Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Rezultat Papanicolau-o parere va rog

Recommended Posts

Buna fetelor, Azi mi-a iesit rezultatul la Papanicolau si arata asa: SISTEM BETHESDA 2001/FROTIU CONVENTIONAL: Satisfacator pentru evaluare DA celule endocervicale DA I.Negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna? DA Organisme: Trichomonas vaginalis NU, Candida NU, Cocobacili NU, Gardnerella NU, Actinomicete NU, Virus herpes simplex NU, Altele Flora microbiana SAPROFITA Alte modificari nonneoplazice: Modificari celulare reactive asociate cu: inflamatia DA, DIU NU, Iradiere/chimioterapie NU, Celule glandulare post histerectomie NU, Atrofie NU II.Altele: Celule endometriale la femei peste 40 ani? NU III.Anomalii ale celulelor epiteliale? NU Cel. scuamoase: - Celule Scuamoase Atipice de Semnificatie Nedeterminata - ASC-US NU - Celule Scuamoase Atipice care nu pot exclude o leziune intraepiteliala de grad înalt - ASC-H NU - Leziune Intraepiteliala Scuamoasa de Grad Scazut - LGSIL NU - cu atipii HPV NU - Leziune Intraepiteliala Scuamoasa de Grad Înalt - HGSIL NU- cu suspiciune de invazie NU - Carcinom cu celule scuamoase NU Cel. glandulare: - Cel. Glandulare Atipice(AGC) endocervicale NU,endometriale NU, glandulare fara alta specificatie(AGCNOS) NU - Cel. Glandulare Atipice în favoarea unei neoplazii - endocervicale NU, glandulare NU - Adenocarcinomul endocervical in situ (AIS) NU - Adenocarcinomul endocervical NU, endometrial NU, extrauterin NU, fara alta specificatie NU. IV.Alte neoplasme NU V.Recomandari:. O noua prelevare DA,De urmarit evolutia:citologica NU, colposcopica NU, biopsie urgenta NU, examen bacteriologic NU. Descriere citologica: MODERAT fond inflamator acut si intens hemoragic. Alterari celulare de natura inflamatorie. Flora microbiana SAPROFITA Concluzie: Frotiu de tip inflamator. N.L.: Se recomanda repetarea dupa tratament ANTIINFLAMATOR Sambata am programare la medic, insa nu imi dau seama daca e ceva ingrijorator sau nu! Ma puteti ajuta cu o parere??? multumesc Doamne, da-le la toti, dar da-mi si mie!!! Valentina
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui brunadria
valentina eu zic ca e bun rezultatul tau. in ce perioada ai facut testul ,l ai facut cumva inainte de cm?
[flo] testul a fost facut dupa CM...daca ii pot spune asa Luna trecuta am avut o sarcina oprita din evolutie care s-a eliminat singura inca mai aveam scurgeri ratacite in momentul in care am fost sa recoltez (recunosc ca asteptasem sa se termine sangerarea, insa s-au mai gasit atunci cateva picaturi). acum, nici macar cm-ul nu stiu cand trebuie sa vina, dar ma gandesc ca luna trecuta ...asa cum a fost, cu sarcina, ar putea sa ma fi dereglat putin Doamne, da-le la toti, dar da-mi si mie!!! Valentina

mie mi s-a recomandat dupa chiuretaj sa astept cel putin un ciclu menstrual normal dupa sangerarea de la chiuretaj ca sa fac Papanicolau pentru a avea un rezultat corect. Explicatia este ca exista inca o inflamatie a colului rezultata din dilatarea lui pentru a elimina sarcina oprita in evolutie. mai asteapta o luna si repeta;nu stiu daca este necesar tratament antiinflamator mai ales ca dupa un chiuretaj ti se dau antibiotice si mai stiu eu ce altele ca sa evite o infectie...ai rabdare si repeta (zic eu ) [pup]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...