Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Bebelus de 1 luna are scaun rar

Recommended Posts

Buna seara mamici si tatici!De 1 luna am devenit mamica pentru prima data si,normal nu am experienta deloc cu bebelusii.Problema mea este ca puiul meu,alimentat la san,face caca rar,1 data pe zi,sau chiar la 2 zile si atunci ii dau supozitor pe baza de chimen.As vrea sa stiu daca e normal,pt ca eu am citit ca bebelusii ce papa de la san ar trebui sa iasa afara de cateva ori pe zi.Va multumesc mult si astept raspunsul vostru.

stoian

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Felicitari pentru puiul tau in primul rand.

Eu am inteles ca totusi nu-i o regula stricta ca bebelusii alaptati sa aiba scaun f des. Mie pediatra mi-a spus ca putem numi constipatie daca au trecut 4 zile si sa nu facem abuz de supozitoare. Acum nu stiu daca puiutul tau pare sa sufere din cauza asta - se screme, se covrigeste? Cel mai sigur, evident, este sa intrebi un pediatru si sa actionezi cum e mai bine pt copil (adica poate nu e nevoie de supozitoare).

Bucurie!

Multumesc,mult.Pediatrul nostru e in concediu,si am programare la el pe 21 decembrie...Voi renunta la supozitoare,si am sa astept sa vad ce se intampla,pe el il doare burtica de la colici si are gaze,pe care le elimina destul de zgomotos[:D].Ii dau pt gaze un sirop pe baza de simeticon cu aroma de banane,recomandat de pediatru.

stoian

Vai de mine, nu mai da supozitoare bebelusului pentru atata lucru; cum spunea si aandreea, laptele matern se poate digera 100%. Nu e o regula la cat timp trebuie sa faca kk un bebelus alaptat exclusiv, cica e la fel de normal de 4-5 ori pe zi cat e o data la 3-4 zile (conform unor medici, chiar mai mult). Si nici acelui sirop nu-i vad rostul, sincer.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)

7luni

nu-l invata cu supozitoare decat daca e cazul! eu l-am invatat pe robi ca tot asa mi se parea ca face rar si a facut numai cu supozitor pana la 8 luni-9 chiar [bang]

e normal, nu te speria

daca trece de 3-4 zile e grav...

[pup] la bebe mic

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Va multumesc mult de tot,chiar m-ati linistit...in ceea ce priveste siropul,am renuntat de ieri sa-i dau,m-am gandit ca poate e de la el.Va multumesc inca odata,chiar e sooper pagina asta,eu intru zilnic pe ea,inca de cand am aflat ca sunt insarcinata,numai ca n-am vorbit pe forum,dar citeam mereu ce se intampla cu bebe in burtica si despre nasetre,sunteti extraordinari!

stoian

e perfect normal:)

pentru dureri, pune-l pe burtica, a lui sau a ta, supravegheat.

Tinut mult, mult in brate, eventual in wrap sau sling , ca sta lipit de burtica ta si ii trece. Plus ai maini libere sa te dai pe forum:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1">

Sabina's blogid="teal">, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si [yum] bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="teal">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">
id="right">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...