Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Filme cu teme religioase pentru copii

A_Iulia

Recommended Posts

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Da, am eu Printul Egiptului, incepe cu o muzica extraordinara, de te ia cu toti fiorii. E desen animat - film. E foarte frumos. mai am cred ca ceva - dar spre rusinea mea- nici nu mai stiu ce am, am primit mai demult si sunt puse/uitate pe undeva prin cd-uri, dvd-uri. Poate ma uit si mai revin cu completari. dar printul Egiptului il am - sigur si e fain.

PS: Uitai sa zic legat de printul Egiptului- e despre viata lui Moise, si cum a scapat el poporul lui Dumnezeu de sub robie.(de mic- pana... mare[:D])

Adinella

"Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!"

Andrei si Adriana

Distribuie pe alte site-uri

Grozav subiectul.Si pe mine ma intereseaza, inclusiv filmuletele rusesti.Eu imi cumparasem niste DVD-uri cu desne animate crestine, Cartea Cartilor se numeste filmul...Traducerea e sub orice critica dar in lipsa de altceva...Acum caut si eu pe aici Printul Egiptului

Orice faceti, sa faceti din toata inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni - Coloseni 3:23

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Despre educatie.Despre credinta.Despre copii si parinti - www.7anideacasa.blogspot.com

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Aaa, mi-am amintit unul, l-am vazut cu doi ani in urma, regizat de Alexander Petrov. Rusalka se numeste (Sirena), e scurt metraj.Nu e exact pe stilul Pixar-Disney, insa are o tehnica impresionanta de desenat pe sticla, cu degetele.Stiu ca a luat Oscarul pentru animatie acu doi ani cu Batranul si Marea...

Si mi-am mai amintit unul, tot de animatie si tot al lui, o adaptare dupa Dostoievski, - The Dream of a Ridiculous Man - #1057;#1054;#1053; #1057;#1052;#1045;#1064;#1053;#1054;#1043;#1054; #1063;#1045;#1051;#1054;#1042;#1045;#1050;#1040; - http://www.youtube.com/watch?v=Tin6ScqzKCc

Eu le-am descarcat de pe youtube dar cred ca le gasesti si pe site-uri specializate in descarcat filme. O sa caut un site de unde poti sa descarci si il postez.

Orice faceti, sa faceti din toata inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni - Coloseni 3:23

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Despre educatie.Despre credinta.Despre copii si parinti - www.7anideacasa.blogspot.com

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...