roxana_vicol Postat Martie 14, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Martie 14, 2011 Am o fetita de 2 luni pe care o hranesc cu lapte praf, deoarece nu pot alapta natural. Ii dau Nan 1, 150 ml la o masa. Vreau sa va intreb, cam cat de des ar trebui sa manance acum? Care ar trebui sa fie frecventa meselor? Ea pana acum manca cam la 3-4 ore, adica 7-8 mese pe zi, dar am citit ca acum ar trebui sa manance cam 5-6 mese pe zi. Numai ca ea plange cam la 3 ore si inca ii dau sa manance la 3 ore ca la inceput. Nu stiu cum sa procedez... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
philip Publicat Martie 14, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 14, 2011 ii dai f bine asa. daca ii este foame, hraneste-o. mie nu mi se pare ca ii dai prea des. sa creasca mare si sanatoasa. Andreea Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariana_alex Publicat Martie 14, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 14, 2011 E ok la 3-4 ore, daca ei atunci i se face foame...doar nu o sa o lasi sa planga ca sa-i dai mai rar.Numai ca noaptea trebuie sa aiba o pauza un pic mai mare. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxxy80 Publicat Martie 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 15, 2011 Te contrazic referitor la noapte. La 2 luni de zile e normal sa mai aiba mese la 3-4 ore, inclusiv noaptea. Baietelul meu si-a scos mesele de noapte la 5 luni, in timp ce fetita a renuntat la 10 luni. Sunt copii care renunta si la 2 luni la mesele de noapte (astea sunt cazurile de parinti norocosi [:D]). Roxana, mananca f f bine la 3-4 ore distanta. Vezi ca undeva in jur de 3 luni s-ar putea sa aiba un puseu de crestere si atunci e posibil sa-ti ceara mai des. O sa vezi cum in timp isi va mari ea distanta intre mese. Deci lasa copilul sa manance cum doreste.E atat de micuta. sa-ti traiasca!!!! Citat:citat din mesajul lui mariana_alex E ok la 3-4 ore, daca ei atunci i se face foame...doar nu o sa o lasi sa planga ca sa-i dai mai rar.Numai ca noaptea trebuie sa aiba o pauza un pic mai mare. Roxana, mami de [bonjovi]Matei (29.11.2007) si de [zana]Maria (08.09.2009) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex@Sara Publicat Martie 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 15, 2011 Citat:citat din mesajul lui Roxxy80 Te contrazic referitor la noapte. La 2 luni de zile e normal sa mai aiba mese la 3-4 ore, inclusiv noaptea. Baietelul meu si-a scos mesele de noapte la 5 luni, in timp ce fetita a renuntat la 10 luni. Sunt copii care renunta si la 2 luni la mesele de noapte (astea sunt cazurile de parinti norocosi [:D]). Roxana, mananca f f bine la 3-4 ore distanta. Vezi ca undeva in jur de 3 luni s-ar putea sa aiba un puseu de crestere si atunci e posibil sa-ti ceara mai des. O sa vezi cum in timp isi va mari ea distanta intre mese. Deci lasa copilul sa manance cum doreste.E atat de micuta. sa-ti traiasca!!!! Citat:citat din mesajul lui mariana_alex E ok la 3-4 ore, daca ei atunci i se face foame...doar nu o sa o lasi sa planga ca sa-i dai mai rar.Numai ca noaptea trebuie sa aiba o pauza un pic mai mare. Roxana, mami de [bonjovi]Matei (29.11.2007) si de [zana]Maria (08.09.2009) Eu am fost mai norocoasa cu mijlocia.De la o lunita a dormit cate 12 ore legat,fara nicio trezire.In schimb cu pitica,inca trag si acum la 1 an si 7 luni,are si 5-6 treziri pt tzitzi.Ce sa fac?Sa nu-i mai dau?No way...daca ea atunci vrea,atunci primeste,desi de cand am nascut-o am uitat ce inseamna sa dormi mai mult de maxim 5 ore . Roxana,eu zic sa te iei exact dupa cererea fetei si va fi bine pt amandoua.sanatate si numai bine Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana_vicol Postat Martie 15, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Martie 15, 2011 Multumesc pentru recomandari! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariana_alex Publicat Martie 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 15, 2011 roxxy80, despre frecventa meselor a scris chiar pe forum DR.C.PREDA care raspundea unei mamei cu un bebe de 7 saptamani ca NOAPTEA E PERMISA O PAUZA DE 6H. Eu nu am scris de cat trebuie sa fie pauza ...dar sa fie un pic mai mare de 3-4 ore ca sa aiba timp si stomacelul sa se odihneasca...daca copilul plange de foame E LOGIC ca nu-l lasi sa planga de foame. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.