Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (58)

Recommended Posts

E VREMEA UNUI NOU BASM...

AL NOSTRU SI AL BEBELUSILOR NOSTRI...

id="red">id="size5">

[flo][flo][flo][flo][flo]

Dragi viitoare mamici [olala], sa va dea Domnul sa aveti sarcini usoare, bebelusi sanatosi, de care sa fiti mandre mereu!id="size4">id="pink">

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45,46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

55, 56, 57

id="size1">

[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]

Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.

Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.

Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.id="purple">

Si basmul a inceput sa se scrie...id="red">

114[gravi] de vis cu 32id="red"> [fetita] , 39id="blue"> [baietel] si restulid="yellow"> [am]id="purple">id="size5">

[flo][flo][flo][flo][flo]

Feeriaid="purple"> luniiid="orange"> Februarieid="red"> - unid="green"> [grup] deid="blue"> 9id="red"> [gravi]

id="size5">

[gravi]mraluid="red"> DPN 11.02.2010id="blue"> UM 15.05.2009id="purple"> + Mihaiid="teal"> xx.xx.2001 si Elenaid="orange"> xx.xx.2006id="size1">

[gravi]Dianamiid="red"> DPN 19.02.2010id="blue"> UM 01.02.2009id="purple"> cu [baietel] + Iulia Anastasiaid="orange"> 15.07.2005 si Andreiid="teal"> 23.06.2008; Dr. Alexandru Badiu/SUUBid="size1">

[gravi]stefimicid="red"> DPN 23.02.2010id="blue"> UM 18.05.2009id="purple"> cu [fetita] Ioanaid="red"> + Stefanid="teal"> 09.03.2007; Dr. Petcu Gloria/Sp. de Urgenta Craiovaid="size1">

[gravi]mami25_7id="red"> DPN 24.02.2010id="blue"> UM 23.05.2009id="purple"> cu [baietel] + David Andreiid="teal"> 02.10.2007id="size1">

[gravi]greenfrogid="red"> DPN 25.02.2010id="blue"> UM xx.05.2009id="purple"> cu [baietel] ;Dr. Haiduc Catalin/Spitalul Filantropiaid="size1

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Avand in vedere ca la votul nostru Iepurasii au invins detasat, am ales numele Odiseei.[flo]

Oana [gravi] 28+[baietel] Eric Nicholasid="blue">

[9cer]AMR 11+[9cer]

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi![ruga] id="Script MT Bold"> id="size3">id="purple">

Bebe mic id="size3">id="purple">id="Script MT Bold">

[foto]id="teal">

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
id="Script MT Bold">id="size3">id="purple">

ia uitati, avem si emoticon pt numele odiseei!!!!!!!

[iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu][iepu]

POZE

[gravi] 27+ [baietel] - (Iustin???, Iannis???) Stefan

Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

id="Comic Sans MS">

burticute ia uitati ce am gasit in descrierea sarcinii pt sapt 27. oare asa trebuie sa fie, ca eu nu simt 10 miscari pe ora, mai doarme si bebe, doar nu sta mereu sa dea cu pumnul

Ginecologii recomanda numararea miscarilor fetale de catre mama in fiecare zi. Ar trebui sa fie cel putin 10 miscari pe ora. Daca nu se intampla asa, trebuie numarate pe durata a inca unei ore. In cazul in care sunt mai putin de 10 miscari in cele 2 ore, se recomanda consultul de urgenta al ginecologului. id="blue">

POZE

[gravi] 27+ [baietel] - (Iustin???, Iannis???) Stefan

Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

id="Comic Sans MS">

OANA cand ma uit la amr-ul tau ma apuca tremuratul.L-ai mai scris si asa mare..Sper sa te simti mai bine si sa nu fie nevoie de antibiotic.Apropo,de ce te gandesti la internare pe 18?-eu sunt putin picata din luna-probabil ai spus intr-un alt post dar...sunt si blonda si insarcinata...sper sa nu ai prea multe pretentii de la mine..

Andra cine sta sa numere ora de ora daca bebe misca??? Pai si el cand doarme? Sa lasam parerile.Eu stiam ca trebuie sa simti minim 10 miscari pe zi.[pup]

Niki am probleme cu anemia si nu reusesc sa o coectez cu mudicamente.Acum am un tratment mai puternic si daca pe 17 cand repet hemoglobina tot vor fi probleme cu ea, ma interneaza sa ma bage pe perfuzii.cu fier ca se pare ca nu asimilez.[flo]

Oana [gravi] 28+[baietel] Eric Nicholasid="blue">

[9cer]AMR 11+[9cer]

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi![ruga] id="Script MT Bold"> id="size3">id="purple">

Bebe mic id="size3">id="purple">id="Script MT Bold">

[foto]id="teal">

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
id="Script MT Bold">id="size3">id="purple">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...