iarina Postat Decembrie 5, 2009 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 5, 2009 Buna fetelor, m-am hotarat ca dupa Sarbatori, in ianuarie mai exact, sa ma apuc sa fac ceva impotriva celulitei. Sunt inalta, slaba, dar am adunat ceva pe solduri....m-am hotarat sa incep o dieta echilibrata, apa multa si masaj sau vacuum. Numai ca nu stiu ce-ar putea fi mai eficient dintre acestea doua, asa ca va rog pe cele care ati incercat, sa-mi spuneti si mie care a fost mai eficient, unde s-au vazut cu adevarat efecte. Am nevoie de un sfat, pentru ca e destul de scump si nu vreau sa arunc banii aiurea. "Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angelinne Publicat Decembrie 6, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 6, 2009 Eu spun sa faci combinat.... vezi ca exista la un salon in Bucuresti un aparat care se numeste Eximia... l-am avut si eu in salon si cu care sigur scazi in cm caci reduce celula grasa in dimensiune. Succes Angelinne [url="http://community.webshots.com/user/Angelinne"][foto][/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.