capra cu trei iezi Publicat Martie 17, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 17, 2011 exista metode de imbunatatit situatia? (copilul are 7 ani) [asia] capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti! IUBESTE SI FA CE VREI! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
narcisam102 Publicat Martie 17, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 17, 2011 Pe mine bunici ma tundeau la chelie [:D] sa aibe fata par cand o fi mare...si mama si tata au trei fire... si are fata....de numai stie ce sa-i faca.... o colega imi spunea ca ii da baiatului cu ulei de ricin amestecat cu vit A uleioasa sau lichida....proporti egale. Acum eu nu stiu, zic si eu ce am auzit.. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxandrra Postat Martie 19, 2011 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2011 O lingura de ulei de avocado + o lingura de ulei de masline + 1/2 lingura de miere + un albus de ou; se lasa 10 minute si apoi se clateste. Avocado contine vit. A, D, E, B6, acid folic si Fe, Cu, Mg. Metoda cu tunsul la chelie nu functioneaza cu siguranta, eu am fost rasa pe cap de 2 ori cand eram mica si degeaba. Parul se mosteneste genetic. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geniest Publicat Martie 20, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 20, 2011 Chestia cu rasul in cap in copilarie e mit. Ne tineau parintii numai rase in cap si degeaba. Nici cu mostenirea genetica n-as baga mana in foc ca asa e...din moment ce parintii au foarte mult par, iar noi...ioc... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capra cu trei iezi Publicat Martie 20, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 20, 2011 daca ar fi fost dupa genetica, trebuiau sa aibe (si ea si sora-sa) o claie de par, eventual cret (sau cel putin ondulat[:D]), deoarece noi, parintii am fost f dotati in tinereturi si sotul meu avea un par bogat, cret si negru ca pana corbului. la faza asta, genetica s-a facut de ras si nu mi se pare corect![:D] si ma tot gandeam eu ca poate exista vreo solutie miraculoasa... mai astept[flo] capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti! IUBESTE SI FA CE VREI! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grigutza Publicat Septembrie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 11, 2012 Readuc in atentie acest subiect, poate cineva a gasit o solutie intre timp. Eu am o nepotica (4 ani) al carui par nu numai ca este rar si firul f subtire, dar sora mea este de-a dreptul ingrozita pentru ca parca nu creste.[bang] Ani la rand i-am spus sorei mele sa nu isi faca griji, sa lase copilul in pace, mi se parea chiar o dovada de superficialitate sa discutam despre parul copilei. Totusi ajunsa la a 4 aniversare realizez ca insasi micuta sufera cand in jurul ei alte fetite isi scutura coditele lungi si dese, iar ei abia i-a crescut intr-un an de o codita firava. Metodele cu care as sfatui un adult(ricin, vitamina A etc.) mi se par greu de indurat pentru un copil asa mic, dar probabil ca vor incerca macar in perioada de iarna cand sta mai mult in casa. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanap85 Postat Septembrie 11, 2012 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2012 a mea ii seamana lui taicasu,in fata e in forma de v,adica in fata putin par si inspre tample cheliuta + ca e si tepos ,tare asa am tuns-o si eu zero si s-a indesit putin dar acolo unde era par si inainte [:)] baietii in schimb de la 2 ani aveau plete ,carliontati amandoi dar e frumoasa oricum [olala] Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilia.m Publicat Septembrie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 11, 2012 eu ma rad cu lama pe picioare. Parul respectiv nu s-a indesit dar s-a ingrosat. De ce nu s-ar intampla asta si cu parul din cap? Pentru adulti exista la farmacii Hair grow care e testat de mine si e chiar foarte bun daca e folosit cum scrie pe prospect dar e doar pt adulti, nu as da copilul cu asa ceva. Mai exista la farmacie vitamine speciale pt par si merita verificat ce contin si vazut daca unele vitamine pt copii nu contin aceleasi ingrediente in cantitati mai mici ca pt un copil. [gravi] 10+ Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grigutza Publicat Septembrie 14, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 14, 2012 Oare faptul ca i-a uscat mereu parul cu feonul are o influenta? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocom Publicat Septembrie 14, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 14, 2012 Ma confrunt cu aceeasi problema la fetita mea de 4 ani. Pana la varsta de 2 ani am chelit-o periodic si am frecat-o cu ulei de ricin + Vitamina A. Nu i-a folosit la nimic! Situatia s-a ameliorat o idee, insa nu neaparat din cauza tratamentului aplicat, ci poate pur si simplu timpul a facut ca parul sa ii ajunga in 2 ani la umeri (tot subtirel si rarut). Nici la noi genetica nu se confirma, eu am un par cret ff bogat, iar ea 100% diferit :( Astept si eu solutia miraculoasa de la mamici care au trecut prin asta si au reusit sa o scoata la capat cu bine. Cei mai iubiti pamanteni, [zana] Daria Anastasia (24.09.2008) si [cavaler] Matei Tudor (11.07.2004) [:D] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.