Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

probleme in legatura cu un card

cami_gabi78

Recommended Posts

BUna ziua .As dori sa stiu daca cineva de pe acest forum a avut probleme cu cardul euroline si anume am achizitionat un calculator in urma cu 3 ani unde mi si spua ca costa 3600 cu tot cu dobanda si voi plati in 36 rate lunar o suma cuprinsa intre 100-200 ron si ca mi se va da un card euroline cu care voi efectua ratele . DAr din pacate dupa trecerea acestor ani si dupa achtarea acestor rate chiar cand mai aveam o singura rata de platit (asa credeam eu) am sunat la bucuresti pt a informa ca mai am o singura rata de platit la care ei mi-au spus ca mai am de platit inca 2800 ron .As dori sa stiu daca i s-a mai intamplat cuiva o situatie asemanatoare pt asti ce este de facut in privinta aceasta.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Citat:
citat din mesajul lui cami_gabi78
BUna ziua .As dori sa stiu daca cineva de pe acest forum a avut probleme cu cardul euroline si anume am achizitionat un calculator in urma cu 3 ani unde mi si spua ca costa 3600 cu tot cu dobanda si voi plati in 36 rate lunar o suma cuprinsa intre 100-200 ron si ca mi se va da un card euroline cu care voi efectua ratele . DAr din pacate dupa trecerea acestor ani si dupa achtarea acestor rate chiar cand mai aveam o singura rata de platit (asa credeam eu) am sunat la bucuresti pt a informa ca mai am o singura rata de platit la care ei mi-au spus ca mai am de platit inca 2800 ron .As dori sa stiu daca i s-a mai intamplat cuiva o situatie asemanatoare pt asti ce este de facut in privinta aceasta.
Ar trebui citit cu atentie contractul de imprumut pe care l-ai semnat, concomitent cu planul de rambursare si un extras de cont privind platile. "Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc).
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...