Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

buna ziua fetelor!

am o fetita in varsta de 6 luni ! de vreo 2 luni ne luptam cu niste bubite pe fata si corp!

la inceput ni s-a dat fucidin si betadina pt tratament si asa am banuit ca e stafilococ luat din maternitate i-a trecut o perioada dupa care pe l-a 3 luni i-a aparut din nou si a fost diagnosticata cu dermatita atopioca! de atunci am tot folosit: advantan milk , avene trixera, lipikar, a derma ceaiuri din tarate+musetel+galbenele

apoi dermatologul ne-a mai dat si locoid+protopic toate cel mult 7 zile--- faceam tratamentul si apoi apareau din nou!]

ii spal hainutele cu detergent special i le calc nu stiu ce sa mai fac , voi ce a-ti mai folosit caci cortizoni i-am dat de 2 ori si nu-i mai dau ce sa mai fac? ce ma mai sfatuiti?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Am avut si noi aceasta problema dar din fericire a trecut.Pentru ca nu stiam cauza aparitei dermatitei,am procedat asa:am inlocuit detergentul obisnuit cu Dermalin(special pentru bebelusii cu piele sensibila),pentru baie am folosit gel de la Ducray-Aderma,pentru hidratare dupa baie Ivahidra+ pentru piele sensibila,uscata si atopica de la Ivatherm iar lapte praf i-am dat formula hipoalergenica.Asa am procedat si am scapat.In timpul eruptiei am folosit initial elocom iar apoi advantan milk(foarte bun).

Daca ai inceput diversificarea trebuie sa eviti deocamdata alimentele cu potential alergen(banana,portocalele,s.a).Daca papa lapte praf incearca formula hipoalergenica(din cate stiu eu cam toate marcile au).Mie mi s-a spus ca dermatita apare pe un teren alergic deci trebuie depistata cauza si inlaturat alergenul(de aceea am schimbat detergentul,gelul de baie,crema hidratanta si laptele).La noi a trecut inainte sa incepem diversificarea.

petronela,

mi se pare ca ati trecut f repede la niste tratamente dure. cine vi le-a indicat? ati fost la alergolog?

exista dermasilk,niste hainute indicate in dermatita atopica (body si pantaloni).

nu mai apelezi la cortizon (asa de mica) :((

mai cere o parere inainte de a da asa trat agresiv

sanatate multa!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...