camelia72 Publicat Martie 19, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2011 In timpul tratamentului radiologic,mama mea a facut cistita radica, cu inflamarea vaginului,are dureri groaznice,medicul i-a dat un antibiotic si unguent dar fara efect.Au trecut 3 saptamani de cand a inceput aceste raze pt. cancer uterin,mai are 2 saptamani pana le termina si nu stiu cum va rezista pana la final,medicul i-a zis ca ar fi ideal sa nu le intrerupa dar...abia se poate tine pe picioare,urineaza f. des si cu usturimi...ce poate lua sa-i mai reduca aceste dureri,poate stiti ceva naturist cu efect benefic,mi-e tare mila de ea cand o vad cum sufera! S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema? Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nona_denis Publicat Martie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 21, 2011 Mama mea a avut aceiasi problema in timpul razelor, dar si dupa. In afara de antibiotic {sper ca mama ta a facut antibiograma} urologul i-a mai prescris niste pliculete pe care le lua de trei ori pe zi, dar imi scapa numele acum- era un dezinfectant urinal. La mama tot revenea infectia urinara. Multa sanatate! Mami de Denisache Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ligia13 Publicat Martie 22, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 22, 2011 Eu sunt "f prietena cu infectiile urinare"...(din fericire din alte motive nu cele ale mamei tale) Acum nu stiu daca asta datorata razelor e la la fel.... Ce am vazut ca ajuta la mine: - supozitoare Colosan fem - supozitoare de la Favisan...(chiar calmeaza durerea) - capsule cu merisor - Cystone ..de la Himalaya Multa sanatate! Eu [cafea] si Raducu [8D](22.04.2005) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Publicat Martie 24, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 24, 2011 Citat:citat din mesajul lui nona_denis Mama mea a avut aceiasi problema in timpul razelor, dar si dupa. In afara de antibiotic {sper ca mama ta a facut antibiograma} urologul i-a mai prescris niste pliculete pe care le lua de trei ori pe zi, dar imi scapa numele acum- era un dezinfectant urinal. La mama tot revenea infectia urinara. Multa sanatate! Mami de Denisache cred ca te referi la Uricol. Camelia, ce medic a prescris tratamentul? **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camelia72 Publicat Martie 24, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 24, 2011 Citat:citat din mesajul lui XIO Camelia, ce medic a prescris tratamentul? **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro Medicul ginecolog i-a prescris tratamentul cu antibiotic( nu mai retin denumirea) si Nidoflor(unguent). Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camelia72 Postat Martie 24, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Martie 24, 2011 Citat:citat din mesajul lui nona_denis Mama mea a avut aceiasi problema in timpul razelor, dar si dupa. In afara de antibiotic {sper ca mama ta a facut antibiograma} urologul i-a mai prescris niste pliculete pe care le lua de trei ori pe zi, dar imi scapa numele acum- era un dezinfectant urinal. La mama tot revenea infectia urinara. Multa sanatate! Mami de Denisache Multumesc! Abia azi a reusit mama sa recolteze proba pt. urocultura + antibiograma,urina f. putin si nu a putut "sa stranga" cantitatea necesara pt. analiza. Pe 30 martie va merge dupa rezultat...nu stiam ca dureaza asa mult aceasta analiza; vom merge cu rezultatul la urolog apoi pt. un tratament mai eficient. Iti mai amintesti cat timp a durat pana s-a vindecat cistita in cazul mamei tale? Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camelia72 Publicat Martie 24, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 24, 2011 Citat:citat din mesajul lui ligia13 Eu sunt "f prietena cu infectiile urinare"...(din fericire din alte motive nu cele ale mamei tale) Acum nu stiu daca asta datorata razelor e la la fel.... Ce am vazut ca ajuta la mine: - supozitoare Colosan fem - supozitoare de la Favisan...(chiar calmeaza durerea) - capsule cu merisor - Cystone ..de la Himalaya Multa sanatate! Multumesc,Ligia! Multa sanatate si tie! Eu [cafea] si Raducu [8D](22.04.2005) Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nona_denis Publicat Martie 25, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 25, 2011 Xio are dreptate, Uricol se numea. Nu mai tin minte cat tineau episoadele de cistita. Stiu ca cea mai puternica faza a avut-o cand a facut iradierea interna. Mama a avut infectii cu klebsiela si E-coli. Mami de Denisache Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
astridhappy Publicat Martie 29, 2011 Raport Distribuie Publicat Martie 29, 2011 O cura cu Cystinol Akut (vezi prospect pe www.3f.ro la sectiunea Produse - Exculsivitati - este site-ul importatorului) este un adjuvant minunat si obligatoriu in orice tratament pentru cistita Este un medicament naturist din Strugurii ursului si spre deosebire de ceaiul din aceasta planta care se recomanda de fitoterapeuti petnru cistitia Cystinolul are concentratia otpima de substanta activa si studii clinice care atesta proprietatile terapeutice Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camelia72 Publicat Aprilie 7, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 7, 2011 Citat:citat din mesajul lui astridhappy O cura cu Cystinol Akut (vezi prospect pe www.3f.ro la sectiunea Produse - Exculsivitati - este site-ul importatorului) este un adjuvant minunat si obligatoriu in orice tratament pentru cistita Este un medicament naturist din Strugurii ursului si spre deosebire de ceaiul din aceasta planta care se recomanda de fitoterapeuti petnru cistitia Cystinolul are concentratia otpima de substanta activa si studii clinice care atesta proprietatile terapeutice Cystinol Akut ia de 3 zile,parca ar fi ceva ameliorari,in prospect scrie ca tratamentul dureaza maxim 5 zile,speram ca la finalul tratamentului sa fie bine.Multumesc astridhappy [pup]! As mai avea o intrebare: cunoasteti si imi puteti recomanda un chirurg oncolog bun la Fundeni unde as putea sa o programez pe mama pt. histerectomie totala? Urmatorul pas ar fi operatia si vrem sa ne orientam spre Bucuresti sau Cluj,preferabil Bucuresti,ar fi mai aproape. Sanatate tuturor! Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.