicat Noiembrie 30, 2009 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 30, 2009 Stiti cumva vreun film despre viata lui Isus, dar pe intelesul copiilor? Sau poate cu alte teme religioase? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
malla Postat Decembrie 1, 2009 Raport Distribuie Postat Decembrie 1, 2009 Da, am eu Printul Egiptului, incepe cu o muzica extraordinara, de te ia cu toti fiorii. E desen animat - film. E foarte frumos. mai am cred ca ceva - dar spre rusinea mea- nici nu mai stiu ce am, am primit mai demult si sunt puse/uitate pe undeva prin cd-uri, dvd-uri. Poate ma uit si mai revin cu completari. dar printul Egiptului il am - sigur si e fain. PS: Uitai sa zic legat de printul Egiptului- e despre viata lui Moise, si cum a scapat el poporul lui Dumnezeu de sub robie.(de mic- pana... mare[:D]) Adinella "Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!" Andrei si Adriana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macrina Publicat Decembrie 2, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 2, 2009 Uite aici tot ce-ti doresti pe teme religioase Dar nu stiu ce religie vrei, astea sunt ortodoxe.. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
malla Publicat Decembrie 2, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 2, 2009 no, sunt superbe, cum pot sa le descarcam? te rog... Adinella "Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!" Andrei si Adriana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macrina Publicat Decembrie 2, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 2, 2009 Aaa... nu stiu.. DAr sunt acolo, salveaza adresa... [bibe] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
conchita Publicat Decembrie 2, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 2, 2009 aici cele mai populare sunt Veggie Tales - filmulete si carti. personajele sunt legume, iar povestile sunt cu morala crestina. asta-i siteul lor: https://bigidea.com/index_cmas.aspx reclama mascataid="size1">id="purple"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria Publicat Decembrie 3, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 3, 2009 Poti sa descarci filme crestine de pe http://arhiva-ortodoxa.info/ la sectiunea upload mergi pe video si apoi vieti de sfinti, le poti descarca, mai gasesti si alte filme interesante, conferinte, documentare, navigand pe acel site. Maria Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_Iulia Publicat Decembrie 3, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 3, 2009 Multumesc frumos![flo] Ieri vazusem o postare cu un link la niste filmulete de desene animate rusesti, cu Nasterea lui Isus, dar vad ca postarea a disparut (adinell, era cumva postarea ta?) si nu apucasem sa salvez linkurile. Le are cineva? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
narcisa.s Publicat Decembrie 8, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 8, 2009 Grozav subiectul.Si pe mine ma intereseaza, inclusiv filmuletele rusesti.Eu imi cumparasem niste DVD-uri cu desne animate crestine, Cartea Cartilor se numeste filmul...Traducerea e sub orice critica dar in lipsa de altceva...Acum caut si eu pe aici Printul Egiptului Orice faceti, sa faceti din toata inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni - Coloseni 3:23 Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii Despre educatie.Despre credinta.Despre copii si parinti - www.7anideacasa.blogspot.com Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
narcisa.s Publicat Decembrie 8, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 8, 2009 Aaa, mi-am amintit unul, l-am vazut cu doi ani in urma, regizat de Alexander Petrov. Rusalka se numeste (Sirena), e scurt metraj.Nu e exact pe stilul Pixar-Disney, insa are o tehnica impresionanta de desenat pe sticla, cu degetele.Stiu ca a luat Oscarul pentru animatie acu doi ani cu Batranul si Marea... Si mi-am mai amintit unul, tot de animatie si tot al lui, o adaptare dupa Dostoievski, - The Dream of a Ridiculous Man - #1057;#1054;#1053; #1057;#1052;#1045;#1064;#1053;#1054;#1043;#1054; #1063;#1045;#1051;#1054;#1042;#1045;#1050;#1040; - http://www.youtube.com/watch?v=Tin6ScqzKCc Eu le-am descarcat de pe youtube dar cred ca le gasesti si pe site-uri specializate in descarcat filme. O sa caut un site de unde poti sa descarci si il postez. Orice faceti, sa faceti din toata inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni - Coloseni 3:23 Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii Despre educatie.Despre credinta.Despre copii si parinti - www.7anideacasa.blogspot.com Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.