mateimadk Publicat Martie 11, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2011 V-ati mai duce copilul la gradinita, daca ati auzi patronul injurand si vorbind urat educatoarelor? Nu stiu ce sa fac...oricat de bune ar fi educatoarele, un asemenea mediu...cred ca afecteaza intreaga activitate. As vrea si parerile voastre. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirela0521 Publicat Martie 11, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2011 gradinita este particulara? Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirela0521 Publicat Martie 11, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2011 banuiesc ca daca educatoarele sunt injurate, desi se simt jignite si umilite de aceasta situatie, nu vor proceda si ele in acelasi fel cu patronul sau cu copiii. ar fi culmea sa se injure cu totii... injuraturi copiii vor auzi cam peste tot: la piata, la magazine, pe terase vara si mai ales cand vor intra la scoala unde copiii nu mai au nici un respect pt nimeni! eu am fost sokata iarna aceasta cand, pe partie fiind cu copii mei, am auzit niste copii de cls 4-5 injurandu-se chiar langa mine. cand i-am intrebat de ce vb asa, chiar nu au rusine ca sunt oameni mari si copii mici care ii pot auzi am primit o replica de genul "nu v-am injurat pe d-voastra, l-am injurat pe ala ca e prost!" asa ca, ce sa mai zic?! comentariile mele au fost de prisos pt ca pustii nici macar nu mi-au dat importanta, au plecat 1m mai departe si au continuat jocul de-a injuraturile!!! Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ainotna Publicat Martie 11, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2011 Daca injura si vorbeste urat cu educatoarele, cu siguranta acolo e un stres permanent. Iar daca o face in fata copiilor, e de neiertat. Daca as avea alternativa, nu l-as mai duce acolo Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirela0521 Publicat Martie 11, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2011 scuze, dar eu nu vad o varianta buna asta. daca si in urmatoarea gradinita/scoala vor fi astfel de incidente ce faci? il muti continuu de colo colo? pana cand? pana epuizezi toata lista de scoli/gradinite? cum ziceam, injuraturi vor auzi peste tot. depinde de fiecare cum isi educa copilul, cat de strict este in privinta limbajului si al comportamentului. tocmai de aceea se munesc "cei 7 ani de-acasa" pt ca se prresupune ca noi, parintii, trebuie sa facem educatia copiilor in privinta comportamentului si a limbajului, si nu educatorii! ei doar ii invata pe copii diverse informatii cu caracter educativ/informativ/stiintific. dar buna crestere se invata acasa si copii trebuie sa stie foarte bine ce au voie sa zica si ce nu, ce au voie sa faca si ce nu etc Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ainotna Publicat Martie 11, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2011 Eu stiu sigur ca daca seful m-ar injura sau ar vorbi urat cu mine as cauta o solutie, daca ar fi un singur incident izolat sa zicem ca as trece cu vederea. Nu este normal, de ce sa lucrez intr-un astfel de mediu? Ei, atunci de ce sa-mi las copilul intr-un astfel de mediu? Una este sa auzi injuraturi pe strada si alta sa ti se vorbeasca urat/sa injuri la serviciu. Si cu atat mai mult sa imi las copilul intr-o astfel de gradinita Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateimadk Publicat Martie 12, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 12, 2011 Multumesc mult de raspunsuri. Personal, cred ca, asa cum a spus si ainotna, acele injuraturi si vorbe urate isi pun amprenta asupra educatoarelor, si implicit asupra celor mici. M-am hotarat sa nu imi mai duc copilul acolo. Puteti sa imi recomandati o gradinita buna, particulara in sectorul 4, zona tineretului, Oltenitei? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anya Publicat Martie 14, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 14, 2011 Daca tot ai luat o hotarare, poate ar fi bine sa ii explici patronului de de ai luat aceasta hotarare - poate va incerca sa se controleze. De asemenea ar trebui sa-i sui si educatoarei ca o apreciezi si ca nu ea este motivul pentru care nu mai aduci copilul. Anya Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.