Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

injectii cu aloe vera pt chisturi?

Recommended Posts

pentru ca nu am gasit mare lucru pe net va cer voua parerea, poate stie cineva. de curand am aflat ca am doua chisturi pe ovare si mama mea a aflat de la 2 medici de la ea de la servici(nu ginecologi) de niste injectii cu aloe vera care se fac timp de 3 luni, cate 10 zile. acei medici sunt din republica moldova si spun ca doamna doctor a avut problema asta si dupa 3 luni nu a mai avut nimic si a reusit sa ramana insarcinata. aceste injectii nu se gasesc decat la ei, la chisinau. si mi-au si adus cutiile cu injectii. voi ati mai auzit de asta? de aloe vera stiu si eu, folosesc diverse produse si sunt super bune, dar de injectii n-am auzit. ce credeti?sa incerc?mie mi s-a recomandat operatie dupa numeroase tratament cu antibiotice.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Filipac e prima data cand aud de injectii cu aloe vera......nu ma pronunt, pt ca nu am informatii, insa daca ai recomandari de la fete care au facut, inseamna ca undeva este un sambure de adevar Eu chiar acum iau un gel [url="http://www.flpaloevera.ro/catalog/bauturi-aloe-vera/aloe-vera-gel.html"]aloe vera[/url] care face minuni pentru organism...... Iti doresc mult succes si in cel mai scurt timp sa ne anunti ca esti gravidutza [pup] __________________________________________________________________ MONICA, mamica ingerasului din ceruri [url="http://s475.photobucket.com/albums/rr117/mvb-2008/Denis%20Cristian/?action=view¤t=POZE_6.jpg"]DENIS CRISTIAN IONUT[/url] - [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134382&whichpage=17"](23.12.2008)[/url] [flo] si viitoare mamica de copilasi jucausi [huta] [ruga] Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ![ruga] .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! ..............................................
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...