Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

nu mai am simpomele sarcinii

Recommended Posts

fetelor, va rog sa ma ajutati. sunt la prima sarcina iar d-na doctor nu este disponibila decat saptamana viitoare, asa ca va rog sa imi impartasiti din experienta. sunt insarcinata in 9 saptamani. ultima eco a fost la 7 sapt si bebe era bine. sigurele mele simptome au fost sani durerosi si tensionati, dureri de burta si stari de somnolenta. panica intervine aici: fix de o saptamana, nu mai am acele dureri de burta, sunt foarte vioaie si sanii nu ma mai dor si s-au mai detensionat. Ma sperie aceasta stare de bine, mi e teama ca e ceva in neregula cu bebe. pls, ati mai trecut prin experiente asemanatoare?[q]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Simptomele de sarcina nu sunt continue. Sugestia cu dozarea beta hcg este f buna, este singurul lucru pe care il poti face . Te vei relaxa imediat cand vei vedea ca esti in grafic . "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !... In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

dragelor, va multumesc foarte mult pentru raspunsurile prompte. as evita sa fac testul Bhcg, intru-cat l-am mai facut o data si am avut o experienta nu placuta. l-am facut chiar inainte de ecografia de la 7 saptamani cu cateva zile . mi a iesit o valoare nu in limitele normalului (adica mult mai mica) pentru varsta sarcinii de atunci, lucru ce m-a panicat maxim pana am ajuns la ecografie (aveam numai scenarii in cap)[bang]

Deargint, unele femei sunt insarcinate si nu stiu, pt. ca nu au simptome. Ce ar fi sa te linistesti?[:)] Oricum pana vine medicul tau nu ai ce face, daca nu ai avut sangerari inseamna ca nu ai pierdut sarcina. Ai in fata inca 31 se saptamani, e cam dificil sa ti le petreci pe toate strsata si nici macar nu este bine pt. organism si pt. bebe. Linisteste-te si cand vine medicul fa-ti o eco pt. a te calma o buna perioada de timp.[:)] **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Deargint, unele femei sunt insarcinate si nu stiu, pt. ca nu au simptome. Ce ar fi sa te linistesti?[:)] Oricum pana vine medicul tau nu ai ce face, daca nu ai avut sangerari inseamna ca nu ai pierdut sarcina. Ai in fata inca 31 se saptamani, e cam dificil sa ti le petreci pe toate strsata si nici macar nu este bine pt. organism si pt. bebe. Linisteste-te si cand vine medicul fa-ti o eco pt. a te calma o buna perioada de timp.[:)] **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro
Total deacord!
Blackmoon Lady&lipishtocul [url="http://community.webshots.com/album/577818956NLHJud?vhost=community&vhost=community"][copil][/url]
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Buna ziua ! Si eu am o problema asemanatoare si sunt putin ingrijorata. Cred ca sunt in ziua a 17-a de sarcina. Nu am fost inca la doctor, abia peste o saptamana sunt programata. Insa mi-a intarziat ciclul menstual vreo 4 zile, fac teste de sarcina de aproape o saptamana si pana azi a iesit a doua liniuta foarte putin, era foarte pala. Abia in dimineata asta a iesit foarte intensa si a doua liniuta ! :) Asta ar insemna ca sunt insarcinata. Insa nu am niciun simptom ! nu am nici sanii umflati deloc, nu am greturi, nu fac pipi mai des decat de obicei... doar putina oboseala si mici dureri menstruale... este normal ? ar trebui sa-mi fac griji ?

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...