cryss_oana Publicat Decembrie 2, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 2, 2009 Buna seara mamici si tatici!De 1 luna am devenit mamica pentru prima data si,normal nu am experienta deloc cu bebelusii.Problema mea este ca puiul meu,alimentat la san,face caca rar,1 data pe zi,sau chiar la 2 zile si atunci ii dau supozitor pe baza de chimen.As vrea sa stiu daca e normal,pt ca eu am citit ca bebelusii ce papa de la san ar trebui sa iasa afara de cateva ori pe zi.Va multumesc mult si astept raspunsul vostru. stoian Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tala Publicat Decembrie 2, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 2, 2009 Felicitari pentru puiul tau in primul rand. Eu am inteles ca totusi nu-i o regula stricta ca bebelusii alaptati sa aiba scaun f des. Mie pediatra mi-a spus ca putem numi constipatie daca au trecut 4 zile si sa nu facem abuz de supozitoare. Acum nu stiu daca puiutul tau pare sa sufere din cauza asta - se screme, se covrigeste? Cel mai sigur, evident, este sa intrebi un pediatru si sa actionezi cum e mai bine pt copil (adica poate nu e nevoie de supozitoare). Bucurie! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cryss_oana Postat Decembrie 2, 2009 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 2, 2009 Multumesc,mult.Pediatrul nostru e in concediu,si am programare la el pe 21 decembrie...Voi renunta la supozitoare,si am sa astept sa vad ce se intampla,pe el il doare burtica de la colici si are gaze,pe care le elimina destul de zgomotos[:D].Ii dau pt gaze un sirop pe baza de simeticon cu aroma de banane,recomandat de pediatru. stoian Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aandreea76 Publicat Decembrie 2, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 2, 2009 Din cate stiu eu, laptele matern e un aliment care se digera aproape 100% si ca atare se asimileaza aproape in totalitate. Cred ca abia dupa 4 zile ar putea deveni o problema. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilinca_M. Publicat Decembrie 2, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 2, 2009 Vai de mine, nu mai da supozitoare bebelusului pentru atata lucru; cum spunea si aandreea, laptele matern se poate digera 100%. Nu e o regula la cat timp trebuie sa faca kk un bebelus alaptat exclusiv, cica e la fel de normal de 4-5 ori pe zi cat e o data la 3-4 zile (conform unor medici, chiar mai mult). Si nici acelui sirop nu-i vad rostul, sincer. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 7luni Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanaq Publicat Decembrie 2, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 2, 2009 Si Luca avea o perioada pe la 2-3 luni de facea la 2-3 ba chiar 4 zile. Mi-a spus medicul ca e absolut normal si ca nu e constipatie decat atunci cand face caca tare ceea ce e imposibil la copiii alaptati. Nici intr-un caz nu-i da supozitoare! mami de Luca nazdravan Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisellino Publicat Decembrie 2, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 2, 2009 nu-l invata cu supozitoare decat daca e cazul! eu l-am invatat pe robi ca tot asa mi se parea ca face rar si a facut numai cu supozitor pana la 8 luni-9 chiar e normal, nu te speria daca trece de 3-4 zile e grav... la bebe mic ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tara13 Postat Decembrie 2, 2009 Raport Distribuie Postat Decembrie 2, 2009 Feta mea facea la 4-5 sau chiar la 6 zile. E adevarat ca atunci cand facea... era plina pana la gat, adica iesea din pampers pe toate partile. Nu te panica ca face asa rar. E normal. NU II PUNE SUPOZITOARE!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cryss_oana Postat Decembrie 3, 2009 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 3, 2009 Va multumesc mult de tot,chiar m-ati linistit...in ceea ce priveste siropul,am renuntat de ieri sa-i dau,m-am gandit ca poate e de la el.Va multumesc inca odata,chiar e sooper pagina asta,eu intru zilnic pe ea,inca de cand am aflat ca sunt insarcinata,numai ca n-am vorbit pe forum,dar citeam mereu ce se intampla cu bebe in burtica si despre nasetre,sunteti extraordinari! stoian Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabina Publicat Decembrie 3, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 3, 2009 e perfect normal:) pentru dureri, pune-l pe burtica, a lui sau a ta, supravegheat. Tinut mult, mult in brate, eventual in wrap sau sling , ca sta lipit de burtica ta si ii trece. Plus ai maini libere sa te dai pe forum:) ____________ Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1"> ______________ Sabina's blogid="teal">, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="teal"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">id="right"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.