Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cand impodobiti bradul?

Recommended Posts

Stiu ca traditia spune ca in noaptea de Ajun, chiar cica Mosul il aduce (dar nu mai este nici un fun daca nu-l impodobim impreuna cu copiii). Altii il impodobesc in noaptea de Mos Nicolae, dar mi se pare prematur si poate ii trece farmecul pana in Ajun (cand mi se pare ca e prea tarziu si nu ma mai pot bucura indeajuns de el). Stiu, parca sunt canuta-om-sucit, dar totusi....cand?

Bucurie!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Noi azi l-am luat, azi l-am impodobit!

E o mare bucurie pentru baieti sa il alegem, sa il impodobeasca ei singuri. E ceva special pentru ei si pentru noi.

Si il tinem pana dupa sf Ion. Asa a fost traditia la mine in casa cat am fost copil si asa imi place si acum.

E o luna speciala luna Decembrie asa ca sa fie si la noi in casa Sarbatoare cat mai multe zile.

Si ce bine este!

Ioana,

[*]~6ani, [*]~6ani, [*]18+

in 12 decembrie , traditia cu impodobitul in noaptea de ajun este doar la noi si nu-mi place fiindca ne bucuram prea putin de el:-)

La noi copilul stie ca noi facem bradul si mosul aduce cadourile care le pune sub brad.

daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!id="brown">

http://oscarfriends.wordpress.com/

devii ceea ce practiciid="brown">

www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!id="brown">

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Si mie mi se pare prea scurta sarbatoarea Craciunului, motiv pt care impodobesc casa, inca de la inceputul lui decembrie, dar, totusi, bradul il impodobim in Ajun.

Un Mos bogat sa avem!!

[pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam]

C+C=Andrei[auto]

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata." id="pink">id="size1">

Maine seara cand doarme copilul. Il punem neimpodobit de fatza cu el si stie ca va veni Mos Nicolae sa il decoreze si sa puna cadouri pt copiii cuminti. Imi amintesc ce surpriza mare aveam cand ma trezeam dimineata si gaseam bradul impodobit, asta este farmecul [olala] si iti ramane intiparit in memorie momentul [olala] Nu sant de acord cu impodobirea bradului impreuna cu copiii, asta e luat de la straini....socrii mei ar fi vrut sa faca bradul impreuna cu baiatul meu dar nu am fost de acord...daca ar fi dupa ei i-ar spune ca nu exista Mos Craciun[8D] Ei se asteapta sa mergem impreuna cu Angelo sa-i cumpere cadoul, sa il duca la ei acasa sa il impacheteze si sa il dea in noaptea de Craciun[alcool] pai asta mai e surpriza?

Monica

http://www.community.webshots.com/user/maraki36

mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Foto Angelo

Angelo1

Angelo2

Angelo3

Angelo4

filmulete maraki5

Eu nu pot, sunt prea batrana pt schimbare [:D]

In seara de Ajun, MosCraciun aduce bradul, cadourile.

Insa azi impodobim camera fie`mi [pk] in asteptarea lui MoshMikulash

[aho]

-------id="red">

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana] GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red">

-------id="red">

Port in suflet povestea licuriciului Emmaid="red">id="Book Antiqua">

"Stelele care cad nu pier,

Stelele care cad se duc pe un alt cer"id="size1">

NU RAMANE INDIFERENT !

AJUTA-L PE BOGDANid="blue"> SA VADA !id="red">id="size4">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...