Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vopsele par

Recommended Posts

Aveam in plan sa ma vopsesc diseara, dar, cu atatea stiri despre persoane care au suferit dupa ce si-au aplicat vopseaua, am retineri.. Mai ales ca e vorba de marci diferite si folosite la scara larga. Personal, ma vopsesc de multi ani, in ultima perioada cu Garnier, si nu am avut niciodata probleme. E drept si ca niciodata nu mi-am facut testul de alergie atunci cand am incercat ceva nou. Stiti cumva care este ingredientul care provoaca reactiile acelea alergice? Mai ales ca in stirile respective nu se spune daca mai folosisera si inainte tipul respectiv de vopsea. Oare care ar fi solutia? Ca nici cu parul alb la radini nu putem sta, sau de alta nuanta. Henna nu este o solutie pentru mine, eu am fost mai mereu blonda si parul meu natural e un saten mediu spre deschis. Cunoasteti vreun tip de vopsea eu stiu, mai naturala?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

buna, vopsele naturale care sa si tina nu cred ca vei gasi, dar daca vrei sa te vopsesti si sa nu risti cel putin nu acum in preajma sarbatorilor cand nu prea ai timp de testari, foloseste aceeasi vopsea cu care esti obisnuita.Eu chiar mai inainte am terminat operatiunea de vopsire, ma fac acasa, de...timpu asta, si am folosit tot Garnier, cu asta sunt obisnuita si nu am probleme.Vopseaua ma tine cam 2 luni , in a treia luna trebuie sa ma refac ca a crescut parul[:D]. Fiecare iti va spune ca vopseaua pe care o foloseste e poate cea mai buna , dar cea cu adevarat cea mai buna e cea care ti se potriveste tie si pe care ai folosit-o cu succes pana acum.Parerea mea. Daca vrei sa schimbi marca, fa-o atunci cand ai timp si aplici cu o zi inainte pe mana sau in alta parte unde nu se vede , da sa fie cu par, si stai cu ea asa minim jumatate de ora, acoperita cu un plasture , ca sa fie reactia mai puternica si mai concludenta.Daca nu ai nimic, poti sa o folosesti si pe parul capului. Parerea mea e ca cele care au avut probleme , fie au folosit o vopsea expirata, fii atenta la data de pe ambalaj, sa se incadreze, sau sunt persoane predispune la alergii , care in mod normal trebuie sa fie mai atente la ce folosesc. roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) [i]

Eu folosesc mult vopsele de la Plafar, au in ele niste uleiuri naturale cica, oricum, nu ma ustura pielea capului ca dupa ce folosesc Loreal, de exemplu...si tine vopseaua exact cat cealalta- o luna, doua, depinde! Eu zic sa incerci! Uite ca nu mai stiu denumiri, dar daca imi aduc aminte iti scriu! "Trust no one!"

Eu am folosit vopsea de la Kallos ( am schimbat-o pentru ca mi-a zis coafeza ca este o vopsea tare indicata persoanelor cu mult par alb ), apoi am folosit Garnier ( care mi-a placut la fel de mult ) iar acum, pentru ca ma saturasem de brunet si aveam nevoie de o schimbare am fost la coafor si mi-am facut suvite ( cu ce fel de praf sau vopsea habar nu am dar sunt ok ). Cred ca tine si de organismul nostru, in gerneral, daca ai vreo alergie sau nu. Eu nu cunosc sa am nici o alergie.

Citat:
citat din mesajul lui roxy
Ralucutza , ellinia a spus in primul mesaj ca nu poate folosi Henna pentru ca este o vopsea pentru roscate, iar ea se face blonda [:D], asta in caz ca nu se reorienteza[8D] roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) [i]
Da, sorry, probabil ca am citit mai pe sarite.... Poze: http://family.webshots.com/album/573283926iNZLUl http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/InVacanta2#

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...