carmen1976 Publicat Decembrie 3, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 3, 2009 Buna ziua tuturor parintilor! Fetita mea va merge la scoala de la anul si am vizat Scoala Centrala. probleme e ca nu stiu nimic despre nici una din invatatoare care vor prelua clasa I. Daca sunteti prezenti pe forum parinti care aveti copii in clasa a IV-a va rog sa ma ajutati sa-mi fac o parere si sa aleg cea mai buna varianta pt copilul meu. ma intereseaza: - varsta - performantele - temperamentul Multumesc in avans! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noa Publicat Decembrie 3, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 3, 2009 Iti raspund eu pentru ca m-am interesat si de Scoala centrala printre alte scoli pe care le avem pe lista. Sunt 3 clase pe serie, A, B si C. Stiu doar de doua dintre invatatoare.Cea de la C este tanara si iubita de copii, cu un nume predestinat: Andreea Marin.[:D] Cealalta, e spre 50 de ani, se numeste Boitan si am inteles ca face treaba buna. Nu stiu nimic despre a treia, dar se pare ca doamna Boitan ar fi cel mai bine vazuta. Sper ca te-am ajutat cat de cat! [url="http://by.lilypie.com/6aYFp2.png"]M-am facut mare![/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aandreea76 Publicat Decembrie 7, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 7, 2009 A 3 a invatatoare este a fiicei mele care este in cls a4a. Se numeste Mireala R. M, , are 30 si ceva de ani. Parerea mea desprea ea este...amestecata, in sensul ca ea este o invatatoare buna, a scris o multime de culegeri/carti pt copii, etc. Ma deranjeaza ca...trebuie sa le cumparam, ca vine cu faze de genul " Nu trebuie, numai cine vrea, mie mi-ar fi usor sa lucrez cu ele"..[:D] Alta chestie care nu-mi place este ca nu e f accesibila. Daca o suni sa obtii o informatie, iti dai seama la tel ca se simte derajata, are tonul iritat, iar mie, personal, cand am sunat-o la inceputul cls a4 a sa o intreb la ce ora e deschiderea a 2 a zi, mi-a zis de la obraz "Da' ce ma tot deranjati cu chestia asta, sunteti al nu stiu catelea parinte care ma suna pt asta, mergeti la scoala ca e afisat acolo..." Drept pt care nu o mai sun deloc, nici macar sa-i spun ca e copilul bolnav si nu va merge la scoala. Si altceva: face pregatire la franceza si engleza, conduce si un cerc de muzica Miniton, iar fiecare disciplina costa 2 mil/luna, fiecare copil. Nu sunt obligatorii, dar 90 la suta din copii fac "meditatiile " astea cu ea. Am senzatia ca este invatatoare doar ca sa-si racoleze copiii pt aceste discipline extrascolare, ca ea a term fililogia, engl-franceza, ar putea fi profesoara, translator, etc. Dar asta e business-ul ei. Partea buna este ca are rezultate cu copiii. La toate concursurile Smart si altele de genul asta, copiii ei au fost mereu printre primii. Are un nivel ridicat de predare si astfel si-a ridicat mult elevii , in comparatie cu celelalte clase a 4a . Dar nu prea e abordabila, daca vrei orice informatie despre copil, mergi la scoala sau la sed cu parintii. Daca mai ai intrebari, spune-mi. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandra56 Postat Decembrie 18, 2009 Raport Distribuie Postat Decembrie 18, 2009 Fata mea a fost eleva d-nei Mirela M.. Personal am fost foarte multumita de prestatia doamnei in calitate de invatatoare. Copilul meu a intrat in clasele superioare cu un bagaj notabil de cunostinte acumulate in clasele I-IV. Activitatile desfasurate in paralel de d-na incavatoare Mirela M. au avut o contributie majora in formarea si educarea fiicei mele. In patru ani de zile nu am sunat niciodata invatatoarea acasa. Orice problema am avut, le-am discutat in cadru oficial (note, absente etc) si asta am preluat-o de la parintii mei, care nici ei nu sunau invatatorul acasa pentru problemele de la scoala. E ca si cum ti-ai suna Directorul, acasa, pe telefonul personal, ca sa-l intrebi cand poti sa pleci in concediu de la serviciu. Intre noi fie vorba, nu am amestecat niciodata problemele: familia este familie, serviciul este serviciu si scoala este scoala. Pentru ca am stat si m-am gandit: daca eu as fi facut asta, ar fi putut foarte bine sa o faca si ceilalti 30 de parinti din clasa. Si am incercat sa ma pun in situatie doamnei invatatoare. Sincer, nu mi-a placut deloc. Bineinteles, este parerea mea si pana la urma fiecare face ceea ce crede ce este mai bine pentru propriul copil. Consider ca fiica mea a fost norocoasa sa-i fie eleva. