Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

caut un scaun auto pt baietelul meu de 4 ani, adica din grupa 15-36 kg. am vazut ca scaunele astea se prind cu centurile masinii, ele neavand centuri proprii. inteleg ca prinzi si scaunul si copilul cu centura masinii. e safe asa? aveti? sunt ok? mie mi-a placut asta http://www.scauneautocopii.ro/136-scaun-auto-jane-monte-carlo-15-36-kg.html o alta optiune ar fi chicco http://www.buburuza.com/mergem-la-plimbare/scaune-auto/scaune-auto-9-36kg/scaun-auto-neptune ceva pareri? masina nu are sistem isofix Multumesc d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Chicco are centuri proprii, arata tare fain. Noi avem ceva asemanator, eu cautam cu centuri proprii si am gasit acu` 3 ani la Inglesina, modelul asta, fix aceatsa culoare: http://travellinginthrees.wordpress.com/2010/04/05/dobbes-new-car-seat-the-inglesina-mille-miglia/ Daria & felina fioroasa[zana][url="http://4.bp.blogspot.com/_TFA_yYALrsI/SvnpIYmTTTI/AAAAAAAAAB4/KQmqdH1SKtU/S220-h/IMG_0662_1.jpg"]GIULIA(2004 08 16)[/url] cu [buburuza] [url="http://good-times.webshots.com/photo/2581961910059491989nGUHDr"]Sela[/url] _____________________"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Scaunele chicco neptune este pt 2 categorii de varsta de accea are SI centuri proprii. Copilul de 4 ani NU il poti prinde cu centurile proprii scaunului. este categoria 9-36 kg!!! Asemenea si scaunul inglesina mille miglia. Daria, Giulia sta acum in acel scaun cu centurile proprii??? mami de theo (7.11.2004) "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004
Scaunele chicco neptune este pt 2 categorii de varsta de accea are SI centuri proprii. Copilul de 4 ani NU il poti prinde cu centurile proprii scaunului. este categoria 9-36 kg!!! Asemenea si scaunul inglesina mille miglia. Daria, Giulia sta acum in acel scaun cu centurile proprii??? mami de theo (7.11.2004) "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
Giulia are acum 6 ani, cand l-am achizitionat avea 3 ani ! Centurile proprii le-am scos cand avea vreo 4 ani jumate. Faza e ca spatarul de inalta si implicit si cnturile proprii [:)] Acum evident nu mai e cazul, cred ca in curand vom lasa doar inaltatorul [:)] Daria & felina fioroasa[zana][url="http://4.bp.blogspot.com/_TFA_yYALrsI/SvnpIYmTTTI/AAAAAAAAAB4/KQmqdH1SKtU/S220-h/IMG_0662_1.jpg"]GIULIA(2004 08 16)[/url] cu [buburuza] [url="http://good-times.webshots.com/photo/2581961910059491989nGUHDr"]Sela[/url] _____________________"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

E normal asa. M-a indus in eroare remarca ta despre centurile proprii ale scaunului chicco in cond in care mychydutza a precizat ca pustiul ei are deja 4 ani!!! Eu stiu ca nu exista nici un scaun auto pt categ 15 - 36 kg (peste 4 ani in principiu) care sa aiba centuri proprii!! mami de theo (7.11.2004) "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Citat:
citat din mesajul lui Darria
Noi folosim Chicco Neptune si e bun. Am optat pt. un scaun care se fixeaza cu centurile masinii iar copilul in centurile scaunului. Nu am vrut sa fixez scaunul si copilul cu aceeasi centura.
Ce varsta are copilul tau? Cate kg? Daca inca folosesti centurile proprii inseamna ca are pana in 15 kg (aprox 4 ani). Avand in vedere ca modelul mentionat este pt 2 categorii sunt sigura ca vei folosi scaunul si cand, vrei - nu - vrei, vei fixa scaunul si copilul cu aceeasi centura, a masinii. mychydutza dupa parerea mea nu ar trebui sa iei un scaun auto din categ 9-36 kg decat daca vrei sa-l pastrezi pt inca un bb. altfel ... nu vad sensul in cond in care pustiul tau are deja 4 ani! pt o mai mare siguranta poti incerca la un service (nu stiu ce masina ai) sa-ti montezi un sistem isofix si apoi sa iei un scaun cu isofix. pe aici, pe forul am citit de cineva cu un ford care a facut asa. mami de theo (7.11.2004) "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Noi avem un graco Junior gr. 2-3 (15-36) foarte fain. Si eu cred ca pt un copil de 4+ nu mai are sens sa investesti intr-un scaun cu centuri proprii. Copilul meu este mult mai mic (aproape 3 ani) si sta f bine, spatarul (si tetierele) se regleaza pe inaltime, la fel si cotierele, are un ghidaj pt centura masinii astfel incat aceasta nu-i vine prea sus pe gat ci chiar peste piept. Se face si inaltator (si pt faza asta are un sistem de ancorare a centurii masinii a.i. aceasta sa stea in pozitie optima), are si suporturi laterale pt pahare si vreau sa zic ca l-am vazut recent online la un super-pret, vreo 240 de lei (nou, nu SH)
Monica si [pis] Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none"

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004
Scaunele chicco neptune este pt 2 categorii de varsta de accea are SI centuri proprii. Copilul de 4 ani NU il poti prinde cu centurile proprii scaunului. este categoria 9-36 kg!!! .................... Ce varsta are copilul tau? Cate kg? Daca inca folosesti centurile proprii inseamna ca are pana in 15 kg (aprox 4 ani). Avand in vedere ca modelul mentionat este pt 2 categorii sunt sigura ca vei folosi scaunul si cand, vrei - nu - vrei, vei fixa scaunul si copilul cu aceeasi centura, a masinii.
Am cumparat scaunul cand fetita avea 4 ani. Acum are aproape 5 ani, aproape 18 kg si 111 cm. Voi mai putea folosi scaunul cu centurile sale inca 2 ani(cred) pt. ca tetiera se inalta mult(automat si centurile). Scaunul este un pic mai lat decat altele incercate in magazin, sta confortabil in el. Nu se compara prinderea in centura masinii cu prinderea in 5 puncte oferite de centurile scaunului.

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004 mychydutza dupa parerea mea nu ar trebui sa iei un scaun auto din categ 9-36 kg decat daca vrei sa-l pastrezi pt inca un bb. altfel ... nu vad sensul in cond in care pustiul tau are deja 4 ani! pt o mai mare siguranta poti incerca la un service (nu stiu ce masina ai) sa-ti montezi un sistem isofix si apoi sa iei un scaun cu isofix. pe aici, pe forul am citit de cineva cu un ford care a facut asa.
merci. adica ar trebui sa iau unul de categoria 15-36 kg ??? eu am logan, deci fara isofix si ma indoiesc ca se monteaza la service, dar as putea incerca.[flo][flo] d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...