Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

vreu sa raman insarcinata

Recommended Posts

buna sant noua pe acest forum as avea si eu o intrebare acum zece ani am facut un avort pentru care regret enorm de mult si as vrea sa pot da timpul inapoi si sa nu il fi facut indiferent de consecinte acum incerc sa raman din nou insarcinata cam de vreo10 luni si nu reusesc vreau sa mentionez ca partenerul este acelasi sotul meu am fost la ginecolog si in urma ecografului a spus ca sant ok si mi-a dat sa imi fac ceva analize de ceva virusi si a zis ca sant bune stie cineva cam care ar fi motivul sau de ce imi ia atata sa raman insarcinata ne dorim foarte mult sa avem un [bibe] ca santem de aproape 6 ani casatoriti.va multumesc
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Bine ai venit Kity, in primul rand nu trebuie sa te stresezi ca au trecut 10 luni, abia dupa un an, un an si ceva te poti duce sa faci niste analize mai amanuntite sa vezi unde e problema, ai luat anticonceptionale mult timp? sau cine stie... in orice caz fi optimista, ca o sa se lega pana la urma. Si daca vrei sa vezi cate sunt in cazul tau te poti duce la Aspirante optimiste, si acolo te bagi in grupul lor, eu inca am ramas la Puisori de sept-oct, ptr ca trebuia sa nasc in octombrie anul acesta si ...din pacate am pierdut sarcina de curand, insa am ramas prietene in continuare cu fetele de acolo. Pupici, si daca vrei te asteptam si in grupul nostru, ai multe de invatat![pup] Georgi
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...