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aandreea76 Publicat Decembrie 19, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 19, 2009 Alexandra, cred ca ai observat ca si eu i-am recunoscut calitatile de pedagog. Numai ca activitatile astea, destul de costisitoare, culegeri, carti si carticele, pe care, vrei nu vrei trebuie sa le cumperi, imi miros asa de urat a "business"... si faptul ca e mereu intepata, ciufuta...Nici macar cand vrea sa fie amabila nu-i iese, se vede ca "falseaza"...tocmai pt ca NU este asa... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinu Postat Decembrie 19, 2009 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2009 In povestea asta, cred ca pot spune urmatoarele lucruri: - copiii sunt judecatori: O ADORA, este severa uneori, dar ei retin afectiunea pe care le-o da; reuseste sa-i tina in friu atragindu-le atentia cu lucruri interesante si stim bine ca in ziua de azi cind copiii sunt din ce in ce mai nabadaiosi, ea poate sa-i tina "cu gura cascata", va spun eu, e mare lucru. - carticelele nu e nimeni obligat sa le cumpere, nu se preda dupa ele, nu se pun note dupa ele, iar culegerea, ar trebui s-o vedeti, e cu adevarat buna - orele de franceza iarasi nu sunt obligatorii iar copiii nu sunt testati la sfirsit de doamna invatatoare ca sa putem spune ca influenteaza notele, veti vedea diferenta de nivel intre cei care profita de aceste ore si ceilalti - si ce daca e un business, mai intii de toate e o vocatie, sa stiti ca nu e usor sa predai cite 10 ore pe zi, stiu ce spun, am fost si eu profesoara Am simtit nevoia sa intervin pentru ca nu-mi place sa vad cum se poate arunca o pata pentru o frustrare. Imaginati-va sa primiti 30 de telefoane dupa o zi de lucru Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aandreea76 Publicat Decembrie 20, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 20, 2009 Nu este doar o frustrare pt ca nu a fost amabila la tel si atat. Faptul ca nu am reusit sa stabilesc o comunicare cu ea in aproape 4 ani, nu mi se pare ok. Si nu sunt singura. Ea este amabila si draguta numai cu cele/cei (despre parinti e vorba), care o lauda, o magulesc si care nu emit alte pareri perrsonale, altele decat ale ei. Nu e suficient sa predai ca la carte, trebuie sa ai ceva mai mult- Omul din tine. Vocatie e mult spus. Nu e vocatie, nu e daruire, e business si atat, pt ca e vorba de bani multi la mijloc. Nu esti obligat sa cumperi cartile ei, dar...ti se sugereaza. exemplu: " Pt ora de educatie civica, tb sa imi povestiti o povestioara din carticica aceea. Cine nu o are, invata lectia din manual." Mi s-a parut necinstit, atat. Si e doar un exemplu. Iar vav de orele suplimentare de franceza. Nu e nici o diferenta de nivel. Fiica-mea face acasa cu o doamna. Doar o data pe sapt. Este cel putin la acelasi nivel cu ceilalti. Si nu ma costa 2 mil pe luna. Si nu face cu inca 15 copii. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loryi1974 Publicat Decembrie 21, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2009 Andreea,mi-e teama ca nu ai fost prea inspirata dand astfel de amanunte pe forum si nu pe pm pentru ca doamna in chestiune ti-a raspuns personal.Si sub mai multe forme[:D] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lala_D Publicat Decembrie 21, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2009 Citat:citat din mesajul lui loryi1974 Andreea,mi-e teama ca nu ai fost prea inspirata dand astfel de amanunte pe forum si nu pe pm pentru ca doamna in chestiune ti-a raspuns personal.Si sub mai multe forme[:D] Si eu am avut aceiasi impresie [:)] Fix la subiectul acesta 2 useri nou nouti. Ce coincidenta [:D] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aandreea76 Publicat Decembrie 21, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2009 Citat:citat din mesajul lui Lala_D Citat:citat din mesajul lui loryi1974 Andreea,mi-e teama ca nu ai fost prea inspirata dand astfel de amanunte pe forum si nu pe pm pentru ca doamna in chestiune ti-a raspuns personal.Si sub mai multe forme[:D] Si eu am avut aceiasi impresie [:)] Fix la subiectul acesta 2 useri nou nouti. Ce coincidenta [:D] Posibil sa aveti draptate. Dar mi-as sustine parerea in fata oricui. Pana la urma ce pierd? Vav de copil, voi fi fooooarte atenta la...eventuale reactii fata de acest subiect. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.