Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (69)

Recommended Posts

Suntem un id="size4">id="blue">[si-eu]de mamici si licurici de ianuarie-februarie 2009!id="size4">id="blue">capitolele clubului nostru de scutecele:1,2,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23,24, 25, 26,27, 28, 29, 30,31, 32, 33,34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43,44 , 45, 46, 47, 48, 49, 50,51, 52, 53, 54, 55, 56,57,58, 59, 60, 61,62, 63,64,65,66,67,68Povestea noastra...Totul a inceput prin aprilie, mai…cand doua linii colorate s-au grabit sa apara si au adus cu ele multe lacrimi de bucurie si implinire…apoi au urmat asteptarile, emotiile, rugaciunile pentru ca grauntelul din burtica sa fie sanatos si sa creasca mare. Asa a inceput ….Odiseea Noastra, Odiseea viitoarelor mamici de ianuarie-februarie 2009.Am avut clipe minunate, clipe de bucurie in care fiecare isi impartasea gandurile, sentimentele si povestea cu mandrie de bebelusul care crestea in burtica saptamana de saptamana…apoi luna de luna. Am creat prietenii pe care poate nu le poti crea intr-o viata, am impartasit pareri, opinii asemanatoare si uneori diferite....am incercat sa ne ajutam cu sfaturi si sa fim aproape de cele mai greu incercate...suflet la suflet. Am ras si am plans impreuna. De multe ori am povestit lucruri pe care in mod normal nu le-am fi spus nimanui, ne-am descarcat sufletul, am cautat un sprijin, un sfat, o vorba buna. Ne-am mandrit cu burticile apoi au inceput sa apara licuricii…am avut emotii pentru fiecare dintre noi, am asteptat cu sufletul la gura sa se nasca fiecare licurici. Ne-am rugat si am sperat sa fie totul bine. Am plans si am fost alaturi de mamicile greu incercate, pusyketa si mvb, cu care D-zeu a fost prea crud si le-am dorit din suflet ca ingerasii lor sa revina cat mai repede in burtica. Am suferit si ne-am rugat pentru cea mai tare esenta, bebelusa Dalmei, sa traiasca si sa creasca.Iata insa ca a venit si momentul in care trebuie sa incheiem aceasta etapa de burtici si sa continuam alaturi de minunile care ne-au adus lumina in viata, care ne-au facut sa uitam de toate greutatile. Am devenit MAMICI....unele pentru a doua oara sau chiar pentru a treia oara. Cineva de aici spunea ca cel mai frumos dar al unei femei este acela ca poate da viata. O femeie nu este femeie si nu este implinita pana nu devine mama. A fi mama este cel mai frumos lucru din lume si de aceea vreau sa inchei prin a multumi lui D-zeu pentru fiecare dintre noi, pentru ca ne-a daruit acest har si ne-a trimis copii sanatosi.id="blue">id="size1">asa se naste

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 227
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

lisa, ia sa ma inveti si pe mine sa fac capitol nou...

ledi, fii puternica pentru David, te rog. am vazut subiectul nou cu clinica, deci e bine ca iei atitudine concret! asa trebuie!

[pup]mamici si licurici

[mamica][9cer] de Zburlici din 21.01.2009

[ruga]! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! [ruga]![ruga]!

ledi dc spun ca inteleg ce e in sufletul vostru as minti; si bat in lemn nici nu vreau sa ajung sa vad cum e;

insa ma rog fierbinte pt tine si sotul tau sa aveti forta sa va mobilizati si pt david sa fie bine;

eu cred ca rezultatul nu e corect; cand eram gravi m-am intalnit pe holurile de asteptare de la doc cu multe pers care au avut diagnostice aiurea puse (ei sau copii lor);

cat costa analizele la BIOS?

Ledi, i-am povestit mamei (nu e medic) despre necazul vostru (singura careia ii povestesc despre ce se mai intampla pe forum si-i mai arat poze cu bebeii).....prima ei reactie a fost: "Fibroza chistica pe naiba! O stii pe fosta prietena a lui frate-to? Si baietelui ei a fost diagnosticat cu fibroza chistica cand era bebe si erau toti distrusi, pana la varsta de 9 ani cand s-a infirmat diagnosticul si acum e bine mersi, are doar ceva forma de astm bronsic si facea infectii pulmonare repetate. Noroc ca nu s-au lasat si l-au dus pe baietel in Italia la un centru specializat....dar a fost tratat 9 ani pt fibroza chistica si asta i-a cam terminat pe parinti!"

Foarte bine faceti, repetati analizele la clinica aia care le trimite in strainatate. Trebuie sa fiti tari si pregatiti pentru orice.... sunt multe argumentele in favoarea fibrozei chistice......dar pana nu se confirma in strainatate rezultatul, pana nu il vede un medic obisnuit cu aceasta boala, sa nu va lasati .....si speranta este intotdeauna!

Pupic la David!

Ledi, sunt in asentimentul fetelor, repeta analizele lui David!! nepermis de multe situatiile in care pacientii s-au trezit cu diagnostice complet aiurea din tot felul de motive. Imi amintesc ca o colega de facultate a fost diagnosticata initial cu cancer la ficat...si pana sa-si repete analizele si sa-i iasa adevaratul diagnostic i-a albit o tampla! gizas!

Bebelusi, cum se simte Vladut? Eliza tocmai a trecut printr-o zi si jumatate de febra, i-am luat temperatura la 1-2 ore si i-am administrat antitermice la 3 ore odata. Ziua a avut cca 38 grd, insa noaptea i-a crescut pana la 39,7. Mai trist k nu voia sa bea apa, si atunci i-am stors cate o portocala si la 2 noaptea si la 4.30 si i-am dat sa bea. In plus, am alaptat-o mai des decat de obicei. Se pare k a iesit din raceala, azi a fost la plimbare cu bunica-sa, prima plimbare de sambata incoace. Uff....recunosc k m-am speriat muuult mai mult decat necesar, insa si la noi a fost prima data cand ne-a atacat raceala. Am mai scris, m-am certat putin cu Marian pt k eu, ca o femeie nebuna, dupa ce copilul a trecut de 39 de grade, as fi dus-o la spital cu orice pret.

Ira, mamica Elizei

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...